aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 lol volkandan her zamanki performansini bekliyorum, sacma salak hatalarini izlemek cok zevkli oluyo, bi de kirmizi gorur gorilla rage yapip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 volkanı arabada kıstırmalarını bekliyorum maçtan sonra. dhuasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 volkanın balı tutar yine en az 2 direk bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yok futbolcularımıza hiç bişi yapmam ben selçukla deniz hariç o ikisini eşşek sudan gelene kadar dövebilirim hatta maç 6-0 bitse 6sınıda selçuk atsa hiç birine sevinmem sevinmiyorum da selçuğun attığı gollere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 2. bir "Ar yu pleyır?" vakası istiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hahaha kezmana diyorlardı di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 haha hala 6-0 hayalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 9 KASIM 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adaminbiri hayrola ne bu asabiyet? istemeden hakaret falan mı ettik sana? vurucam kırıcam havalarına girmissin bi anda. kafaya mesale atmalar falan, hayırıdır magandalık yapacagın mı tuttu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 fdsfsd. yapsınlar abi işte. yesinler 4-5 maç daha da beter olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Adamınbiri kendini hala antu forumlarında sanıyor,topicleri fln siliniyor da farkında değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 maç havasına sokuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bizden habersiz maç havasına girilmez. /antu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 insan havasi lazim biraz, mesal atmalar filan, yazik fanatiklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 9 kasımda herkes gs elenir, denizli sepetlenir derken noşetel samaksa 5 adet çakıp tarih yazmıştık. :p rakam oyunları oynamak çok zevkliymiş lan. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 * maç tarihi; 9 kasım 2008 * galatasaray en son bu sahada fenerbahçe'yi 9 yıl önce yendi. ve o tarih 22 aralık 1999 du. * 22 aralık 1999 tarihinden sonra günümüze kadar yapılan 11 resmi maçta fenerbahçe'nin 9 galibiyeti ve 2 beraberliği var. * iki takım arasındak kadıköydeki 45. karşılaşma (4+5=9) * bu yapılan karşılaşmalarda fenerbahçe'nin 23, galatasaray'ın ise 9 galibiyeti var. alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 maç berabere biterse çok üzülcem ama ya yenelim ya yenilelim ne olcaksa olsun yani beraberlik çok kötü bi sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 0-0 biterse kotu olur harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 fener alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 fener alir golleri guiza atar, ne zaman fener kötü oynasa, milyon dolarları forvetlere verse forvetler bir halt yiyemese oynadıkları sürece (bknz: atkınson) gidip gs yi yenmiştir hep, bu seferde fener kazanır guiza atar golleri hatta. ali şende limuzinle guizayı dolaştırır . nasıldı o olay ya, atkinson 3 atınca araba mı almışlardı buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bol gollu olsun zevkli olsun kim yenerse yensin ama böle 0-0 kaleden kaleye degajlarla dolu bir maç olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kitana said: MeSh said: fb ile gs arasında 4 puan fark var.. rakip değil? fb yenerse arada 1 puan fark kaliyor.. nası rakip değil? fb nereden elenmiş ki daha herhangi bi kupada? matematiksel olarak şamp. ligi* ihtimali bile var. kaldıki kesin uefa'ya falan kalırız. (hani sizinde gelmek için gruptan çikmaniz gereken seviye.) sanki böyle ağır her yeri domine ediyorsunuz da, fb artik gs'ye rakip değilmiş. hangi kafalardasınız abi siz? * : galatasaray'ın sezon başında elendiği kupa. abi sen süper lig deki puan farkını bize karşı kazanma oranını hesaplamak için falan mı kullanıyorsunuz haha. 4 puan fark var ama benfica yı evinde yenebiliyoruz? gidip 1 puanla şamp liginde madara olupta hala size nasıl rakibiz diyebiliyorsunuz ki? Tamam rakipleriniz güçlü ; ama sonuçta arsenal dan 5 de yiyebiliyorsunuz. Bunlarıda kat bakalım. siz o '2' puanı alabildiniz mi ki bi kere şampiyonlar ligine katilabilip? hadi onu geçtim, 5 yediniz diyosunda yani sizde es es'ten daha geçen hafta 4 yiyen bir takımsınız. ben anlam veremiyorum, hani tamam fb bu sezon geçen sezona göre çok kötü. ama öyle bi konuşuyosunuz ki gs bu sezon sanki İLAH! böyle futbolu yemiş bitirmiş, bütün siçmiş.. Aradaki puan farkini da o yüzden söyledim.. 1. değilsiniz, 2. değilsiniz, namağlup falan değilsiniz.. Lige göre oranlamicamda neye göre oranlicam? 4 puan fark var işte. Duyanda sanacak ki namağlup hatta beraberliği olmadan ligte liderler.. Oynadıkları tüm takımlara 5 tane çakıyorlar. Dünyaya dönün dünyaya.. ayağınız yere bassın biraz. iyi oynamaya o kadar hasret kalmışsınız ki galatasarayı bu yıl süper sanıyorsunuz. yarın ki maçta da fark atma hayalleri falan kurmayın kaldı ki büyük ihtimal yenileceksiniz.yenilince de artik hakem mi dersiniz, ne dersiniz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oynanan futbola gore oranlayabilirsin. trabzon da lig lideri ona bakarsan. futbolu bitirmis mi bunlar simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 haha tamam m3sh süper lig şampiyonu olunca sizi dünya litarütüründe ilk 5 e yazarız. ayrıca bu sene ilahız orası ayrı konu haha. cl e girememe nedenimizde takım kadrosunun kendisini tanıyamamasından ibarettir. O da eleme dönemine geldi işte. Cl e girsek te baya iddalı olurduk bunu da yazayım. sizde beter haldesiniz , bu da bir gerçek. Ha orası kadıköy o ayrı ; ama galibiyet şansımız çok yüksek. sen çıldırmışsın. al işte sana çirkef fb li :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yarın görcez oynadığınız futbolu işte tamam başka bişey yazmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar