tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 100 puanlık uzman sorusu , 10 sene kadar öncesinden bir oyun aruyorum , oddworld zamanlarından.. yandan görünümlü , hamurdan yapılmış bir dünyada geçen , platform/adventure tarzı fantastik bir oyundu.. point and click tarzı bir oynanışı vardı.. biliyorum çok fazla detay veremiyorum , ama aklımda kalan sadece bunlar.. hatırlayan var mıdır bu oyunun ismini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 heart of darkness var bi yandan görünümlü benim hatirladığım platform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben hatırlıyorum oyunu fakat adını hatırlamadım. birazdan aklıma gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Heart of Darkness var, az daha geriden Another World var da onlar olamaz çünkü point&click demiş. Dilimin ucunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Heart of Darkness ve Another World değil ama malesef ben de bilmiyorum veya hatırlayamadım. Aha bence bu Neverhood :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 neverhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Neverhood 100% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 NEVERHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!! İNANILMAZ BİR OYUNDURRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 neverhooooooood işte bu işte kalite işte paticik :D süper beyler çok saolun , hatırlayanlar olması da sevindirdi.. başlığın adını da çevirip nostalji yapabiliriz.. nette vardır iişallah.. varmış ne mutluyum :D çocuk yaşta oynayınca pek bişey anlamamış olduğumu düşündüğümden tekrar oynıycam , size de bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim :) arşivlik bir oyun arıyosanız ilk bakmanız gerekenlerdendir.. hala grafik grafik diye söylenenler gelsin bir de bu oyuna baksın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Çok orjinal duruyordu oyunun grafikleri. Oyun hamuru ile stop motion film gibi. O tarz noir havada kara mizah dolu bir adventure oyunu için bir kol bir bacak satarım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 arcane edit tarihin ele verio seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Double post yapmamak için edit yaptım, ben tıkladığımda senin mesajın yoktu ama itiraf etmeliyim oyunu google'dan kelime aratarak buldum yoksa hatırlayamamıştım. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Kaede said: Oyun hamuru ile stop motion film gibi. gibisi fazla aynen oyle cekilmisti oyun nasil kalite abidesi bir oyundur ya, tek parca almak icin 862529875 tane odayi yan yana gecmek zorunda kalmak bile keyif veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 geçen gün bitirdim grafikleri halen cok iyi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Neverhood bir adventure oyunudur. Platform olanının adı Neverhood Skullmonkeys olacak. Eğer platform olanını arayıpta bulamazsanız Skullmonkeys olarak deneyin. Hangisini arıyorsanız artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar