adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 star wars'un toplamda kaç tane oyunu çıktı? her türlüsü olur stareji,yarış,puzzle falan:D hepsini edinmek istiyorum bi tek bi jedi academy biliyorum ondanda emin değilim öyle bişi vardı yani sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Çok fazla çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eyw saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 X tane oyunu var ve bunların çoğu şahane oyunlar. Hatta sanırım o kadar oyun arasından PC'deki tek kötü SW oyunu Galactic Battlegrounds. SW ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 en under-rated olanlarından birisi de rebelliondur.. hatta under-developed da eklebebilir sıfatlarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Kotor oyna derim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Rebellion kesinlikle denenmeli evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 pit droids de kral oyundu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tunch said: en under-rated olanlarından birisi de rebelliondur.. hatta under-developed da eklebebilir sıfatlarına.. Kesinlikle. Ha; oynaması, anlaması fln çok zordur ama kavranabildiğinde Turn-Based strateji konusunda Civ serisinin yanında yer alır. Hatta SW ve Bilimkurgu olduğundan benim için ondanda ötedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tavsiyem bir joystick edinip xwing vs tie fighter serilerini oynaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 x-wing vs tie fighter şart. o jenerasyonun adamı olmasan dahi rogue squadron 1-2 şart. super star wars diye bir oyun vardı ilk zamanlar, hey gidi. ing. bilmiyorken yoda stories oynamıştım, vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sw battlefront da güzel 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 İtiraf ediyorum Rebellionı kafam basmamıştı asdf X wing vs Tie fighter ve bulabilirsen expansionu Balance of Power (super star destroyer oh yeah) inanılmaz eğlenceli oyunlardır. İlla gamepad/joystick isterler gerçi bul ve oyna ama. Özellikle yanında bir copilot ile (feci bir klavye örtüsü vardı böyle 40 tuş falan) kendinden geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hayret kimse yazmamış: LEGO STAR WARS edit: Konu açılmışken zulada PSX için Rebel Assault 2: Hidden Empire varmış aklıma geldi onu da vakit bulunca oynayayım emulatörden. edit-2: Askere gitmeden kısa süre önce Battlefront oynamıştım ve buglarına rağmen güzeldi, (episode 2 versiyon klonlar filan) zaman bulursam Battlefront 2 bitireyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 X Wing vs Tie Fighter'a yetişemedik te (daha doğrusu 250 veya 500 bin liraya almıştım ama joystick yoktu eheh) X Wing Alliance'ı co pilotlu oynamışlığım var, en çok eğlendiğim SW oyunu olabilir o dönem. Joystick alıcam en kısa zamanda, Vista için sapığın biri installer yazmış X Wing Alliance için. Bookmarkta bekletiyorum sdf. Ha Shadows of the Empire da illa oynanmalı ayrıca. Buldurulamazsa N64 emulatörü+romuyla oynanmalı o derece. Hatta inanılıp çizgiromanı da bulunmalı ki o da klastır (Boba Fett var habire). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 alliance güzeldir evet , ama baştaki aile modunun uzunluğu sıkıcılığı baydırır , rpg öğesi (!) olmadığından iyicene de baydırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar