Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 spo - kitaplar aracılığıyla Darken Rahl öldü. Ama ilerde kutular tekrar ortaya çıkacak. Ayrıca Richard, Darken'ın ruhıyla karşılaşacak epey ilerde. Çok şaçma bir sahne olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Güzel gidiyor 2. sezon ama bu sarışın mordsith cok dikkat dağıtıyor olmazki böyle, ileride illaki bir chick fight olur yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Kafamı karıştıran bir konuda, Richard hakkında gelen yeni kehanet, Keeper'ı yenemeyeceği söyleniyor ve yeni bir seeker atanması gerektiği söyleniyordu. Bunun üstesinden nasıl gelecekler onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Roqq said: Kafamı karıştıran bir konuda, Richard hakkında gelen yeni kehanet, Keeper'ı yenemeyeceği söyleniyor ve yeni bir seeker atanması gerektiği söyleniyordu. Bunun üstesinden nasıl gelecekler onu merak ettim. Direk 2. sezonun sonunu sormuşun sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 LordVithar said: Roqq said: Kafamı karıştıran bir konuda, Richard hakkında gelen yeni kehanet, Keeper'ı yenemeyeceği söyleniyor ve yeni bir seeker atanması gerektiği söyleniyordu. Bunun üstesinden nasıl gelecekler onu merak ettim. Direk 2. sezonun sonunu sormuşun sende :) bence Seeker ın keeper ı pwn edebilmesi icin obur tarafa gitmesi lazım, gidincede bu tafafta yeni bir seeker atanması gerekir gibi bir durum olabilir belki, suan ki ugrasları tamamen aradaki sızıntıyı gidermek, X bolumunde aradaki kapıyı/sızıntıyı kendileri diger tarafa gectikden sonra kapatabilirler vsvs ... gerci Sw of Truth dan daha guclu bisi lazım olur o zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hatun iyi izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 The_Delucian, son 2 bölümdür o olayın hiç bahsi bile geçmedi. Nasıl halledicekler o olayı çok merak ediyorum. 3. bölümü baya beğendim. İlk defa Seeker'a uyuz olmadan, "çocuk haklı" diyerek izledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 O değilde Cara eziyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Son bölüm fena değildi. Cara,confeserö kesinlikle eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 4. bölüm iyiydi cidden. Kahlan yardırmış yine Sonunda şu Flynn'den kurtuldu ekip ya. Gıcık oluyordum herife, zaten kaptı taş gibi kızı o tiple X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ilk sezonu pek sevmemiştim anca izleyecek bişey olmadığı için izlemiştim. bu sezon bi değişiklik varmı yoksa aynı kalitede devam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ayni kalitede devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Cara çok tatlısın evlen benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 O maldan kurtulmak için verilmiş bir rüşvet olarak düşün. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Armut dibine düşer, onların çocukları ileride bela olur bunlara kesin :P Az daha unutuyordum Kahlan > Cara (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bu bölümü izlerken diziyi bırakmayı ciddi ciddi düşündüm.Sonuçta saçma ama eğlenceli olduğuna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 İlk 4 bölüm çok şahaneydi. Sonraki bölümlerinde yavaşlaması normal. Fury ( 6. bölüm ) güzeldi mesela. İlk sezondan çok farklı, dizi ciddi ciddi çok kaliteli bir hal almaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bencede ciddi bir kalite artısı var dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bencede kalite iyi, büyü efektleri var en azından ! :D Sağlam producerlar bu işlere para verdikçe kalite artar, lotr dan sonra yapılan kötü fantastik filmler ve Uwe Boll yüzünden millet batmayalım diye dizi yada animasyon yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kalite artısının nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 göreceli algılama yapıyoruz,bir tarafta nine tavırlarıyla confessor,diğer tarafta asi,dizginlenemez,ne istediğini bilen cara. Cara efsane yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Nine demeyelim Kahlan'a lütfen :( Çok anaç hatun. Ayrıca Cara yoktu ilk sezon, Kahlan değil miydi hepimizin yari ? Ne çabuk sattınız hemen Kahlan'ı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 olay dekoltede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Tenekeadam said: bir tarafta nine tavırlarıyla confessor Ahahah harbi ya, başlarda öyle değildi sanki ama cara'nın gelişiyle biraz öyle oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Yeni bölüm torrente düştü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar