Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya arkadaş kafayı yicem bazen birinin evine gidiyorum yada birinin bilgisayarına bakıyorum oda ne başlatın yanındaki o küçük simgeler yok?! lan bu adamlar masaüstüne dön kısayolu olmadan nasıl yaşıyor benim aklım bunu yemin ediyorum almıyor ya yada çat diye firefoxa basmadan internette nasıl geziyorlar lan ne biçim adam abi bunlar allah kahretsin ya tek tek hepsini aşağı mı alıolar masaüstüne dönerken falan ya ne bilim kafayı yicem bunlar ne biçim insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Belki klavye kısayollarını kullanıyorlardır. Ben daha çok onları kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 winkey D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sadece masa üstü imgesi var tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben masa ustu simgesi kullanmaktan nefret ediyorum hersey cubukta olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 benim masaüstümde simge bile yok. geri dönüşüm kutusu ve sağdan soldan indirdiğim dosyalar. /fromthehell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 masaüstüne geri dön duşu olmadan kafayı yerdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 windows tuşu + m verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 öle bi bölge yok allahtan.. rezil bişi.. hele o kısayolların uzun olduğu amcaları ıslatıp ıslatıp dövesim geliyor da hiç demoktarik bi tepki değil.. iyisi mi demokratikleştirme adına bilgisayarlarına dışarıdan sızıp kaldırayım ben onları.. bak demokratik oldu şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 start + d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yakalanmadığın sürece demokratik ^^^ bi kere de quote yapmiyim altına yazim diyorum hemen araya biri daliyo kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dasaaa said: öle bi bölge yok allahtan.. rezil bişi.. hele o kısayolların uzun olduğu amcaları ıslatıp ıslatıp dövesim geliyor da hiç demoktarik bi tepki değil.. iyisi mi demokratikleştirme adına bilgisayarlarına dışarıdan sızıp kaldırayım ben onları.. bak demokratik oldu şimdi! kesınlıkle hatta tray icon bolumunu dolduranları katalım dayaklıklar lıstesıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 off evet yaa tray iconcuları dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ha bi de o tür eski usül şeyler ya düzensiz ya da dock nedir bilmeyen bilgisayar kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu hedelerdir.. der ve gaçarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar