sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 maskarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Finkel said: Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D kalsaydında şl. ine seninde puanın olsaydı be.. ŞL yi gec sen 3 ol gurubunda uefa ya kalmak için yırtın önce sonra yaz ŞL falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 MeSh said: ama masq'ı forumu yalnız bırakmadığı için tebrik ediyorum. nitekim diğer tüm arkadaşlar forumu sadece okumakla yetiniyorken masq cevapta vermeye çalişiyor. çabası takdire şayan. :)) teşekkürler. beni sizler yarattınız. neyse ya çok zevkli ama uykum geldi. :D fb'ye tebrikler. önümüzdeki maçlara bakıcaz. unutmayın son gülen iyi güler der gaçharım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Tamam yendiniz de, "sizden daha üstün organizasyondayız şimdi" ve altındaki "kedi ulaşamadığı ciğere..." kombosuna insanlar çeşitli organlarıyla güler lan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. Bu aksamin tabelasini bulamadim, bunla idare et. Aylardan gene kasim, skorda ufak degisiklik var ama sonuc ayni. Cok bisi farketmemesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: ohyeah said: Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" seni de anlamak lazım tabi.. böle yenemeyince tatmin olmak için lazım bunlar 4 tane de tatmin edemediyse.. yapıcak bişi yok 9 kasım 9 bekliyodum ben. az geldi. :D e sizde haklısınız 10 senede herşey değişio böle kasaplardaki boncuklu girişler var ya ona dönüo bazı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kaç kaç geç bile kaldın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Çabalayacak bişi yok. Yenildik paşa paşa. Ligde çok maç var daha. Fener şampiyon olup, gs da küme düştüğü sezon oturur fener e yenildik diye üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ha bir de. ŞL'de grubunuzda 3. olun da UEFA'da devam edin bari. hani bizim 2 maçta 6 puanla lider olduğumuz organizasyon. kupa 2. cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 olorin84 said: Finkel said: Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D kalsaydında şl. ine seninde puanın olsaydı be.. ŞL yi gec sen 3 ol gurubunda uefa ya kalmak için yırtın önce sonra yaz ŞL falan ulan yazanı anlamayacak kadar yetersiz mi beynin. Şu anda hangi kupada yarşıosunuz uefa, bu gün kaç yediniz 4 git bi soğuk su iç iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" Bu aksamin tabelasini bulamadim, bunla idare et. Aylardan gene kasim, skorda ufak degisiklik var ama sonuc ayni. Cok bisi farketmemesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: ha bir de. ŞL'de grubunuzda 3. olun da UEFA'da devam edin bari. hani bizim 2 maçta 6 puanla lider olduğumuz organizasyon. kupa 2. cya. hani şu leverkusen'e 5-1 yenilerek veda ettiğiniz UEFA mı? bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 deadwoll said: Tamam yendiniz de, "sizden daha üstün organizasyondayız şimdi" ve altındaki "kedi ulaşamadığı ciğere..." kombosuna insanlar çeşitli organlarıyla güler lan xD niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Disappear said: Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" Bu aksamin tabelasini bulamadim, bunla idare et. Aylardan gene kasim, skorda ufak degisiklik var ama sonuc ayni. Cok bisi farketmemesi lazim. bu akşamın tabelası bu ama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bak hala olm gitsene len dayanamadı ayarlara geldi geriye ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o kadar konuşuodunuz fener çok kötü kaka pis biz çok iyiyiz evet yes diye şimdi 1 puan farkı mı koyuyosunuz önümüze? buna da insanlar çeşitli organlarıyla güler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ohyeah said: Masquerade said: ha bir de. ŞL'de grubunuzda 3. olun da UEFA'da devam edin bari. hani bizim 2 maçta 6 puanla lider olduğumuz organizasyon. kupa 2. cya. hani şu leverkusen'e 5-1 yenilerek veda ettiğiniz UEFA mı? bb evet hani arsenalı yenerek aldığımız kupa. üstüne de süper kupa almıştık hatta bonusu. u got it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sizin daha çok yolunuz var avrupa ve TSL için.Size büyükler yol göstersin :) biz başladık mesela!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Deacon said: o kadar konuşuodunuz fener çok kötü kaka pis biz çok iyiyiz evet yes diye şimdi 1 puan farkı mı koyuyosunuz önümüze? buna da insanlar çeşitli organlarıyla güler. tabela öyle valla. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Berk yat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 deadwoll said: Tamam yendiniz de, "sizden daha üstün organizasyondayız şimdi" ve altındaki "kedi ulaşamadığı ciğere..." kombosuna insanlar çeşitli organlarıyla güler lan xD oha bu kaynamış. bütün aggroyu benden alıcan dead dikkat. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yatıcam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bu kadar atıp tutup, sonra midesine oturmak da seviyesizliğin daniskasıdır bu arada. Kibar yazmak herşeyi çözmüyor, bazen tebrik edip gitmeyi de bilebilmek lazım. İnsanımız denyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: ohyeah said: Masquerade said: ha bir de. ŞL'de grubunuzda 3. olun da UEFA'da devam edin bari. hani bizim 2 maçta 6 puanla lider olduğumuz organizasyon. kupa 2. cya. hani şu leverkusen'e 5-1 yenilerek veda ettiğiniz UEFA mı? bb evet hani arsenalı yenerek aldığımız kupa. üstüne de süper kupa almıştık hatta bonusu. u got it. tebrix noldu o kupadan sonra ? uefa kupasıda sizi kurtaramadı 6 - 0 lık bi skordan :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar