ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ne yapıyor bu dayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahahaha sonunda cıkmış orataya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Abi ben buranın modu olan kurbaaya güvenemiyorum, her satıştan bu kadar komisyon alan bir adam, belli bir mebla karşılığı bu epic başlığı yokedebilir tarihin tozlu sayfalarında kaybedebilir gibi geliyor, gelecek kuşaklar adına korkuyorum, tarifi zor bir ürperti kaplıyor içimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 of mesajlar silinmiş hahahaha allah razı olsun. kuzenimle bu topic yüzünden çok tartıştık zaten. şerefsizlik yaptı kavga ettik sonra amcam araya girdi yapmayın gençsiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ya şunu pete atın orda kalsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kermitimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 başka yere şutla kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 topic gerçekten hiç komik değilmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 **epic bi konuda mesajım var** :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bune abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bu topiğe mesaj atmasam çatlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 azınlığın sesi anlamadım lan birisi açıklasa ya çkgzl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yol ver başlığa kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 slickers said: azınlığın sesi anlamadım lan birisi açıklasa ya çkgzl olur hangi bir faili anlatıyımki, zincirleme fail mucizesi topic. günlerden bir gün durmadan cok bilinen olayların tekrar yenıymış gibi konuları acıldığı bir donemde, azmo dayi bende "acıyım bende kuntiz oluyım, karılar kızlar negzel negzel" demiş. hemde acıp link olarak rick and roll koyuyumki leetliğime leet katıyım diye düşünmüş. ama nedense kücümen azmonun aklı sc2 yerine sc 3 yazdırmış onaaaa, üstüne youtube linkinin auto embedini kapatamaması dahada batırmış işleri. ama kahraman azmo direnmiş 1değil 2 değil 3 değil tam 4 edit üstüne artık kendı rezilliğini artık benimsemeye karar vermiş. yanı olduğun gibi ol göründüğün gibi görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ama azmini taktir etmek lazim azmonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 merabaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://images.starcraftmazter.net/4chan/for_forums/unsuccessful_troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kermit said: ADAM OLSUN LAN ODA ARTİSLİK YAPMASIN KASLIYIM MASLIYIM AYAĞINA emirin bu gölümü görmesine sakın izin vermeyin pls =/ KERMITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT OLDUN OLM SEN.. bu arada cuce, sen oyle aciklayinca komik geldi cidden. evet hakkatten oyle oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Azmodai said: kermit said: ADAM OLSUN LAN ODA ARTİSLİK YAPMASIN KASLIYIM MASLIYIM AYAĞINA emirin bu gölümü görmesine sakın izin vermeyin pls =/ KERMITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT OLDUN OLM SEN.. bu arada cuce, sen oyle aciklayinca komik geldi cidden. evet hakkatten oyle oldu sdf. kermit tarikatin bile kurtaramaz seni azmodan su posttan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 buralarda bi yerlerde bi postum olacaktı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar