Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ev alma komşu al die boşuna dememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 o kadın 3-4 aya taşınır oradan. yeni kiracı arayın. sende abla deme bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ABLAAAAAM voys bu ablayıda çağır partiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 almanya'dan abim geliyor diyerek evden çıkardıktan sonra sokakta kalmasına üzülmüş gibi yapıp aslında evimde bir oda boş BİLMEM NASIL OLUR de. bunu yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 alt komşum 80 küsür yaşında bi teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 arkadasımın babasının kiracısı gülşendi kısa bi zamana kadar.. polat residanceta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 öyle ablaya can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 kıraçta bizim oralarda bi yerde oturuyordu ben küçükken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 abla iyide şarkı bariz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Rahmetli Cehennemliksin Ne diyorsun? Pişman değilim Sepeti koluna El salla Ama gözlerin Yangın kızılı Eskimeyen dost Ne diyorsun(versiyon) Bayram değil Rahmetli(Tamer Şengül Remix) oba konsept albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Pişman Değilim şarkısını özellikle merak ediyor, ve işin içine SoulCube'un karışıp karışmadığını sorguluyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 abi bizim yan komşu erol köse'ydi bi aralar :D komediydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bizim komşu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bizim cıktıgımız eve Levent Oran tasınmıstı :D kusura bakma da senin komsu abla da erik gibiymis kutur kutur X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bizde de komşu var nedir yani. sesleride güzel deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bizim komsu nazi toplama kampindan kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ZxyO7TrgNPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 http://forum.paticik.com/posting.php?12,reply,3704872,quote=1 o kirayı da ödemeden kaçar ha! aman dikkat başına kalmasın.. bizim kiracı maykıl skofiyıld idi, 6ay borç taktı kaçtı şerefsiz.. yok o da dert değil her yeri delmiş köstebek! bariz tünel açmış evin içine kel kafa! yok abi yok! bundan sonra bekara ev vermem ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hepimiz bu dünyanın kiracısı değil miyiz aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 benim kiracım olmanız lazım başlık açmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 baba ben bişi merak ediyorum. şimdi böyle yeni yeni şarkıcılar çıkıyor ya piyasaya böyle albüm kapaklarında, celebrity bölümlerinde falan çok güzel böyle çok çekici çıkıyorlar ya senin de hani kiracındı o fotoğraflarda ki kadar var mı ? şimdi ben şebnemciğimizin fotoğraflarına bakınca yine ister istemez etkileniyorum. cidden gerçekte de etkiliyor mu nedir anlamadım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ama bu hatunu dinlerim. adam gibi şarkı yapsa sesinin gideri var çünkü bakalım yılbaşında nerde çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 abi ben bildiğin normal biri olarak bakıyodum öyle süper oha omg diyeceğim bi kadın değildi. daha güzel kiracılarımızda olmadı değil =) çok fazla karşılaştığım söylenemez ama resimlerdekinden de pek bi farkı yok. mesela bir haftadır görmüyorum ben.en son dün eve aksam gelirken dairesinin kapısı acıktı konusuyolardı o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar