Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ahaha ya hangi karikatür bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu bi yazısı bayramda yayınlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 birisi şu karikatürü 3 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatabilir mi? aklım yetmediğinden sormuyorum hani anlamayanlar vardır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ahaha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bu bahsettiği olayla ilgili küçük bi resimdi ya.Şeker bayramında yayınlamıştı hatta.İşte misafirlikten döndüklerinde evde tv başında uyuya kaldığında babası montuyla üstünü falan örtermiş.O anın resmini koymuş.Espri olan bi yanı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adamınbiri said: bu bi yazısı bayramda yayınlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ne bayramı olduğunu belirtmemişsin tamamlıyım dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ÇIKŞARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adamınbiri said: bu bi yazısı bayramda yayınlanmıştı yazar bu postunda ne anlatmak istemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 mutsuzluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 tahmin ettiğim şeyse eğer böyle anane babağne evlerinde bulunurdu o tarz kanepemsi acayip şeylerden. aynı karikatürde ki şekilde ortada kapaklı bi hazne sağda solda vitrinimsi boşluklar olurdu. vitrinli kanepe yada kanepeli vitrin falan diyebiliriz işte. hepsinin ortak yanı oturgaç kısmına baskı uyguladığınız an (oturmak, yatmak vs gibi) o haznenin kapağı istisnasız açılırdı. bu ayrıntı olması lazım o karikatürde ki. vitrin kısmına o eski çatarak çotarak sesiyle saniye atlayan saati ekleyip uyumaya çalışmak cidden karikatürlüktü. büyük adam bu umut. bu ürüne O.o diye bakanlar bunu da beğendi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kayahan+in+bilim+kurgu+temali+cocuk+programi+&nr=y&pt=kayahanin+trtdeki+bilimkurgu+temali+cocuk+programi //gerçi bu o karikatür değil sanırım mutsuzluk serisinden değildi. çok eski o açılıp duran kapak karikatürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu kitap bizde varmış geçenlerde gördüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 babannemin izmirdeki evinde vardı o kanepe. demek ki bi aralar baya modaymış böyle buzdolabı gibi bişey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=-7633337829727397810 evet bunun aslı mutsuzluk serisinde bu videoda var karikatürü bulamadım ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 benim babaannemin evinde hala duruyo değiştirmekte istemiyo .. yaşlılar eşyalarından vazgeçemiyolar niyeyse (bi örn: yeni bir çanta hediye edilir . babaannem inatla hepimizin yaşının toplamından da yaşlı çantasını takar koluna veya yeni ne alınırsa alınsın kullanmaz..garip bi bağ var anlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hahaha eski anılarım canlandı, dedemlerin evindede böyle bir kanepe vardı, uyurken dizim kapağa deydimi hem acı hem ses beni uyandırır rahatsız ederdi, hey gidi eskigünler hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar