Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Fortuna said:
Masquerade said:
94'de 1-4 kazandığımız maç aklıma geldi bak şimdi. hmmm

1-4 bitmiş maç.. yani 14 yanyana yazınca.
aradan 14 sene geçmiş
fenerbahçenin bu sene 1 beraberliği 4 mağlubiyeti var, 14 yani.
Galatasaray'ın bu sezon 3 maçında 4-1 galip ayrılmış.
O maça kadar 2 gol atan Kayserispor, Fb'yi ŞS'de 1-4 yendi.

yani bu rakam oyununa göre maç sonucu;

FENERBAHÇE: 1 (Semih)
GALATASARAY: 4 (Baros, Kewell, Lincoln, Baros)

/end

A
S
D

f
a
i
l

ZUAHAUHUHUAHUAHA
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle başlıyorum, hakem falan vermedi maçı fenere adamlar gayet net savunma yaptı maçı kazandılar helal olsun, 2. olarak geliyorum, evet hakem kötüydü ama şöle kötüydü, herkese küfreden ardayı atması lazımdı, selçuk u atması lazımdı, sabriyi atması lazımdı.. bu açıdan kötüydü evet..

3. olarak skibbe sen nesin kimsin necisin.. defol git bu takımın başından devre arasında 2-1 gerideyken ümit le baros u çıkarmak ne demek nonda kim ya ne nondası sen nesin defol bu takımdan artık yeter yani.. Böle bi olay yok ya..

4. olarak de sanctis bu maça damga vurucak hatalar yaptı carlos un golünde tek kişilik baraj istemek (üstelik carlos un kaleye vurucağı o kdr barizken adam volkanın yanına kadar gerildi) sora topu dışarı çelmek yerine içeri çelmek acemi bi kalecinin bile yapmıyacağı 2 hataydı bence...

Fener golleri süper atak yaptıı için atmadı deived in kendi becerisi ve duran toplardan geldi, 1 gol de kendi kalemize..

Son bi not güiza hakkında: bu adam golcü falan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:
Masquerade said:
94'de 1-4 kazandığımız maç aklıma geldi bak şimdi. hmmm

1-4 bitmiş maç.. yani 14 yanyana yazınca.
aradan 14 sene geçmiş
fenerbahçenin bu sene 1 beraberliği 4 mağlubiyeti var, 14 yani.
Galatasaray'ın bu sezon 3 maçında 4-1 galip ayrılmış.
O maça kadar 2 gol atan Kayserispor, Fb'yi ŞS'de 1-4 yendi.

yani bu rakam oyununa göre maç sonucu;

FENERBAHÇE: 1 (Semih)
GALATASARAY: 4 (Baros, Kewell, Lincoln, Baros)

/end

A
S
D

geleceği okumuş çocuk da yanlış değerlendirmiş..

olur öle
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Lorrotar said:

AEUHAUEAHUH GS HALA FB DEN İYİ OYNADI DİYOR ADAM YA EANFMSUDFHSD.

GÖKTEN ZEMBİLLE İNDİ 4 GOL.

Maçı izlemedin demek ki... Bari yarın istatistiklere bak oradan bir şeyler farkedersin

maçı izledim de,tam izleyemedim.fazla ezip dalga geçtiğimiz için gülmekten fazla konsantre olamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:
MeSh said:
DoubleW said:
toggie said:
oo tamam fener yukselise gecer artık

fener kendini GS ye sakladı ahaha :D

BulletRide said:
Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık.

toggie said:
acınacak halde fener hakkaten
yazık lan :'(

nocom said:
bLackcha0s said:
fener marketten süt alamaz

BiTcH_oFBaT said:
toggie said:
benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun.

1-0 mı? bana göre o maç 3 ten aşağı bitmez

MrLevie said:
Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe

DoubleW said:
gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D

toggie said:
aydın'ı fb macında mutlaka bekliyorum ikinci yarı falan. zaten dokulen fb savunmasına neler neler yapar.

DoruK said:
onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur.

Khelben said:
oh ne koyduk be ne takımız be helal be dafshdfsah

dewamı : 9 kasım.

to be continued...

Red said:
bekle bizi saracoglu

öncesinde bu kadar iddialı mesajlar atılan başka derbide görmemiştim yalnız ha.. gs kaybederse böyle güzel, büyükçe bir kapak resmi koycam. belirteyim şimdiden. :)

alıntılayalım şimdiden, silmesinler sonra ;)

Sosyal ağlarda paylaş

gs erken attı ama bide saçma sapan erken gol yemeseydi çok rahat alırdı maçı ama yediği 2 golde cok saçma goller 2. yarıyada iyi başladı ama yine cok erken yedi golü gs güzel oynadı ama sonuçta hatice değil netice önemli

uzun zamandır izlediğim en güzel derbiydi hakem hatası felanda hiç yoktu herkez hakem şöyle böyle dedi ama helal olsun iyi maç yönetti her iki takımıda bize futbol izlettikleri için tebrik ediyorum fenerede tebrikler dede ali samiyendeki maça kadar koltuğunu garantiledi isterse porto dan 10 yesin
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

ayrıca fener bizi üzecek gene.

ayrıca cosiko iki kere ikinci sarıyı görmeliydi..ama ikinci yarıdaki oyunla hakettik mağlubiyeti.
skibbe ne diye çıkartır ki hem baros'u hem ümit'i?O meira bu oyunla neden 90 dakika durur ki?hadi sağ bek yok eyvallah çıkar şu sabri salağını meirayı oraya çek bari.adam orta saha özürlü sabri komple özürlü en azından meira'nın defans özelliklerini kullkanırsın.
İlk yarı sonunda bence meira(sabri)-mehmet topal ümit-kewell değişikliği gerekirdi.baros+ümit aynı anda çıkartıp sadece nondaya bel bağlamak o oyunun üzerine gerizekalılıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

artık eskisi gibi çirkef fenerliler kalmamış. şimdi yazanlar falan eskilerinin yanında iyilik meleği gibi :P eski gençler söyledikleri laftan sonra alakasız salak spastik laf ebeliği yaparlardı. devam gençler yarına kadar aralıksız buraya OF NASI GEÇİRDİK mesajı spamlarınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...