caramel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o nasıl bir gülmektir muhauahuhauhauh sunu okusanıza bi düzgüncene mu hu ha ha hu hahuahu ha hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: GELİYORUZ yavas gelin de kasiniz adeleniz cekmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mkay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: e kaldır o zaman ne diyeyim. fb'li adminin oldugu topic'de gidip gs yanlısı pankart koymak benim hatam zaten sori. :( edit: hatta ben kaldırayım, zahmet olmasın. xP 2 pankart arasındaki farkı anlayamıcak kadar gozun korse istedigin kadar fb li admin diye aglayabilirsin. kaldırıyorum bu arada o pankartı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya tamam zeg niye uzatıyosun. haddini aşmış dedin kaldırdık allaalla. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 lutfen takimin seviyesinde KOTU yorumlar yapma. bayagi iyiyim ben bu iste (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 uzatmıyorum, hemen fb li admin oluyoruz ya o yuzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 salla, ben de fbli pasayim. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nutella yerim said: evet anket yapılsın boynunda morluk olan kisisel bolumune yazıyo,futbola yazanlar boynunda morluk olmayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 2-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 AHAHAHA onu görmemiştim. :D Buyse said: nutella yerim said: evet anket yapılsın boynunda morluk olan kisisel bolumune yazıyo,futbola yazanlar boynunda morluk olmayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Lorantın kol hareketi haddini aşmış. ! 1!!1!!1 ayrıca Lorantı görünce aklıma ilhan cavcav geldi fdsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ermanin pis pis gulusune bak. Ankaraguclu maganda erman sddfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 of cavcav direk sonradan gorme klub baskanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bu cok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://www.ezikfb.com/haberrsm/denizli053410.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Şu 6 kasım resimleri geyikleri patlamaz inşallah bu maçtan sonra....Hayır niye diyorum yıllardır fb gs maçları oynanıyor 6-0 dan beri,fener ilk defa bu kadar kotu gs bu kadar iyi ama fenerliler onun verdiği güvensizlikle olacak mı ne durmadan 6-0,9 kasımda 9-0 la kendilerini avutmaya ve kandırmaya çalışıyorlar,mucize bekliyorlar gibi geldi bana...Ha demiyorkum ki gs kazanıcak,ama fener 2-3 sene önce super kadrosuyla gs nin berbat anadolu kadrosuyla bile kadıkoydeki maçlardan önce bu kadar 6kasım propogandası yapmıyordu,takıma güvensizlikten mi geliyor nedir,sanki yine fark atcak 2 takımda iyi ki 1 maç farklı oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Sotto said: Şu 6 kasım resimleri geyikleri patlamaz inşallah bu maçtan sonra....Hayır niye diyorum yıllardır fb gs maçları oynanıyor 6-0 dan beri,fener ilk defa bu kadar kotu gs bu kadar iyi ama fenerliler onun verdiği güvensizlikle olacak mı ne durmadan 6-0,9 kasımda 9-0 la kendilerini avutmaya ve kandırmaya çalışıyorlar,mucize bekliyorlar gibi geldi bana...Ha demiyorkum ki gs kazanıcak,ama fener 2-3 sene önce super kadrosuyla gs nin berbat anadolu kadrosuyla bile kadıkoydeki maçlardan önce bu kadar 6kasım propogandası yapmıyordu,takıma güvensizlikten mi geliyor nedir,sanki yine fark atcak 2 takımda iyi ki 1 maç farklı oldu:) gs iyi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 BAYA İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 fb son sırada olsada bu resimleri koymaya engel değil, 6 tane boru değil haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 dsfgsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar