Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mumu said: ya çok afedersiniz de, ben böyle kepazelik görmedim arkadaş. aha sezon başından beri diyorum, fenerbahçe kötü, galatasaray ondan kötü kötülerin mücadelesini fenerbahçe rahat kazandı. Bu durumda Beşiktaşmı şampiyon oluyor mumucum :) hadi bakalımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://www.fenerbahce.com/i/flash/fb_acilis_v2.jpg sdfj bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 4 - 1 pu ha ha ha ha :D /nocom mod off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 fenerbahçe'den 4 ve üzeri gol yiyen 11. galatsaray kalecisini tüm kalbimizle kutluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mumu said: http://www.fenerbahce.com/i/flash/fb_acilis_v2.jpg sdfj bu nedir ya LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 öröröröör gassaray gassray ahehaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Zegna said: devidin golunden sonra seref tribinunde adnan polata yaptıklarını gordunuzmu sdfgsdfasdf kalktı gitti sora dayanamadı garibim, aziz yıldırıma ben gidiyorum dedi aziz yıldırım kafayı bıle cevırmedi LOL şeref tribününüz o kadar şerefli işte. eqesdausa keep the spammin!!1 /WHINE PLS LOLOL. QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Emrimde 25 tane zenci mülteci var fazla eğlenmeyin akıllı olun X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nileppezdel said: Emrimde 25 tane zenci mülteci var fazla eğlenmeyin akıllı olun X( :( banlayın sunu ya öf ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hayır yani azmi ile bişeyler yapmaya çalışan ümiti niye çıkarıp daha ayağında top tutamayan nonda'yı sokuyosun ve niye 2. yarının başında 2 tane değişiklik yapıyosun anlamıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yazık bu GS lilere. Acıyorum, hatta bazen gizli gizli aglıyorum... o derece kotu durumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hürriyet : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Hepsi mulgear'ı seviyo ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://www.spormix.com/img/haber/manset/hincal_ulucb.jpg Kızma Hıncal Kızma,Başka Bahara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kazım yüzünden... yaptı yine yapacağını. İzlemeseydi kazanıyoduk maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ayrıca bir tebrikde Emre Belözoğluna belki gs a gol atamadı ama mücadelesiyle gerçek Fenerli oldugunu kanıtladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o keep the spamming , hadi spama dewam falan dielerde onları die die spam yapıo walla. guzel taktik. ark msn iletisi said: "şimdi bunlar arsenalden 5 yediyse, bize 4 attıysa, biz benficaya evinde 2 tane attıysak, peki arsenal benficaya kaç atar ya?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Theghosthand said: ilk hakem kötüydü diyen gsliye cola ısmarlıyorum. 45. sayfada demişim. şimdi gördüm bunu kolayı kargolarsan sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: http://www.spormix.com/img/haber/manset/hincal_ulucb.jpg Kızma Hıncal Kızma,Başka Bahara...lan bu adam ne cenop herif ya bu adama izletmemek lazım maçları maç saatinde karantinaya felan alınması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Disappear said: Masquerade said: Zegna said: devidin golunden sonra seref tribinunde adnan polata yaptıklarını gordunuzmu sdfgsdfasdf kalktı gitti sora dayanamadı garibim, aziz yıldırıma ben gidiyorum dedi aziz yıldırım kafayı bıle cevırmedi LOL şeref tribününüz o kadar şerefli işte. eqesdausa keep the spammin!!1 /WHINE PLS LOLOL. QQ. AMA HAKEM BİZİ BİÇTİ OF YNÇEKTİK SİZİ YAAAAA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: Gurur Duyuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kazım > galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: Gurur Duyuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: Gurur Duyuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Allah kimseye fenerli oda arkadaşı nasip etmesin yarappiiiim... Döner 15 20 dk ya odaya... öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar