Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legend of the Seeker - TV Series

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

spo - kitaplar aracılığıyla

Darken Rahl öldü. Ama ilerde kutular tekrar ortaya çıkacak. Ayrıca Richard, Darken'ın ruhıyla karşılaşacak epey ilerde. Çok şaçma bir sahne olacak ama.

Mesaj tarihi:

Kafamı karıştıran bir konuda,
Richard hakkında gelen yeni kehanet, Keeper'ı yenemeyeceği söyleniyor ve yeni bir seeker atanması gerektiği söyleniyordu. Bunun üstesinden nasıl gelecekler onu merak ettim.

Mesaj tarihi:
Roqq said:

Richard hakkında gelen yeni kehanet, Keeper'ı yenemeyeceği söyleniyor ve yeni bir seeker atanması gerektiği söyleniyordu. Bunun üstesinden nasıl gelecekler onu merak ettim.

Direk 2. sezonun sonunu sormuşun sende :)
Mesaj tarihi:
LordVithar said:

Roqq said:

Direk 2. sezonun sonunu sormuşun sende :)

bence

Seeker ın keeper ı pwn edebilmesi icin obur tarafa gitmesi lazım, gidincede bu tafafta yeni bir seeker atanması gerekir gibi bir durum olabilir belki, suan ki ugrasları tamamen aradaki sızıntıyı gidermek, X bolumunde aradaki kapıyı/sızıntıyı kendileri diger tarafa gectikden sonra kapatabilirler vsvs ... gerci Sw of Truth dan daha guclu bisi lazım olur o zamanda :)

Mesaj tarihi:
The_Delucian, son 2 bölümdür o olayın hiç bahsi bile geçmedi. Nasıl halledicekler o olayı çok merak ediyorum.

3. bölümü baya beğendim. İlk defa Seeker'a uyuz olmadan, "çocuk haklı" diyerek izledim :)
Mesaj tarihi:
4. bölüm iyiydi cidden. Kahlan yardırmış yine

Sonunda şu Flynn'den kurtuldu ekip ya. Gıcık oluyordum herife, zaten kaptı taş gibi kızı o tiple X(

Mesaj tarihi:
İlk 4 bölüm çok şahaneydi. Sonraki bölümlerinde yavaşlaması normal.

Fury ( 6. bölüm ) güzeldi mesela. İlk sezondan çok farklı, dizi ciddi ciddi çok kaliteli bir hal almaya başladı.
Mesaj tarihi:
Bencede kalite iyi, büyü efektleri var en azından ! :D Sağlam producerlar bu işlere para verdikçe kalite artar, lotr dan sonra yapılan kötü fantastik filmler ve Uwe Boll yüzünden millet batmayalım diye dizi yada animasyon yapıyor zaten.
Mesaj tarihi:
Nine demeyelim Kahlan'a lütfen :( Çok anaç hatun.

Ayrıca Cara yoktu ilk sezon, Kahlan değil miydi hepimizin yari ? Ne çabuk sattınız hemen Kahlan'ı :(
  • Yeni Oluştur...