Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak eight p. ve karak-azgal

Submaxx

Öne çıkan mesajlar

Serverda order t2 disinda hicbi oyunu kaybetmedigi icin yaklasik 100 senaryoda 1 tane bile dest kazanamdigi icin serveri birakmayi dusunuyorum cidden sıkıcı olabiliyor cunku .Bu yuzden bu 2serverdan birine gecmeyi planliyorum.Umuyorumki buralarda senaryo 1gunde 1 gelmez vede order arkadaslar myhic tarafindan secilmis ozel swat team olmaz....
Sosyal ağlarda paylaş

dürüst olacağım. sorunu anladım. evet evet, anladım.

ama neden kendi serwerını bıraktığını anlamadım. ve inadına türkçe yazmayı beceremeyenlere karşı kıllık yapacağım böyle. derdinizi anlatacak kadar türkçeniz yok mu? fazla bir şey istemiyoruz yahu, yormayın işte. biraz noktalama işareti, biraz da kelimeleri anlamlı biçimde yan yana getirebilme yetisi.
Sosyal ağlarda paylaş

cok saol duzgun bir cevap icin birde bizdede ole mesela 500 30 yeniyoruz fakat bu 100 senaryoda max 2 kere oluyor (zaten tum kazanilan senaryolarda gercekci olursak 100de 5tane fln).Tabi bide iyice ıssızlaşmayida katarsak senaryosuz warhammer cok sıkıcı oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ben axe bite pass da Order oynuyorum. oyunun basinda ilk karakterim ile senaryo kasarken cok rahattım. fakat şimdi alt kasarken destleri yenemiyoruz cünkü yeni kasan insanlar ne hikmetse healer açmiyor açanlarda beceremiyor galiba inadına karsi tarafda 5 healer ile oynuyor garip :D. orası hangi dest se sizin bahtsızlıgınız benim oynadıgım server ise benim bahtsızlıgım. t4 de işler farklı ama yinede bizim serverda destler kalabalik ve daha efektif.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
valla k8 de bu kadar sanslı gruplara düştüğüme bazen inanamıyorum,oyunlardan coğunu kazanıyoruz,hele premade girersek(ventten konusarak)nerdeyse kesin kazanıyoruz,sanırım genelde herkes premade gırdıgınden pugla girenler ezılıyor k8 de.
Esas sorun çok açık fartkla bile kazansak dogru duzgun renown alamamamız,bazı oyunlarda hızlıca bayragı verıyoruz en azından 600 renown alalım dıye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...