adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 star wars'un toplamda kaç tane oyunu çıktı? her türlüsü olur stareji,yarış,puzzle falan:D hepsini edinmek istiyorum bi tek bi jedi academy biliyorum ondanda emin değilim öyle bişi vardı yani sanırım :D
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 X tane oyunu var ve bunların çoğu şahane oyunlar. Hatta sanırım o kadar oyun arasından PC'deki tek kötü SW oyunu Galactic Battlegrounds. SW ftw!
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 en under-rated olanlarından birisi de rebelliondur.. hatta under-developed da eklebebilir sıfatlarına..
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Rebellion kesinlikle denenmeli evet.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tunch said: en under-rated olanlarından birisi de rebelliondur.. hatta under-developed da eklebebilir sıfatlarına.. Kesinlikle. Ha; oynaması, anlaması fln çok zordur ama kavranabildiğinde Turn-Based strateji konusunda Civ serisinin yanında yer alır. Hatta SW ve Bilimkurgu olduğundan benim için ondanda ötedir.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tavsiyem bir joystick edinip xwing vs tie fighter serilerini oynaman
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 x-wing vs tie fighter şart. o jenerasyonun adamı olmasan dahi rogue squadron 1-2 şart. super star wars diye bir oyun vardı ilk zamanlar, hey gidi. ing. bilmiyorken yoda stories oynamıştım, vay anasını.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 İtiraf ediyorum Rebellionı kafam basmamıştı asdf X wing vs Tie fighter ve bulabilirsen expansionu Balance of Power (super star destroyer oh yeah) inanılmaz eğlenceli oyunlardır. İlla gamepad/joystick isterler gerçi bul ve oyna ama. Özellikle yanında bir copilot ile (feci bir klavye örtüsü vardı böyle 40 tuş falan) kendinden geçersin.
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hayret kimse yazmamış: LEGO STAR WARS edit: Konu açılmışken zulada PSX için Rebel Assault 2: Hidden Empire varmış aklıma geldi onu da vakit bulunca oynayayım emulatörden. edit-2: Askere gitmeden kısa süre önce Battlefront oynamıştım ve buglarına rağmen güzeldi, (episode 2 versiyon klonlar filan) zaman bulursam Battlefront 2 bitireyim şimdi.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 X Wing vs Tie Fighter'a yetişemedik te (daha doğrusu 250 veya 500 bin liraya almıştım ama joystick yoktu eheh) X Wing Alliance'ı co pilotlu oynamışlığım var, en çok eğlendiğim SW oyunu olabilir o dönem. Joystick alıcam en kısa zamanda, Vista için sapığın biri installer yazmış X Wing Alliance için. Bookmarkta bekletiyorum sdf. Ha Shadows of the Empire da illa oynanmalı ayrıca. Buldurulamazsa N64 emulatörü+romuyla oynanmalı o derece. Hatta inanılıp çizgiromanı da bulunmalı ki o da klastır (Boba Fett var habire).
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 alliance güzeldir evet , ama baştaki aile modunun uzunluğu sıkıcılığı baydırır , rpg öğesi (!) olmadığından iyicene de baydırır..
Öne çıkan mesajlar