Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

star wars


adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

tunch said:
en under-rated olanlarından birisi de rebelliondur.. hatta under-developed da eklebebilir sıfatlarına..


Kesinlikle.

Ha; oynaması, anlaması fln çok zordur ama kavranabildiğinde Turn-Based strateji konusunda Civ serisinin yanında yer alır. Hatta SW ve Bilimkurgu olduğundan benim için ondanda ötedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İtiraf ediyorum Rebellionı kafam basmamıştı asdf

X wing vs Tie fighter ve bulabilirsen expansionu Balance of Power (super star destroyer oh yeah) inanılmaz eğlenceli oyunlardır. İlla gamepad/joystick isterler gerçi bul ve oyna ama. Özellikle yanında bir copilot ile (feci bir klavye örtüsü vardı böyle 40 tuş falan) kendinden geçersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayret kimse yazmamış:

LEGO STAR WARS

edit: Konu açılmışken zulada PSX için Rebel Assault 2: Hidden Empire varmış aklıma geldi onu da vakit bulunca oynayayım emulatörden.

edit-2: Askere gitmeden kısa süre önce Battlefront oynamıştım ve buglarına rağmen güzeldi, (episode 2 versiyon klonlar filan) zaman bulursam Battlefront 2 bitireyim şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

X Wing vs Tie Fighter'a yetişemedik te (daha doğrusu 250 veya 500 bin liraya almıştım ama joystick yoktu eheh) X Wing Alliance'ı co pilotlu oynamışlığım var, en çok eğlendiğim SW oyunu olabilir o dönem.

Joystick alıcam en kısa zamanda, Vista için sapığın biri installer yazmış X Wing Alliance için. Bookmarkta bekletiyorum sdf.

Ha Shadows of the Empire da illa oynanmalı ayrıca. Buldurulamazsa N64 emulatörü+romuyla oynanmalı o derece. Hatta inanılıp çizgiromanı da bulunmalı ki o da klastır (Boba Fett var habire).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...