heidi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 FB-GS macina deplasman tarafina ve migrosa bilet wardir migros > 130 DEplasman> 190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bi karaborsacımız eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heidi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 karaborsaci degilim zaten ogrenciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben lise öğrencisiyken karaborsa satıyodum bilet stadın oralarda. yani neymiş öğrenci olman karaborsacı olmanı engellemiyor. bir de üzerine fahiş fiyatlarla bilet satmanı eklersek, sen bir karaborsacısın canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heidi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 canim faln yanlis anlayacak insanlar :) sen oyle diosan oyle olsun bu fiyat emegin karsiligi:P karaborsaci benim kadar zorlansa 400e satar heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bikere bi karaborsacı kazıklamıştım normal bilet 30 ytleydi ben 25'e almıştım ehu ehu hemde machester maçıydı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heidi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben 20 lik maci 5 e almistim ama mac baslamisti 10 dakka olmustu :D ki bu mac cok baska abi bi kere bilet yok ortada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 66 ytl lik bileti 190 a asatıosun ayıp walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 galatasaray'a bilet satıyosunsa iyice yazıklar olsun sana sokuyosunya onları mabedimize yazıklar olsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 lanet olsun seni haremime aldığım güne ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heidi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hadii :D baba burda hani lanetleme falan filan yoktu herkes isine baksindi :) kurallari okudum :D walla 170 e musteri war mabedinize ayrica bende girecem :D onuda soliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 mabedinize sıçıcam 2 gündür tuvalaete gitmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heidi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hahahahaha:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 satılmadıysa deplansman tarafı 100 ytl verebilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heidi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 wallaa ben sattim ama arkadasta 150 ye werior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 abi arkadaşına söle çok lazımmış :( ben gitmessem yenilcez o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kermit, kirletilip kilitlenen br topicde said: ... yani troll yapanlar genelde ban görüyo ama ... Gel gör ki konu FB'ye bok atılmak suretiyle troll'lemek olunca kilitlemeyi banı falan bırak, kendi bile katılmış. Arada hakarete bile varılmasını ve balonlu bir karaborsacıyı zaten saymıyoruz hadi. Objektiflik hat safhada, çok şaşırdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 karaborsacı felan değil adam fazla biletini 1 gün önceden bilet bulamayan arkadaşlarla paylaşmak istemiş polyanna olun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nasıl karaborsa değil 66 ytl degerindeki bilet 150 ytl'ye satılıyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kâr koyuyo adam haklıda o bileti almak ne kadar zor biliomusun en son almaya çalıştıgımda polisler tarafından tartaklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hala satılık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 250 werirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heidi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beyler bilet 600 olmustur almak isteyene iyi aksamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sanada yakşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Barbekü said: kâr koyuyo adam haklıda o bileti almak ne kadar zor biliomusun en son almaya çalıştıgımda polisler tarafından tartaklandım ben 3 senedir hep aldım merak etme. nasıl alındıgı beni ilgilendirmez, satıs fiyatı degerinden yuksekse karaborsadır bunun adı. bi tarafınız yiyosa polisin yanında da soylersiniz, bileti almak cok zordu uzerine kar koydum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar