mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: deadwoll said: Tamam yendiniz de, "sizden daha üstün organizasyondayız şimdi" ve altındaki "kedi ulaşamadığı ciğere..." kombosuna insanlar çeşitli organlarıyla güler lan xD oha bu kaynamış. bütün aggroyu benden alıcan dead dikkat. :D mocking blow failed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 6-0 yenildiğimiz sezon fenerbahçe 6. sırada bitirmişti ligi. Demek ki bu sezon 4. olacak. Çok feci kehanette bulunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mulgear6 said: bak hala olm gitsene len dayanamadı ayarlara geldi geriye ahahahah abi bırakamıyorum valla of. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya hayır anlamadıgım bu maçla uefa nın filan ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: ohyeah said: Masquerade said: ha bir de. ŞL'de grubunuzda 3. olun da UEFA'da devam edin bari. hani bizim 2 maçta 6 puanla lider olduğumuz organizasyon. kupa 2. cya. hani şu leverkusen'e 5-1 yenilerek veda ettiğiniz UEFA mı? bb evet hani arsenalı yenerek aldığımız kupa. üstüne de süper kupa almıştık hatta bonusu. u got it. ah canııım gene dayanamadınız hemen ALDIK ULEN KUPAYI mode on.. uyanın artık hiçbişey yapamadınız o seneden sonra ve hala 4-1 ezilmeye mahkumsunuz AMA BİZİM KUPAMIZ VAAAAAAAAAĞĞĞ QQ more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 cansn said: Masquerade said: ohyeah said: Masquerade said: ha bir de. ŞL'de grubunuzda 3. olun da UEFA'da devam edin bari. hani bizim 2 maçta 6 puanla lider olduğumuz organizasyon. kupa 2. cya. hani şu leverkusen'e 5-1 yenilerek veda ettiğiniz UEFA mı? bb evet hani arsenalı yenerek aldığımız kupa. üstüne de süper kupa almıştık hatta bonusu. u got it. tebrix noldu o kupadan sonra ? uefa kupasıda sizi kurtaramadı 6 - 0 lık bi skordan :) ? uefa kupasına sahip olanlar 6 fark yer, olmayan 7. fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kupaları varya işte hemen bi bağlantı kurarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mulgear6 said: ya hayır anlamadıgım bu maçla uefa nın filan ne alakası var? oraya çeken fenerliler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=oZA4iMEzLyI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Disappear said: Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" Bu aksamin tabelasini bulamadim, bunla idare et. Aylardan gene kasim, skorda ufak degisiklik var ama sonuc ayni. Cok bisi farketmemesi lazim. bu akşamın tabelası bu ama. :( masq.ın son dk daki ayar atağı ama nafile. tabelaları karıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: mulgear6 said: ya hayır anlamadıgım bu maçla uefa nın filan ne alakası var? oraya çeken fenerliler. :D ne dedik abi ya beyler şimdi biz sizi 4-1 yendik de siz de uefa almıstınız zamanında :/ tarzı bişey denildigini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Baggio said: Bu kadar atıp tutup, sonra midesine oturmak da seviyesizliğin daniskasıdır bu arada. Kibar yazmak herşeyi çözmüyor, bazen tebrik edip gitmeyi de bilebilmek lazım. İnsanımız denyo ama. en azından galip gelen takım taraftarı gibi "gerizekalı" demiyoruz. daha az denyoyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mulgear6 said: ya hayır anlamadıgım bu maçla uefa nın filan ne alakası var? Bir alakası yok, uyku tutmuyor işte adamı. Kadıköyler uçuşuyor gözünde. Hazmedemiyor, işine gelmeyen mesajı iplemiyor falan, Kardeşler Kıraathanesi tadında -ama düzgün gramerle!- sataşabileceği mesajları arıyor. Bir nevi ego tatmini yani, yeterli düzeye ulaşınca yatar artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Baggio said: Bu kadar atıp tutup, sonra midesine oturmak da seviyesizliğin daniskasıdır bu arada. Kibar yazmak herşeyi çözmüyor, bazen tebrik edip gitmeyi de bilebilmek lazım. İnsanımız denyo ama.en azından hakaret etmeden cevap verebilme kapasitesine sahip o "denyo"lar. tekrar söylüyorum, yense de yenilse de en çirkin taraftar, takımı yenildikten sonra dahi insan olabilen rakip taraftarı çekemeyerekten devrelerini bozup error veren şu fenerbahçe taraftarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 O sene bu sene diyenler seneye iyi bi kadro kurup heyecanlansın sora bi daha gelsin! Bakarız icabına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: Baggio said: Bu kadar atıp tutup, sonra midesine oturmak da seviyesizliğin daniskasıdır bu arada. Kibar yazmak herşeyi çözmüyor, bazen tebrik edip gitmeyi de bilebilmek lazım. İnsanımız denyo ama.en azından hakaret etmeden cevap verebilme kapasitesine sahip o "denyo"lar. tekrar söylüyorum, yense de yenilse de en çirkin taraftar, takımı yenildikten sonra dahi insan olabilen rakip taraftarı çekemeyerekten devrelerini bozup error veren şu fenerbahçe taraftarıdır. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Öncelikle fb ye tebrikler. Son yılların en kral kale defansını koydu oyun ortasına. 2. yarı içeri girdiğimizi hiç hatırlamıyorum. Orası kadıköy demiştim , cidden öyle oluyor bir bakım. Ne kadar fb en kötü sezonlarından birini yaşasada , gs de kral gitsede. Fb ne zaman gs ye gelince güzel top oynuyor , bu kısmı hiç anlamıyorum. Futbol bu , top yuvarlak vs muhabbetleri. Gollere gelirsek. Yediğimiz ilk gol iğne deliği diyelim. Goldür de o ne be kardeşim lol. 2. gol zaten büyük tahlihsizlik. 3. golü ben ofsayt diye gördüm ; ama o an ofsaytı bozan oyuncu varmı yokmu kesin yorum yapamıcam. 4. yol baya güzeldi , wederson iyi noktaya yolladı topu. 4 tane gol yesede ben de sanctis i suçlu bulmuyorum. Kendisi gereğini yaptı. Servet çok iyiydi , koşayamıyor bu adam diyenlere gerekli cevabı verdi sanırım. İlk golümüzün ofsayt olduğuna da inanmıyorum açıkçası. Genel olarak fb çok soğuk bir top oynadı. Çok güçlü bi savunma yaptı. Tam italyan takımı gibi at , kapan olayına girdi. Şampiyonluğa gelince her türlü feneri yenen gs hiç bi zaman şu güzelliği kadıköyde süper lig maçlarında yapamıyor. Rövanş da görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: Gurur Duyuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: ohyeah said: Masquerade said: ha bir de. ŞL'de grubunuzda 3. olun da UEFA'da devam edin bari. hani bizim 2 maçta 6 puanla lider olduğumuz organizasyon. kupa 2. cya. hani şu leverkusen'e 5-1 yenilerek veda ettiğiniz UEFA mı? bb evet hani arsenalı yenerek aldığımız kupa. üstüne de süper kupa almıştık hatta bonusu. u got it. http://img2.blogcu.com/images/f/b/z/fbzekifb/fb-gs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 topic efsane olmuş bu gazla 2000 i bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: Baggio said: Bu kadar atıp tutup, sonra midesine oturmak da seviyesizliğin daniskasıdır bu arada. Kibar yazmak herşeyi çözmüyor, bazen tebrik edip gitmeyi de bilebilmek lazım. İnsanımız denyo ama.en azından hakaret etmeden cevap verebilme kapasitesine sahip o "denyo"lar. tekrar söylüyorum, yense de yenilse de en çirkin taraftar, takımı yenildikten sonra dahi insan olabilen rakip taraftarı çekemeyerekten devrelerini bozup error veren şu fenerbahçe taraftarıdır. 1 hafta konustunuz öle çakarı böle vururuz die şimdi o lafları geri yutunca hazmedemiyorsunuz bir de suçlu biz oluyoruz ya kardeşim EZDİK hala nerden-nasıl suçalarım die F5 e basmayın gidin uyuyun hazmedin olmadı uykuda bizi yenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yaa masquerade argümanların fail abi UEFA UEFA nereye kadar yani. Sıvama bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 iyi ya fener yine 10 sene öncesine döndü, gs yi yenip yine kral ayaklarına yatacaklar sezonu bu şekilde geçirecekler. bence gs liler hiç üzülmesinler, feneri bu sezon aragonese hapsettiler, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 şaka mısın ohyeah :D fenerlinin biri çıkıp "kibarca cevap vermekle olmaz. denyosunuz uzatmayın." diyor. ama dönüp de "gerizekalı" diyen fb'liyi görmüyor. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar