Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskilerden bir oyun..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
100 puanlık uzman sorusu , 10 sene kadar öncesinden bir oyun aruyorum , oddworld zamanlarından.. yandan görünümlü , hamurdan yapılmış bir dünyada geçen , platform/adventure tarzı fantastik bir oyundu.. point and click tarzı bir oynanışı vardı.. biliyorum çok fazla detay veremiyorum , ama aklımda kalan sadece bunlar..

hatırlayan var mıdır bu oyunun ismini?
Mesaj tarihi:
neverhooooooood

işte bu

işte kalite işte paticik :D süper beyler çok saolun , hatırlayanlar olması da sevindirdi.. başlığın adını da çevirip nostalji yapabiliriz.. nette vardır iişallah..

varmış ne mutluyum :D

çocuk yaşta oynayınca pek bişey anlamamış olduğumu düşündüğümden tekrar oynıycam , size de bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim :)

arşivlik bir oyun arıyosanız ilk bakmanız gerekenlerdendir.. hala grafik grafik diye söylenenler gelsin bir de bu oyuna baksın derim :)
Mesaj tarihi:
Çok orjinal duruyordu oyunun grafikleri. Oyun hamuru ile stop motion film gibi.

O tarz noir havada kara mizah dolu bir adventure oyunu için bir kol bir bacak satarım :>
Mesaj tarihi:
Double post yapmamak için edit yaptım, ben tıkladığımda senin mesajın yoktu ama itiraf etmeliyim oyunu google'dan kelime aratarak buldum yoksa hatırlayamamıştım. 8-)
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Oyun hamuru ile stop motion film gibi.

gibisi fazla aynen oyle cekilmisti oyun

nasil kalite abidesi bir oyundur ya, tek parca almak icin 862529875 tane odayi yan yana gecmek zorunda kalmak bile keyif veriyordu
Mesaj tarihi:
Neverhood bir adventure oyunudur. Platform olanının adı Neverhood Skullmonkeys olacak. Eğer platform olanını arayıpta bulamazsanız Skullmonkeys olarak deneyin.

Hangisini arıyorsanız artık..
  • Yeni Oluştur...