Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Şükür TRT ye hayırlı olsun

hozceri

Öne çıkan mesajlar

TRT zaten zarar ediyor her yıl, kar etseydi bizden kesilen TRT payları olmazdı.

Ama TRT'nin zarar etmesi önemli değil sonuçta devletçilik anlayışıyla kurulmuş kanallar TRT'ler. Ama hala '80'ler mantığıyla yayın yapan 3 kanalı var. TRT 1 TRT'nin popüler kanalıdır, diziler, şovlar vs. bu kanalda gösterilir, Hakan'ın eğer daha çok izlettirecekse oraya getirilmesi normal.

Tabii TRT şu anki mantığıyla beş para etmez bence, zaten Rock Market vardı onu da kaldırdılar; iyice gözümden düştüler. Şu an sadece ucuz dizi ve programlardan oluşan yanlı bir kanal bence. Devlet kanalı bile değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi aşırı solcu bir insan bu parayı alırken tamam diyip aşırı sağcı bir insan bu parayı aldığında terör estiriyorsanız ben bunun altında art niyet ararım kusura bakmayın.
Ben insanları bunlara göre yargılamayın diyorum sadece.Banu Avar'ı eleştirmek değil amacım.
TRT'nin zararından bahsedilmiş emin değilim ama o zararın asıl bölümü trt-2-3-4-int gibi kanallara harcanan paralardan kaynaklı çünkü o kanalların nerdeyse hiç geliri yok.
Tekrar söylüyorum TRT daha düzgün yönetilebilir doğru ama bu olayın Hakan Şükür ile alakası yok.
Son olarak bu ülkede Hakan Şükür Banu Avar'dan kat kat daha tanınmış bir insandır ve ratingi daha fazladır kusura bakmayın.Ha tabi bu başlangıç olarak sonuçta kötü çıkarsa o zaman başta ben küfrederim TRT'ye bu kadar parayı "Torinolu Şaban" izletmek için mi verdiniz diye....
Sosyal ağlarda paylaş

fizban çok kızmışsın da.. hani buzdağının görünen tarafı derler ya. bu 700 kağıt buzdağının üstündeki kar tanelerinden öteye gidemez. hakan şükür hiç değilse gidip çalışacak, birşeyler üretmeye çabalayacak.. çaba bile sarfetmeden devletten milyonlar alanlar varken ben artık bunlara kızamıyorum. sonuçta ne kadar şabanda desek, ne kadar kazmada desek, adam bir dönemin efsanesi olmayı başardı. o dönemin getirisini de hayatının sonuna kadar yemesi gayet normal..
Sosyal ağlarda paylaş

Sence Banu Avar'ın programı sınırlar arasında mı bu ülke için daha gerekli, yoksa Hakan Şükür'ün yaptığı futbol yorumları mı?
(Ha bu arada, Banu Avar'a da aşırı solcu demek de iyiymiş) Hakan'ın reytingi ile Banu Avar'ın reytingini kıyaslamak komedi ötesidir, elmayla armut gibidir. Kaldı ki, TRT'nin derdi reyting olmamalıdır. Ha olmuşsa eğer, bilinmeyen denenmemiş bir spor yorumcusuna bu kadar para verilmemelidir.

Derdi reyting olan TRT'nin haftada ilk, onu geçtim, otuzda kaç programı var? Stadyum bu tek tük programlardan bir tanesi ve Hakan'a zaten ihtiyacı yok, geniş özet denen kozu elinde tuttuğu sürece.

Aslında mesele daha derin. TRT'nin bugünkü hali 6 yıldır iktidarda olanların kadrolaşmada çığır açtığı bir devlet kurumu olmasıdır. Yukarıdan gelen talimata göre hareket edilen, kadrosunun yarısı STV, Kanal 7 vs geçmişli, bolca dini program barındıran bir devletin malı denizdir. Zaten Hakan Şükür'ün katar mı, batar mı, atar mı, tutar mı diye diye boşta kalıp en sonunda "torpille" buraya kapağı atmasının bir sebebi de budur.

Ha bu para başka birine de verilseydi yine isyan ederdim, Hakan olunca duble isyan ediyorum. Zaten TRT'nin kadrolu/sözleşmeli futbol yorumcusu bulundurması kadar saçma birşey yok, TRT'nin saatler süren popüler futbol maçları özetleri programı yapmasının anlamı yok zaten. TRT tek kanalken bile böyle programlar yapılmıyordu, artık düzinelerce özel kanalda yüzlerce futbol yorumcusu yorum yaparken, maç özetleri verilirken TRT'nin bu işi yapıyor olması saçmadır.
Yapıyorsa da hakkıyla yapsın, kafaya güreşsin de görelim.
Ama TRT çiftlik olduğu sürece bu iş de imkansızdır.

Hakan Şükür'e, geçtim Hakan'ı bir futbol yorumcusuna devlet kanalından 700 bin YTL yıllık.

Umarım ben yanılırım da program bikaç puan daha fazla reyting alır, bu da reklamlara yansır, en sonunda verilen parayı çıkarır.
Hadi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10431665.asp

said:
Hakan Şükür'ün TRT'deki programı izlenmedi
hurriyet.com.tr 24 Kasım 2008

Galatasaray'la ilişkisini kesen ve daha sonra hakkında birçok iddia dolaşan; en sonunda kararını 'spor yorumculuğundan' yana kullanan Hakan Şükür, dün ilk programına çıktı.

TRT'de yayınlanan "Stadyum" programında yapacağı yorumculuk için yılda 700 bin YTL alacak olan Kral'ın ilk programı AB grubu ve tüm izlenme oranlarında ise istenileni vermedi.

Dün akşam yayınlanan (23 Kasım 2008) Stadyum programı; AB grubunda % 11,5'le 10. sırada yer alırken, tüm izlenme oranlarında % 10,4'le 17. sırada yer aldı.

Aynı programın geçen hafta ki izlenme oranları ise şöyleydi:

AB grubu izlenme oranlarında %15,5'le; Tüm izlenme oranlarında 14,9'la her iki kategoride de 4. olmuştu.

AB grubu: Yüksek gelir seviyesinden izleyici grubu.

Hayırlısı...
Sosyal ağlarda paylaş

ya stadyum izleyenler gene stadyum izleyecektir. Sırf hakan şükür geldi diye izlemicek değil insanlar. Rating beklemeride saçma bence.

rating istiyorlarsa gitsinler gaf yapsınlar vs.
bakın 6 pasa efsane program oldu. Ahmet Çakar'ı kim tanıyorduki programdan önce? Bi maraton vardı izlediğimiz.Onun dışında kimse başka futbol yorum programı izlemezdiki.
Adamlar kendi arasında efsaneleşti. Ayrıca komik de program.

Mesela gitse fatih terim yorumcu olsa , rating patlaması yaşanır o programda. Çünkü adamın mimikler , hareketler , konuşmalar falan efsane. Hem güzel yorum yapıyor hemde güldürüyor yani daha ne olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

trt zidane ı getirse yine izlemem.gün içinde trt yi açmıyorum bile.spor programı içinde lig tv yeterli oluyo.adnan aybaba falan filan o program mesela izlenilcek gibi değil.diğer programlarda çok boku cıkmıs.ntv ve lig tv iyidir.

hakan ünsal gibi tarafsız olacam diye gs yi yerden yere vurmasın da naparsa yapsın
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
rıdvana yorumcu diyenin ben...değil 5 m ytl yanımda izlerken konussa sus ulan ağzına çarparım derim.

En son Ahmet Çakar "Raul futbolcu falan değil ya....." ve "Shaq hayatında bir daha şampiyonluğun Ş'sini göremez" demişti, o zamandan beri böyle saçma bişey duymadım :p
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nedir kardeşim? Hakan bela oldu lan başımıza. herif gol kaçıra kaçıra zaten belaydı. şimdide çenesi durmuyor adamın. yok 'hassas yanım bu benim' falan.

yorumculardan biri kalli gitti tekrar geldi nasıl iş bu böyle gibilerinden. hakan bi girdi kalliden yerli oyuncunun parasından çıktı ya yarım saat. bıktım lan yeter
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19998847.asp
said:
"Beni kıskanıyorlar"

Eski Milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, futbol yorumculuğu yapması nedeniyle yapılan eleştirileri cevapladı: "Ben milletimin önünde hiç çekinmeden bir anlaşmaya imza atmışım. Birileri gıpta ile bakması gereken bir olaya kıskançlıkla bakabiliyorlar..."

Samanyolu Haber kanalında yayınlanan 'Günlük' programına konuk olan Eski Milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, futbol yorumculuğu yapması üzerinden yapılan eleştirilerle ilgili önemli açıklamalarda bulunarak yaptığının etik olmadığı yönündeki iddiaları cevapladı.

KISKANÇLIĞIN SONUCU OLABİLİR

"Hakkımda söylenilenler kıskançlığın sonucu olabilir" diyen Hakan Şükür sözlerine şöyle devam etti: Ben milletimin önünde hiç çekinmeden bir anlaşmaya imza atmışım. Birileri gıpta ile bakması gereken bir olaya kıskançlıkla bakabiliyorlar. Bir de siyaseten kullanma süreci var. İnsanların benimle ilgili hesapları vardır elbette. Bunlar alışkın olduğum şeyler. Bu söylenilenlerin hepsi yalan ve iftira ve benim üzerimden siyaset yapılıyor. Bu tür kıskançlıktan olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

maratondan gitsin bu adam ya, nasıl bayıcı yorumlar yapıyor belli değil, ntv den bi adamı alıp getirsinler hem çok düzeyli ve düzgün yorum yapıyor adamlar hem de adamlar yani. mehmet demirkol u mesela oturup saatlerce sıkılmadan izlerim, şindi maçtan sonra maraton başlıyor önceden gene mustafa denizli fln idare ediyordu, şimdi 5 dk dayanamıyorum valla ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...