Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Serverda order t2 disinda hicbi oyunu kaybetmedigi icin yaklasik 100 senaryoda 1 tane bile dest kazanamdigi icin serveri birakmayi dusunuyorum cidden sıkıcı olabiliyor cunku .Bu yuzden bu 2serverdan birine gecmeyi planliyorum.Umuyorumki buralarda senaryo 1gunde 1 gelmez vede order arkadaslar myhic tarafindan secilmis ozel swat team olmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dürüst olacağım. sorunu anladım. evet evet, anladım. ama neden kendi serwerını bıraktığını anlamadım. ve inadına türkçe yazmayı beceremeyenlere karşı kıllık yapacağım böyle. derdinizi anlatacak kadar türkçeniz yok mu? fazla bir şey istemiyoruz yahu, yormayın işte. biraz noktalama işareti, biraz da kelimeleri anlamlı biçimde yan yana getirebilme yetisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 azgalı bilmiyorum ama karak8 de orderlar daha iyi t2 de genelde orderlar kazanıyor ve bir tank class actıysan kafayı sıyırabiliyorsun cunku hic healer yok ama dest yendimide tam yeniyor 500-10 yendiğimizi hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 cok saol duzgun bir cevap icin birde bizdede ole mesela 500 30 yeniyoruz fakat bu 100 senaryoda max 2 kere oluyor (zaten tum kazanilan senaryolarda gercekci olursak 100de 5tane fln).Tabi bide iyice ıssızlaşmayida katarsak senaryosuz warhammer cok sıkıcı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben axe bite pass da Order oynuyorum. oyunun basinda ilk karakterim ile senaryo kasarken cok rahattım. fakat şimdi alt kasarken destleri yenemiyoruz cünkü yeni kasan insanlar ne hikmetse healer açmiyor açanlarda beceremiyor galiba inadına karsi tarafda 5 healer ile oynuyor garip :D. orası hangi dest se sizin bahtsızlıgınız benim oynadıgım server ise benim bahtsızlıgım. t4 de işler farklı ama yinede bizim serverda destler kalabalik ve daha efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 peki karak 8 de level 40 da durum nasil? oradada hep dest ler mi yeniliyor yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Dün ilk kez T4 SC yaptım ama premade girmiştik 5te 4 maç aldık ama karşı taraf zayıftı hepsinde. Genelde orderda daha çok healer oldugundan order alıyor gibime geldi k8p serverında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soemc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 cado ya aynen katılıyorum... Karak8 t2 deyim ve chosen oynuyorum... healer yok nerdeyse, senaryoda üstümüzden geçiyor orderlar çoğu zaman. napıcağımı şaşardım, STR yığdım kyafetlere bari birkaç kafa keserim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu birçok yerde tartışıldı. iş eşit şart ve sayılarda kapışmaya geldimi order hemen hemen her serverda senaryoları domine ediyor dışarısı destro nun sayı üstünlüğü yüzünden serverdan servera değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FloWAR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Karak8 de saat geceyarısına yaklaşırken 4 te 3 nü alıyoruz senaryoların. Bazen gündüzleri de durum böyle. ama her serverda elbet bir swat team oluyor unutmamalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 azgal dada durum cok parlak deil yani 100 de iki deil ama, 6 da 2 falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Dün şansıma resmen işkence gibiydi girdiğim 3 T4. Hepsinde tokat manyağı olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bkaner Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Merhaba ben karak8 de t1 de oynuyorum burada tankım healer durumu problemli ve 20 4 felan kazanıyor orderlar.T2 ye geçicem yakında orada sıkıntı olmaz umarım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 k8p de sc lerde orderlar genellıkle daha ıyı tank ve healer sayıları oldukca fazla dest e gore . O yuzden fazla umutlanma ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bkaner Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ben zaten order tankım bizim t1 problemli diyorum T2 problemlimi bir aktarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Valla Karak Eight Peakte eskiden 300'e 500 kaybederdik. Şimdi 60-120 ye kaybediyoruz. Değişen tek şey bu. Yaptığımız tek şeyse 8-9 dakikada Order oyuncularına 10 küsür k exp. dağıtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 valla k8 de bu kadar sanslı gruplara düştüğüme bazen inanamıyorum,oyunlardan coğunu kazanıyoruz,hele premade girersek(ventten konusarak)nerdeyse kesin kazanıyoruz,sanırım genelde herkes premade gırdıgınden pugla girenler ezılıyor k8 de. Esas sorun çok açık fartkla bile kazansak dogru duzgun renown alamamamız,bazı oyunlarda hızlıca bayragı verıyoruz en azından 600 renown alalım dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar