Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UXO Ultima Online X

cyper

Öne çıkan mesajlar

eheh Garriot harbiden manyak ama manyaklık potansıyelı en yuksek olanı o 3 godfather ın arasında :D
John Carmack quake te kendını yenene ferrarısını hedıye etmişti
Sid Meir a ılham tuvalette gelmişti
Richard Garriot ise manyakh tam elınde bır suru otantik eşya var kılıcklar zırhlar vesaıre tamam bunlar anlasılabılır esyalar fakat adam 300.000$ verıp ruslardan aydakı bır robot u satın aldı Lunakod 21 ismi yabancı oyun basınında baya bir dalga geçtiler adam uzaydakı bır robotu satın aldı belkı omru boyunca elını suremıycek :D bırazdan resımlerı yollarım hatta sole bır geyık var Garriot a sakayla karışık sordular amacınız neydı dıye
Garriot un cevabı urkutucuydu
Uluslararası anlaşmalar hıcbır ulke veya kurumun dunya dısında bır cografyaya sahıp olamıyıcagını soyluyor ama ben ne kurumum nede ulke ben Ay ı Lord British adına fethediyorum :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 07 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
EA bünyesine aldığı oyunu adama çeviriyor bu güzel

yaa ne demezsin agzina sictigi oyunlarin haddi hesabi yok EA'nin

*!Bullfrog'un dusuruldugu halden sonra EA'ye nefreti sinirsizdir*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

EA hep aynı şeyi boyayıp tekrar satıyor. Futbolda konamiden hayatının tokadını yedi. (pes3 ile fifa arasıdnaki fark).

EA tabiki kapitalizm kelimesinin oyun sektöründeki karşılığıdır. Eğer yarışamıyorsan satın al :) ve yok et.
Yok abi bu adamlar sadece golf oyunu yapsınlar ya bulaşmasınlar diğer oyunlara.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 09 February 2004 16:58 tarihinde demiş ki:
uo bole olacaksa hic olmasin.

Ya geçiceksiniz bu olayı yok uo 3d olcaksa oynamayın olayını adamlar ne güzel yapmış lan siz anca tepeden salak salak kosan ata binen adamlara bakıp pata küte adamlara dalın.
Bunun yanında adam akıllı bi daoc muş AO ymuş birini oynsaydın bole konusmazdın hele bi oyna adam akıllı bi 3d MMORPG sora konuş olur mu[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
Sosyal ağlarda paylaş

eveeeeeet artık bu da gitti diyebiliriiiiz...

--önceleri futbol oyunları ne güzel di bi sürü vardı hepsinin tadları farklı idi ( striker , sensible , kick-off , e92 ) sonra 96 da adamlar isimlerin lisans hakkını aldı , ogun bugundur Sensible 96 oynuyoruz arkadaşlarla çünkü başka futbol oyunu çıkmadı (pes ve w11 var amma onlarda PS)
---sonralari bizim jenarasyonun kanlı tartışması dune2 mi warcraft'mı ..başka bir deyişle westwood'mu Blizzard'mı ... ben westwood'cu idim dune hayranı olarak .. allahtan yanılmışım da blizzard üstün gelmiş.. yoksa ad'dan kazançlı ( ea ) birbirinin klonu oyunlar arasında boğulacaktır RTS de ... yazık ettiler RTS nin yaraticisi olan firmaya
----Dahasi eskiden onlarca farklı araba yarışı çıkardi , bir sürü orjinal fikir vardi , stunt car racer , lotus3 , streedrod vs... şimdi yine elimiz kolumuz NFS serisine ve onların klonları bağlı oyun beklioruz ....
----RPG ler kalmişti bir orjinal , artik onlari da LOTR 'un oyununa benzetirler , hack&slash oynar rpg yapioruz sanariz ...[hline]
Challange EVERYTHING ....BAH!!!!

[Bu mesaj hired_gun tarafından 09 February 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aidoness, 10 February 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bence EA'i oyun piyasasında sadece Rockstar Games zorlar.Onlarda bakalım kalıcı olabilecekmi.Çok kaliteli oyunları var Midnigt Club II,GTA,Max Payne.Bakalım belki atlarlar Spor olayınada :)

işallah dediğin gibi olur ama cıkkk[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanlar beni şaşırttı açıkçası. 3 yıldır uo oynuyorum ve bu süre böyle bir oyunu doyumsamak için yeterli galiba. Makinemi upgrade edeyimde Daoc oynıyayım hayalleri kuruyorum uzun zamandır ama maddi imkansızlıklardan yapamadım. Yoksa klasik uo artık bizim için bitti bence. Yani second veya first person mmorpg gibi güzel bir şey olabilirmi ya ? Keşke Morrowind veya Gothic II gibi oyunların online seçenekleri olsada doyasıya oynasak.[signature][hline]Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ultima x,uo dan bağımsız bir oyun.ikisi ayrı ayrı iki oyun olacak.uo oynayanlara daha ucuz olucak aylığı.bu aralar stratics de çok yükleniyorlar uo dev team e çünki çoğu yoğunluğunu ultima x e vermiş durumda.o yüzdendirki yeni çalışan alıyorlar,meraklılara bildirilir ;) osi bölümünde bazı faq leri türkçeleştirmiştim[signature][hline]i see dead people
Sosyal ağlarda paylaş

hemen atlamış bazı arkadaşlar,
UO böyle olursa oynamm falan, yahu yapmayın uo ile ne alakası var? hiç mi ingilizceniz, okuma yazmanız yok? uo ile hiç alaksı olmayan, hikayesi, geçtiği dünya bile farklı olan bir oyun.. ultima serisinin 10'uncu oyunu ve online olarak çıkıyor..

3d olayına gelince, level sistemi olsun diğer şeyler olsun, daoc'a aynen özenilmiş.. bu kadar olmaz..

herşey bir yana çok güzel olmuş, keşke uo'ın hikayesi üzerine yapılsaymış.. bu arada uo severlere, çok yakında yeni bir expansion çıkacak uo için :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Şapırt :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
eYe hate 3d.

Black Isle style 2d graphics & environments.
Bir gün hayallerini kurduğum uo'vari mmorpg oyununu piyasaya sermaye bulup sürebilirsem grafikler kesinlikle aynı tarzda olacak.. izometrik 2d. 3d de karakter poligonları ne zaman antialiased kadar yani reeldeki kadar güzel gözükür bir tane üçgenimsi şey görmem işte o zaman belki 3d ye bir şans veririm. tabii o zaman ne zamandır? 3-5 yıl sonrası geforce7-8 gibi heralde.. yaklaşmaya başladılar ama piyasaya bu kartların hakim olmasına daha çok zaman var. geforce2mx ler gibi satılmaya başlandıktan sonra anca..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucantekme, 07 Şubat 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
Size bir iyi birde kotu haberimvar

iyi haber=
LEVEL dergisinde ultima X anlatiliyor

kotu haber=
ultima X online gaming degil!!!

ultima x online...

A new Ultima™ legend is born… in the stunning massively multiplayer online world of Ultima X: Odyssey™!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...