Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burada oynayan varmi? Alt karakerim burada su anda merak ettim aktif bir guild (tr olmasi gerekmez international da olabilir)
yada insanlar neler yapiyorlar.

Eger rahatsiz olacaksaniz burda desifre olmaya (ki normal olabilir bazen izdirap olabiliyoruz birbirimize ingame olunca olay)forumdan özel mesaj atabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
efet deşifre edinde kendinizi içimizdeki düşmanları bilelim dimi ... korkmayın yazın isimlerinizi ( özellikle siz BW ler sizlerin isimlerini istiyorum ) walla bişi olmıcak size WE sözü !!!
Mesaj tarihi:
Satoshie said:
Ben order tarafındayım ravenscroft klanındayım yardımcı olmaya calısırım elimden geldigince..

PS: nick Taijutsu

bu arada class neydi hocam ? onuda yazda profil tam olsun ...
Mesaj tarihi:
Arada sırada bende turkce nickler görüyorum ama Patidenmi onlar bilmiyorum.
Bi akşam boş bi yer belirleyip toplanalım order dest bütün pati kimler var görelim dostu düşmanı tanıyalım.
Mesaj tarihi:
Sam said:
aynı sunucuda rakip faction char'ı açılamadığından fazla cevap almazsın sanırım. en çok order axe bite'da toplandı.

k8p de olan pati sakınlerının buyuk kısmının dest tarafında oldugunu bılmıyordum .!. daha ıyı olmus bole sankım ılerde aynı partyde olmak cok daha zevklı olur.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Arada sırada bende turkce nickler görüyorum ama Patidenmi onlar bilmiyorum.
Bi akşam boş bi yer belirleyip toplanalım order dest bütün pati kimler var görelim dostu düşmanı tanıyalım.

hehe hitpoint ve armor olarak mi taniyalim diyosun yani Abso :)

kac vururum ben bu adama diye :)

bunu da dest oldugunu varsayarak yazdim :)
Mesaj tarihi:
server'ımızdaki ıssızlıktan dolayı burada birer alt açtık arkadaşlarla takılıyoruz. kimbilir belki main'imiz haline döner bu karakterler eğer transfer olayı gecikirse. çok sevdim valla runepriest'imi :)
Mesaj tarihi:
sabonis said:
server'ımızdaki ıssızlıktan dolayı burada birer alt açtık arkadaşlarla takılıyoruz. kimbilir belki main'imiz haline döner bu karakterler eğer transfer olayı gecikirse. çok sevdim valla runepriest'imi :)

deşifre edelim express sizi hemen :)
Mesaj tarihi:
Starbreeze (ne bileyim elf ismine benzesin dedik, boyle cicek gibi bi isim cikti, zaten cift isim veya buyuk harf da yazilmiyor niyeyse), lvl 17 archmage. Levelim dusuk, biraz da ziyanim heralde ama gonlum temiz, icim rahat :)
  • Yeni Oluştur...