burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aradım buldum çok sevmiştim ben bunu. eski günler vs hatırlattığı için de kişisele açmak istedim. ne güzel reklamdı^^ kalitesi kötü ama olsun. http://www.youtube.com/watch?v=SztLDXiQqmk /watch?v=SztLDXiQqmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evlilik öncesi anlaşmanın önemini belirtmiş şair burada. abla insaflı olmazsa kuşun evini değil sizinkini de alır diyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kadın çok şımarık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 adam unutamamis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aaahhhh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 rok pop ashit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hayır en iyi reklam bi çocuk su satıo sokakta bardakla. sonra kazandıgı parayla masa kurup 2 sandalye koyuyor. sonra daha fazla kazanıp plastik bardak alıo ve sandalyeleri artırıo. sonra biraz daha satıp şemsiye kuruyor tabela asıyor. en sonunda çok para kazanmaya başlıyor ve banka reklamını gırıyor. çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 o reklamı bulana + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Akbank o zamanlar daha iyi bir banka mıydı acaba. Ama bu reklamı eskiden de severdim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=9dGalaK66GE Aha bu da direkt link: www.youtube.com/watch?v=9dGalaK66GE Epic bi reklamdı bu ya. Oturur izlerdim ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 varya daha geçen gün aklıma geldi bu reklam(nereden geldi bende bilmiyorum). Şansa bak ki buraya koymuşsunuz. Gerçekten süper bir reklam yapmışlar. Senaryoyu yazanı alkışlıyorum Benim merak ettiğim birşey var. Eski reklamları neden tekrar göstermezler ? (Tamam bazı reklamlar varki popülerliğini yitirebiliyor ama bu tür reklamlar öyle değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 garanti reklamı yüzünden hâlâ teşekkürler dediğimde dırı-dırı-dıdım-dım.. müziğini yapıyorum.. su.. soğuk su... vay bacaksıza bak.. yeni nesil girişimci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ahahah çok güzel reklamlar ki bunlar. nostalji auhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bi yerde ilk görüşte aşk lafı geçince direk ilk reklamın şarkısını mırıldanıyorum içimden alışkanlık olmş yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o deil de kız çok şirin adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tık tık tık iyi günler i bulabilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 said: nedense hep mit ajanları suyu içiyor Hahaha çok iyi bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 haluk sarki da soyluyomus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bi de papaganli vardi ya banka reklami diye hatirliyorum trrrttt bip sonra askerli vardi bu bu nedir bu kredi karti komutanim sonra sagduyu mu ne vardi banka reklami serileri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 baba süpersin evet bu reklam süperdi iyiki hatırlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 -haskir alacaaağn, bedavaa amaaa parasız, paralı ama saatli, saaatlii ama saati guguhlu. annadın mı? -yoo annamadım -haskirrr olm haskirrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bitane daha garanti reklami vardi, taksiye biniyor adam, taksici gazete mazete falan bir suru sey veriyordu binen adama, en son baska bir arzunuz var mi diye sorunca musteri dalgasina "Evet... bir kahve lutfen..." diyordu gulerek sonra sofor onu da yapip uzatiyordu. Bomba reklamdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 su, soguk su cocugunu tanıyorum!!!=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 off valla cok ttalı bu.sonra bunu serisi olmustu.seri dedigim sadece muzigi aynı tutup baska baska sozler ve senaryolarla akbank bissurru reklam etmıstıi sevmistik... sucu cocuga asıktık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kupakýzý Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 çok romantikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar