elm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Arkadaşının ciddi bir sağlık sorunu olmadığını anlamışlardır.Hastaneye götürseler de yapacakları en fazla şey sakinleştirici vermek olurdu.Öyle daha çok çabuk kendine gelirdi belki ama nasıl olsa bir sorun olmaz diye düşünüp uraşmamışlar.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bLackcha0s said: Çünkü bizim milletimiz öküz emniyet şeridi tıkalı.Yol tıkanınca emniyet şeridinide tıkıyorlar. Hükümetimiz de öküzlükte lider olmaya kararlı ama, E5'in çoğunda artık emniyet şeridi diye birşey yok. Bugüne kadar da ambulansa yol vermeyen görmedim, geçer geçmez arkasına atlama meraklısı görgüsüz öküzler tabii ki her zaman var ama resmen yol vermece/sıkışmaca yarışı oluyor ambulans gelirken.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aklima ilk o geldi ama, arayamadim. ilk yardimin onemli kuralidir, hastaya sormadan bi halt yapamazsin. bu durumda, siz durumu cok ciddiyse alip acile goturmeniz gerekebilir.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Wispy said: Kimse yazmamış hayret. işte tam bu durum muthiş ....
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 said: gecenin 3 unde gercekleşen bu olaydan sonra sabah 7 ye kadar saclarını yolmaması ellerini kasmaması ve benzeri birçok hareket için başında bekledik. tek başına olsa yine öyle olur muydu merak ettim :P
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 buyuk ihtimal olurdu cunku boyle ilgi cekemye calısan yada bişey ispat etmeye calısan bi kız deil...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sevgilisi ile tartıştı diye krize girecek kadar dengesiz bir insana sakinleştirici yapmak bence pek akıl karı değildir. Ambulans ekibinin hareketinde bir hata yok. Hastanın bilinci açıkken rızası olmadan yardım edemezler ki.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 napsın abi ambulans zihni açık insanaki ambulanslık bi durum yokmuş sizde götürebilirdiniz.
Mike Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Law said: İnsanların böyle duygusal nedenlerle krizlere girmesi (özellikle kızların ) bana hep aşırı abartılı ve gerçekdışı gelmiştir. Yani bilemiyorum, kadınlara has bir özellik olsa gerek. yada senin hiç uzun ilişkin olmamış gerek. kimse kimsenin duygusallık durumunu bilemezki yok olurmu öyle sey havalarında herkes garip.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ambulans ilkyardim ekibi fiziksel hasarlarla ilgileniyo diye biliyorum ben arkadasina psikiyatrist lazim
capul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sorulara kafa sallayarak cevap veriyosa bilinci açıktır arkadaşım..Siz bilinci kapalı insan görmemişsiniz.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hacı kızı alıp acil servise götürecektiniz. sakinleştirici iğne yapıcaklardı. yada o krizlere katlancak/katlancaksınız. verirlerdi x mg xxxx 3 dakkada mum gibi olurdu. ambulanstakiler pek tınlamıyor, 112 de öyle. komaya girdiğimde gelmemişlerdi hatta.
venüs Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Aket-Atum said: Sevgilisi ile tartıştı diye krize girecek kadar dengesiz bir insana sakinleştirici yapmak bence pek akıl karı değildir. haklısın bu konuda,kız zaten sakinleştirici istemezken niye yapsınlar ki.. bir de eski sevgilisiymiş zaten.
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 demek ki ortada abarttığın kadar büyük bir kriz durumu yokmuş.inceleyen arkadaşların kendince bir tespiti vardır ki bu kadar rahat sorular sormuş, cevap sonucunda da çekip gitmişlerdir.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kanunen bilinci açık yada kendinde olan kimseyi rızası dışında alıp götüremezsin. Bir trafik kazasında ağır yaralı, kanlar içinde birisi tedaviyi reddediyorsa bilinci açıksa yinede sağlıklı düşünemediğine hükmedilebilinir ve hastaneye götürülebilinir çünkü hayati tehlike vardır (Bu durumda dahi sorun çıkabilir). Ama bu olayda sinir krizi geçiren biri sorulara cevap vermiş, öyle hayati bir tehlike görülmemiş. Ambulans ekibide prosedürü uygulamış. Sakinleştirici dediğiniz şey uyuşturucu yada ona yakın birşey öyle şak diye verilemiyor. Hele ki hastanın rızası olmazsa.
Öne çıkan mesajlar