bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Önce karikatüre güldüm sonra postlara daha bi güldüm
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Killer said: NERDE ESKİ YİĞİT ÖZGÜR SORARIM SİZE* +7
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 geberdim allah kahretmesin ahahahahahaha
Voys Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gülmüyorum ben artık bu adama ya. sıktı mı desem aynı mı hep desem eski kalitesi mi kalmadı desem bılmıorum. gerçi eskiden çok güldüklerimede gulmuorum artık
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 FromTheHell said: Killer said: NERDE ESKİ YİĞİT ÖZGÜR SORARIM SİZE* +7 yiğit özgür eski yiğit özgür o yüzden sıkıldık sürekli okumayanlar seviyo hala
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 off efsaneymiş bu ya bilmiyodum bunu :D
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Barbekü said: FromTheHell said: Killer said: NERDE ESKİ YİĞİT ÖZGÜR SORARIM SİZE* +7 yiğit özgür eski yiğit özgür o yüzden sıkıldık sürekli okumayanlar seviyo hala rep verin bu adama
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Barbekü said: FromTheHell said: Killer said: NERDE ESKİ YİĞİT ÖZGÜR SORARIM SİZE* +7 yiğit özgür eski yiğit özgür o yüzden sıkıldık sürekli okumayanlar seviyo hala alakası yok çok aptalca espiriler yapıyo artık
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Killer said: Barbekü said: FromTheHell said: Killer said: NERDE ESKİ YİĞİT ÖZGÜR SORARIM SİZE* +7 yiğit özgür eski yiğit özgür o yüzden sıkıldık sürekli okumayanlar seviyo hala alakası yok çok aptalca espiriler yapıyo artık aptalca geliyo artık
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 aman fazla alıntı yapmaktan uzaklaştırılmayın
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Barbekü said: aptalca geliyo artık umut sarıkaya falan neden sıkmoyor o zaan o mantıkla gidilince
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 FromTheHell said: Barbekü said: aptalca geliyo artık umut sarıkaya falan neden sıkmoyor o zaan o mantıkla gidilince tarzları farklı ondan
Öne çıkan mesajlar