Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Biraz absürd olucak belki ama house izlerken grafik-animasyon sahnelerinden birisi sırasında aklıma geldi, aklıma ilk gelen şekilde arattım ve şansıma başka bir arayanın açtığı topice denk geldim yabancı bir forumda. Once upon a time... life. pek çok farklı konu üzerine çizgi filmleri vardı hatırladığım kadarıyla ama bunu izlerken pek eğlendiğimi hatırlıyorum. http://img201.imageshack.us/img201/7592/onceuponatimelifecoverck6.jpg pek güzeldi hatırladığım kadarıyla, şimdi izlesek hiçbir şey ifade etmeyebilir belki bilemiyorum, ama o zamanlar çok tatlı geldiğini hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 güzeldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hatırladım lan ben bunu, sakallı amcadan çıkarttım.. istila falan oluodu ak yuvarlar savaşıodu falan.. süper öğreticiydi ama yaş geçmişti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bizde adı vücudumuzu tanıyalım dı. tek öğrendiğim vücumuzun yaraya hemen müdahale ettiği alarmlar çaldığı ve bisürü akyuvarların vs şeyin oraya doğru koştuğu eşşeğin yaşına geldim hala yaralandımmı bunlar aklıma geliyor.Etkisinden çıkamamışım hepte zaten yaralanma veya gripi gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar