la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kişisel açıklama: nürnberg'de danseden undead türkler http://www.yasaktube.com/index.php?sef=Kolbasti-Show-Nrnberg&tag=ronaldinho+misket&type=tag&video_id=zy5BN8KZxkQ alternatif link: http://ninjacloak.com/index.php/1010110A/b2368b163adc5a7964c50d062c2dfeaeeae57147a3adda471a254e3c959c7c4b2611fc666085fe1318410# (video sağ tarafta açılıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ahahah bu da süpermiş misket ve ronaldinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 o yeşilli insan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 diyorum abi size undead bunlar diye asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dere boyu kavaklarla kolbastı mı olurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 trabzon capoeirasi olsun bunun adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 la_bombonera said: undead türkler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 undead abi bunlar direk, vücudunnu kontrolü elinde olan bir insan böyle dansedemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ya böle bi oynayış tarzı falan mı var? daha önce de gördüm de acaba bi yöreye falan mı ait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bende ogrenmek istiyorum bu oyunu ama "kafanın 1milyon olması lazım..aklı basında insan oynayamaz bunu" dediler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 var karadeniz bölgesine ait. misketin hızlısı gibin bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kolbastı candır ya aşırı zevk alıyorum ben doğru dürüst oynayanları izlerken karadenizli olmamın katkısı vardır tabi bunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kolbasti bi dans turu evet, adi da bildigim kadariyla bi aralar boyle danslar yasakmis cumhuriyetin ilk zamanlarinda sanirim, gizli gizli dansediyolarmis polisler gormesin diye ondan kolbasti adi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Yahu bu dansın belli kuralları var mı; şu kadar adım ileri gidicen sonra sola döncen. Hafif yaylandıktan sonra şu kadar adım geri gidicen gibisinden yoksa tamamen doğaçlama falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Çok çeşitli figürleri varmış diye biliyorum ben, bu dansın ustası olan biri dakikalarca figür tekrarına düşmeden oynayabilirmiş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bütün figürler aynı gibi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 var sanırım böyle bir oynama şekli, hatta bunların kralı sarhoş gibi birbirlerinin etrafında dönüp çarpanlar falan var. bir nevi pogomudur acaba araştırmak lazım hmm.. pogo yozgat yöresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar