Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mumu said: ya çok afedersiniz de, ben böyle kepazelik görmedim arkadaş. aha sezon başından beri diyorum, fenerbahçe kötü, galatasaray ondan kötü kötülerin mücadelesini fenerbahçe rahat kazandı. Bu durumda Beşiktaşmı şampiyon oluyor mumucum :) hadi bakalımmm
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://www.fenerbahce.com/i/flash/fb_acilis_v2.jpg sdfj bu nedir ya
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 fenerbahçe'den 4 ve üzeri gol yiyen 11. galatsaray kalecisini tüm kalbimizle kutluyoruz.
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mumu said: http://www.fenerbahce.com/i/flash/fb_acilis_v2.jpg sdfj bu nedir ya LMAO
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Zegna said: devidin golunden sonra seref tribinunde adnan polata yaptıklarını gordunuzmu sdfgsdfasdf kalktı gitti sora dayanamadı garibim, aziz yıldırıma ben gidiyorum dedi aziz yıldırım kafayı bıle cevırmedi LOL şeref tribününüz o kadar şerefli işte. eqesdausa keep the spammin!!1 /WHINE PLS LOLOL. QQ.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Emrimde 25 tane zenci mülteci var fazla eğlenmeyin akıllı olun X(
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nileppezdel said: Emrimde 25 tane zenci mülteci var fazla eğlenmeyin akıllı olun X( :( banlayın sunu ya öf ya öf
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hayır yani azmi ile bişeyler yapmaya çalışan ümiti niye çıkarıp daha ayağında top tutamayan nonda'yı sokuyosun ve niye 2. yarının başında 2 tane değişiklik yapıyosun anlamıyorum ..
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yazık bu GS lilere. Acıyorum, hatta bazen gizli gizli aglıyorum... o derece kotu durumları.
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://www.spormix.com/img/haber/manset/hincal_ulucb.jpg Kızma Hıncal Kızma,Başka Bahara...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kazım yüzünden... yaptı yine yapacağını. İzlemeseydi kazanıyoduk maçı
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ayrıca bir tebrikde Emre Belözoğluna belki gs a gol atamadı ama mücadelesiyle gerçek Fenerli oldugunu kanıtladı...
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o keep the spamming , hadi spama dewam falan dielerde onları die die spam yapıo walla. guzel taktik. ark msn iletisi said: "şimdi bunlar arsenalden 5 yediyse, bize 4 attıysa, biz benficaya evinde 2 tane attıysak, peki arsenal benficaya kaç atar ya?!"
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Theghosthand said: ilk hakem kötüydü diyen gsliye cola ısmarlıyorum. 45. sayfada demişim. şimdi gördüm bunu kolayı kargolarsan sevinirim..
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: http://www.spormix.com/img/haber/manset/hincal_ulucb.jpg Kızma Hıncal Kızma,Başka Bahara...lan bu adam ne cenop herif ya bu adama izletmemek lazım maçları maç saatinde karantinaya felan alınması lazım
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Disappear said: Masquerade said: Zegna said: devidin golunden sonra seref tribinunde adnan polata yaptıklarını gordunuzmu sdfgsdfasdf kalktı gitti sora dayanamadı garibim, aziz yıldırıma ben gidiyorum dedi aziz yıldırım kafayı bıle cevırmedi LOL şeref tribününüz o kadar şerefli işte. eqesdausa keep the spammin!!1 /WHINE PLS LOLOL. QQ. AMA HAKEM BİZİ BİÇTİ OF YNÇEKTİK SİZİ YAAAAA..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: Gurur Duyuyoruz
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: Gurur Duyuyoruz
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: Gurur Duyuyoruz
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Allah kimseye fenerli oda arkadaşı nasip etmesin yarappiiiim... Döner 15 20 dk ya odaya... öfff
Öne çıkan mesajlar