Ascahisien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Burada oynayan varmi? Alt karakerim burada su anda merak ettim aktif bir guild (tr olmasi gerekmez international da olabilir) yada insanlar neler yapiyorlar. Eger rahatsiz olacaksaniz burda desifre olmaya (ki normal olabilir bazen izdirap olabiliyoruz birbirimize ingame olunca olay)forumdan özel mesaj atabilirsiniz.
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 efet deşifre edinde kendinizi içimizdeki düşmanları bilelim dimi ... korkmayın yazın isimlerinizi ( özellikle siz BW ler sizlerin isimlerini istiyorum ) walla bişi olmıcak size WE sözü !!!
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ben healerım ama Order arkadaşlara çekinmem 1-2 dot atarım aradan ehueh, dökülün isimleri! :)
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sanrım k8p de order olan yok yada burda solemek ıstemıyolar olusucak maraka yuzunden xD
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aynı sunucuda rakip faction char'ı açılamadığından fazla cevap almazsın sanırım. en çok order axe bite'da toplandı.
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 var sam karşıda baya,geçen gece alev adlı bw gördüm ki adamın guildinde 1-2 isim daha vardı türkçe isimli ve aynı sp deydiler.
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ben order tarafındayım ravenscroft klanındayım yardımcı olmaya calısırım elimden geldigince.. PS: nick Taijutsu
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Satoshie said: Ben order tarafındayım ravenscroft klanındayım yardımcı olmaya calısırım elimden geldigince.. PS: nick Taijutsu bu arada class neydi hocam ? onuda yazda profil tam olsun ...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Arada sırada bende turkce nickler görüyorum ama Patidenmi onlar bilmiyorum. Bi akşam boş bi yer belirleyip toplanalım order dest bütün pati kimler var görelim dostu düşmanı tanıyalım.
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sam said: aynı sunucuda rakip faction char'ı açılamadığından fazla cevap almazsın sanırım. en çok order axe bite'da toplandı. k8p de olan pati sakınlerının buyuk kısmının dest tarafında oldugunu bılmıyordum .!. daha ıyı olmus bole sankım ılerde aynı partyde olmak cok daha zevklı olur.
Ascahisien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Absolut said: Arada sırada bende turkce nickler görüyorum ama Patidenmi onlar bilmiyorum. Bi akşam boş bi yer belirleyip toplanalım order dest bütün pati kimler var görelim dostu düşmanı tanıyalım. hehe hitpoint ve armor olarak mi taniyalim diyosun yani Abso :) kac vururum ben bu adama diye :) bunu da dest oldugunu varsayarak yazdim :)
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 server'ımızdaki ıssızlıktan dolayı burada birer alt açtık arkadaşlarla takılıyoruz. kimbilir belki main'imiz haline döner bu karakterler eğer transfer olayı gecikirse. çok sevdim valla runepriest'imi :)
Ascahisien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sabonis said: server'ımızdaki ıssızlıktan dolayı burada birer alt açtık arkadaşlarla takılıyoruz. kimbilir belki main'imiz haline döner bu karakterler eğer transfer olayı gecikirse. çok sevdim valla runepriest'imi :) deşifre edelim express sizi hemen :)
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Nefertium - witch hunter (senaryolarda gormezden gelirseniz sevinrim :D )...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Hem de witch hunter, mutlaka tanışırız ehueh.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Dün T4 yaptıysan galiba karşı karşıya geldik bi an. 1vs1 degilde sanki isim tanıdık geldi.
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Starbreeze (ne bileyim elf ismine benzesin dedik, boyle cicek gibi bi isim cikti, zaten cift isim veya buyuk harf da yazilmiyor niyeyse), lvl 17 archmage. Levelim dusuk, biraz da ziyanim heralde ama gonlum temiz, icim rahat :)
Jaruza Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Karak Eight Peaks te bende lvl 19 Warrior Priest ım nickim Sirenia eğer bir oluşum içine girerseniz bulunmak isterim. Saygılar...
Öne çıkan mesajlar