Eeht Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hakem çok kötüydü galatasayarın en az 10 tane penaltısını yedi aa olur mu hiç hakem yüzünden kaybeti gs aaa AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: Masquerade said: 94'de 1-4 kazandığımız maç aklıma geldi bak şimdi. hmmm 1-4 bitmiş maç.. yani 14 yanyana yazınca. aradan 14 sene geçmiş fenerbahçenin bu sene 1 beraberliği 4 mağlubiyeti var, 14 yani. Galatasaray'ın bu sezon 3 maçında 4-1 galip ayrılmış. O maça kadar 2 gol atan Kayserispor, Fb'yi ŞS'de 1-4 yendi. yani bu rakam oyununa göre maç sonucu; FENERBAHÇE: 1 (Semih) GALATASARAY: 4 (Baros, Kewell, Lincoln, Baros) /end A S D f a i l ZUAHAUHUHUAHUAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Lorrotar said: AEUHAUEAHUH GS HALA FB DEN İYİ OYNADI DİYOR ADAM YA EANFMSUDFHSD. GÖKTEN ZEMBİLLE İNDİ 4 GOL. ABİ HAYIRDIR NEDEN BAĞIRIP ÇAĞIRIYORUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 biri benden hızlı davranmış ehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rew'in çekememezliğini çok beğendim ama ben :P Sürekli bir kulp takmalar falan =) Ha bir de burdan Hıncal Uluç abimize selam göndermek istiyorum Selam Hıncal'cım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Öncelikle başlıyorum, hakem falan vermedi maçı fenere adamlar gayet net savunma yaptı maçı kazandılar helal olsun, 2. olarak geliyorum, evet hakem kötüydü ama şöle kötüydü, herkese küfreden ardayı atması lazımdı, selçuk u atması lazımdı, sabriyi atması lazımdı.. bu açıdan kötüydü evet.. 3. olarak skibbe sen nesin kimsin necisin.. defol git bu takımın başından devre arasında 2-1 gerideyken ümit le baros u çıkarmak ne demek nonda kim ya ne nondası sen nesin defol bu takımdan artık yeter yani.. Böle bi olay yok ya.. 4. olarak de sanctis bu maça damga vurucak hatalar yaptı carlos un golünde tek kişilik baraj istemek (üstelik carlos un kaleye vurucağı o kdr barizken adam volkanın yanına kadar gerildi) sora topu dışarı çelmek yerine içeri çelmek acemi bi kalecinin bile yapmıyacağı 2 hataydı bence... Fener golleri süper atak yaptıı için atmadı deived in kendi becerisi ve duran toplardan geldi, 1 gol de kendi kalemize.. Son bi not güiza hakkında: bu adam golcü falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: Masquerade said: 94'de 1-4 kazandığımız maç aklıma geldi bak şimdi. hmmm 1-4 bitmiş maç.. yani 14 yanyana yazınca. aradan 14 sene geçmiş fenerbahçenin bu sene 1 beraberliği 4 mağlubiyeti var, 14 yani. Galatasaray'ın bu sezon 3 maçında 4-1 galip ayrılmış. O maça kadar 2 gol atan Kayserispor, Fb'yi ŞS'de 1-4 yendi. yani bu rakam oyununa göre maç sonucu; FENERBAHÇE: 1 (Semih) GALATASARAY: 4 (Baros, Kewell, Lincoln, Baros) /end A S D geleceği okumuş çocuk da yanlış değerlendirmiş.. olur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: Lorrotar said: AEUHAUEAHUH GS HALA FB DEN İYİ OYNADI DİYOR ADAM YA EANFMSUDFHSD. GÖKTEN ZEMBİLLE İNDİ 4 GOL. Maçı izlemedin demek ki... Bari yarın istatistiklere bak oradan bir şeyler farkedersin maçı izledim de,tam izleyemedim.fazla ezip dalga geçtiğimiz için gülmekten fazla konsantre olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ulan şanlıurfa bile 10 tane maç yapsa birini yener , bu kadarmı aciz galatasaray ya bunun adı ezeli rekabet olmasa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 la_bombonera said: MeSh said: DoubleW said: toggie said: oo tamam fener yukselise gecer artık fener kendini GS ye sakladı ahaha :D BulletRide said: Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık. toggie said: acınacak halde fener hakkaten yazık lan :'( nocom said: bLackcha0s said: fener marketten süt alamaz BiTcH_oFBaT said: toggie said: benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun. 1-0 mı? bana göre o maç 3 ten aşağı bitmez MrLevie said: Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe DoubleW said: gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D toggie said: aydın'ı fb macında mutlaka bekliyorum ikinci yarı falan. zaten dokulen fb savunmasına neler neler yapar. DoruK said: onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur. Khelben said: oh ne koyduk be ne takımız be helal be dafshdfsah dewamı : 9 kasım. to be continued... Red said: bekle bizi saracoglu öncesinde bu kadar iddialı mesajlar atılan başka derbide görmemiştim yalnız ha.. gs kaybederse böyle güzel, büyükçe bir kapak resmi koycam. belirteyim şimdiden. :) alıntılayalım şimdiden, silmesinler sonra ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 benim teknik direktörüm cesur top oynatsın, fark yiyelim razıyım diyenler, alın size cesur futbol ve rezalet. cesur futbol cesur futbol. yerim öyle cesareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 www.fenerbahce.com ahuashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gs erken attı ama bide saçma sapan erken gol yemeseydi çok rahat alırdı maçı ama yediği 2 golde cok saçma goller 2. yarıyada iyi başladı ama yine cok erken yedi golü gs güzel oynadı ama sonuçta hatice değil netice önemli uzun zamandır izlediğim en güzel derbiydi hakem hatası felanda hiç yoktu herkez hakem şöyle böyle dedi ama helal olsun iyi maç yönetti her iki takımıda bize futbol izlettikleri için tebrik ediyorum fenerede tebrikler dede ali samiyendeki maça kadar koltuğunu garantiledi isterse porto dan 10 yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 antu said: Turkcell Süper Ligi 10.Hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, ezeli rakibi Galatasaray`ı yine 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla gelenek bozulmadı ve sarı kırmızılıların hayâlini süsleyen Kadıköy galibiyeti başka bir bahara kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 wiski said: www.fenerbahce.com ahuashd ne zaman gülecek bu çikonun yüzü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 :S:X:S:X:S:X:S:X:S:X:S:X :S:X:S:X:S:X:S:X:S:X:S:X :S:X:S:X:S:X:S:X:S:X:S:X :S:X:S:X:S:X:S:X:S:X:S:X :S:X:S:X:S:X:S:X:S:X:S:X :S:X:S:X:S:X:S:X:S:X:S:X >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ADNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. NOLDU LAN ADNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 golü attıktıktan sonra bi 10 dakka daha o skoru koruyabilseydik bu akşamki skor çok ama çok farklı olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 CthuLhu said: ayrıca fener bizi üzecek gene. ayrıca cosiko iki kere ikinci sarıyı görmeliydi..ama ikinci yarıdaki oyunla hakettik mağlubiyeti. skibbe ne diye çıkartır ki hem baros'u hem ümit'i?O meira bu oyunla neden 90 dakika durur ki?hadi sağ bek yok eyvallah çıkar şu sabri salağını meirayı oraya çek bari.adam orta saha özürlü sabri komple özürlü en azından meira'nın defans özelliklerini kullkanırsın. İlk yarı sonunda bence meira(sabri)-mehmet topal ümit-kewell değişikliği gerekirdi.baros+ümit aynı anda çıkartıp sadece nondaya bel bağlamak o oyunun üzerine gerizekalılıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 üzülmeyin 6s li arkadaşlar, kadıköyde kaderiniz bu, değiştiremezsiniz.. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 artık eskisi gibi çirkef fenerliler kalmamış. şimdi yazanlar falan eskilerinin yanında iyilik meleği gibi :P eski gençler söyledikleri laftan sonra alakasız salak spastik laf ebeliği yaparlardı. devam gençler yarına kadar aralıksız buraya OF NASI GEÇİRDİK mesajı spamlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar