kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 of ağzı olan konuşuyor bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 neyse bir kadıköy klasiği daha yaşandı. 9 yıl olunca klasiklesiyo da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bu arada servet insan değil bildiğin. adamın elmacık kemiği kırılıyor.. bi yandan yüzüne buz basmaya çalişirken bi yandan kademeye girmeye çalişiyor.zaten fb'deykende çok seviodum şu anda da çok seviorum... kaç futbolcu devam edebilir ki oyuna bu şekilde? avrupa kupasında adam kariyerini tehlikeye atarak devam etmişti maçlara. adam resmen NO PAIN NO GAIN modunda takiliyor ya. ayi. edit: AYRICAA; topicte "sonucu bu kadar önemsiz maç" denmiş, yok işte "1 gün sevindiniz, 1 haftaya yaymak nedir?" denmiş.. sanki normal bir maçmışta, galatasaraylılar için çok önem arzetmiyormuşta, yensek ne yazar yenilsek ne yazar gibiymişmiş.. HADİ LEEENNN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 servet = TANK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 colossus filan cikicak servet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 zegna burdayken sorayım. 6s, f5, 8jk demek serbest mi değil mi? fsd bu arada servet cidden hayvansın. bir elinde buz. top ayağında. arkadan guiza ve bir fenerli daha topu almaya çabalıyor ve aut yaptırıyorsun. :D fb taraftarı ıslıklayınca sinirlendi buz torbasını yere fırlattı bi de aslanım. fsdfdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 MeSh said: edit: AYRICAA; topicte "sonucu bu kadar önemsiz maç" denmiş, yok işte "1 gün sevindiniz, 1 haftaya yaymak nedir?" denmiş.. sanki normal bir maçmışta, galatasaraylılar için çok önem arzetmiyormuşta, yensek ne yazar yenilsek ne yazar gibiymişmiş.. HADİ LEEENNN!! Hayır bide adamlar kaç hafta sürer sevinçleri,bana rutinden geliyor artık ama adamlar yense 1 haftada kalmaz bu başlıkta şuankinin 300 katı post olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Galatasaray.Org said: Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’ndan Zorunlu Açıklama 9 Kasım 2008 tarihinde Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması sırasında Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi Mahmut USLU camiasına yakıştıramadığımız davranışlarda bulunmuştur. Rekabet ve dostlukları yüzyıla dayanan ülkemizin iki güzide ve önemli kulübü arasındaki ilişkileri bozmaya yönelik sorumsuzca davranışları nedeniyle kınanması zorunlu olan ve adı geçen kimse şeref tribününde bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ile Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerine karşı sportmenliğe yakışmayan bir tarz ve küfürlü saldırılarda bulunarak yasaya aykırı hareket etmiştir. Bu konuda kulüp olarak gerekli yasal girişimlerde bulunacağımızı duyurur, konuyu hassasiyetle takip eden Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinin de aynı çerçevede hareket ederek ebedi rekabet ve dostluğa katkıda bulunmalarını dileriz. Fenerbahçe camiasına ve sportmenliğe yakıştıramadığımız davranışları nedeniyle soyadı ile müsemma olmayan USLU’yu kınadığımızı tüm spor camiasına duyururuz. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Yazık ya Mahmut korkuttu mu sizinkileri.Tamam biz onun kulağını çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 "... soyadı ile müsemma olmayan USLU’yu ..." Bu ne ya, Demirören'den ne farkınız kaldı şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 terbiyesizligi mi savunuyosunuz abi, onu anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bir ara soyle bir 40 kisi derbi bulusmasi ayarlansin, mac sonrasi ceneler bacaklar kollar kirilsin guzel guzel, dokun kurtlarinizi da rahatlayin valla. Last Man Standing olarak Azmo kalacaktir birtek kaos sonrasi, parmak basarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 aquila said: terbiyesizligi mi savunuyosunuz abi, onu anlamadim? word. herşeye cevabınız hazır lan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 MADBOY said: Bir ara soyle bir 40 kisi derbi bulusmasi ayarlansin, mac sonrasi ceneler bacaklar kollar kirilsin guzel guzel, dokun kurtlarinizi da rahatlayin valla. Last Man Standing olarak Azmo kalacaktir birtek kaos sonrasi, parmak basarim. osso+ben>azmo kafalarımızı kullanır alt ederiz bence =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Baggio said: Elmacık kemiği kırılmış, bugün ameliyat olmuş, haftasonu da oynayacakmış. Peki bu mu kartın baremi? Hava topu mücadelesi, yüzüne değil yanağına gelse kırılmazdı mesela. O da birine daha beter vurdu eliyle koluyla, Burak'tı galiba, kart falan görmedi. Şu çok büyük bir yalan yanlız. Hava topu mücadelesi falan değildi o, gayet istekli ve bilinçli bir hamleydi. Dikkatli izleyin pozisyonu gayet bilinçli bir darbe var burada. Ama bunu hep yapıyo o adam. Materazzi tarzı defans anlayışı işte. Zaten rastgele sallanan elle kolla kemik kırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Stoperlerimiz şu Edu'dan Lugano'dan çaktırmadan nasıl faul yapılır dersi alsın... Ciddiyim çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 maçı 6 gsli bi ben (fb) izledim. hayatımın en keyifli maçıydı diyebilirim. gs laylaylom oynadı. fb mücadele etti. sonuç: kapak ossun efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 deathl0rd said: O yüzden iyi futbol oynadık diyen Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorum ki o kadar alışmışlar ki Fenerbahçenin bu yılki kötü futboluna azıcık bir kıpırdanmayı iyi futbol zannediyorlar. Tuttuğum takımın ortaya koyduğu futbol Benfica maçı tadında değildi ama yine de güzeldi beğendim hoşuma gitti böyle oynayıp yenilmeleri beni rahatsız etmez sonuçta bu Futbol bu yüzden güzel. allah da seni güldürsün ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 BulletRide said: Stoperlerimiz şu Edu'dan Lugano'dan çaktırmadan nasıl faul yapılır dersi alsın... Ciddiyim çok önemli. lugano arsenal maçında v.persie 'nin çenesine çaktırmadan öyle bi tekme salladıki oha dedim resmen çenesi çıkıyordu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ahhaahahhaa :D iyiydi malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 olm eski bunlar hep, yeni biseyler yapin, tembellik etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar