Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:
e kaldır o zaman ne diyeyim. fb'li adminin oldugu topic'de gidip gs yanlısı pankart koymak benim hatam zaten sori. :(

edit: hatta ben kaldırayım, zahmet olmasın. xP

2 pankart arasındaki farkı anlayamıcak kadar gozun korse istedigin kadar fb li admin diye aglayabilirsin.

kaldırıyorum bu arada o pankartı evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu 6 kasım resimleri geyikleri patlamaz inşallah bu maçtan sonra....Hayır niye diyorum yıllardır fb gs maçları oynanıyor 6-0 dan beri,fener ilk defa bu kadar kotu gs bu kadar iyi ama fenerliler onun verdiği güvensizlikle olacak mı ne durmadan 6-0,9 kasımda 9-0 la kendilerini avutmaya ve kandırmaya çalışıyorlar,mucize bekliyorlar gibi geldi bana...Ha demiyorkum ki gs kazanıcak,ama fener 2-3 sene önce super kadrosuyla gs nin berbat anadolu kadrosuyla bile kadıkoydeki maçlardan önce bu kadar 6kasım propogandası yapmıyordu,takıma güvensizlikten mi geliyor nedir,sanki yine fark atcak 2 takımda iyi ki 1 maç farklı oldu:)
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Şu 6 kasım resimleri geyikleri patlamaz inşallah bu maçtan sonra....Hayır niye diyorum yıllardır fb gs maçları oynanıyor 6-0 dan beri,fener ilk defa bu kadar kotu gs bu kadar iyi ama fenerliler onun verdiği güvensizlikle olacak mı ne durmadan 6-0,9 kasımda 9-0 la kendilerini avutmaya ve kandırmaya çalışıyorlar,mucize bekliyorlar gibi geldi bana...Ha demiyorkum ki gs kazanıcak,ama fener 2-3 sene önce super kadrosuyla gs nin berbat anadolu kadrosuyla bile kadıkoydeki maçlardan önce bu kadar 6kasım propogandası yapmıyordu,takıma güvensizlikten mi geliyor nedir,sanki yine fark atcak 2 takımda iyi ki 1 maç farklı oldu:)

gs iyi derken?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...