Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya arkadaş kafayı yicem bazen birinin evine gidiyorum yada birinin bilgisayarına bakıyorum oda ne başlatın yanındaki o küçük simgeler yok?! lan bu adamlar masaüstüne dön kısayolu olmadan nasıl yaşıyor benim aklım bunu yemin ediyorum almıyor ya yada çat diye firefoxa basmadan internette nasıl geziyorlar lan ne biçim adam abi bunlar allah kahretsin ya tek tek hepsini aşağı mı alıolar masaüstüne dönerken falan ya ne bilim kafayı yicem bunlar ne biçim insan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Belki klavye kısayollarını kullanıyorlardır. Ben daha çok onları kullanıyorum.
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben masa ustu simgesi kullanmaktan nefret ediyorum hersey cubukta olsun
antikor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 benim masaüstümde simge bile yok. geri dönüşüm kutusu ve sağdan soldan indirdiğim dosyalar. /fromthehell
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 masaüstüne geri dön duşu olmadan kafayı yerdim herhalde.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 öle bi bölge yok allahtan.. rezil bişi.. hele o kısayolların uzun olduğu amcaları ıslatıp ıslatıp dövesim geliyor da hiç demoktarik bi tepki değil.. iyisi mi demokratikleştirme adına bilgisayarlarına dışarıdan sızıp kaldırayım ben onları.. bak demokratik oldu şimdi!
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yakalanmadığın sürece demokratik ^^^ bi kere de quote yapmiyim altına yazim diyorum hemen araya biri daliyo kardeşim
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dasaaa said: öle bi bölge yok allahtan.. rezil bişi.. hele o kısayolların uzun olduğu amcaları ıslatıp ıslatıp dövesim geliyor da hiç demoktarik bi tepki değil.. iyisi mi demokratikleştirme adına bilgisayarlarına dışarıdan sızıp kaldırayım ben onları.. bak demokratik oldu şimdi! kesınlıkle hatta tray icon bolumunu dolduranları katalım dayaklıklar lıstesıne
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ha bi de o tür eski usül şeyler ya düzensiz ya da dock nedir bilmeyen bilgisayar kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu hedelerdir.. der ve gaçarm
Öne çıkan mesajlar