dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sivil halk olaylardan habersiz, genç girişimciler ayakta. beyaz yakalılara ayrımcılık mı yapılıyor. içeri giremeyen patilerde gergin bekleyiş..harharhar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 olaydn habersiz mi? lan elim catladi yazana kadar. simdi bişey yok, fail yasiyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 RADYO +2 GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 off dinleyemiyorum bağlanıyorum bi ara şansa sonra hoop kopuyorum yine=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 biz de zaten radyoda yayına adam alma tutorial i dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 BAĞLANAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 oldu oldu oynamayın..... ek: biraz daha açsanız olcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 azmo yayini terketti emre devam ediyo: valla yemin ederim isyan ettim, bi sigara daha yakiyim, herhalde sesim falan geliyo demi? bi sikinti yok yani? (yok) hah (öhö9 tamam suan iyimis sesim iyi gidiyomus, yayina mecburen tek olarak devame dicez. en son kapi calmisti.. zegnalarin evi mi? GELEN KAHRAMANİMİZ gözleri yesil ama lens degil, orjinal, baya partiye renk katti, efsane hareketlerde bulundu. gelen arkadasimiz 0ne ama o'su sifir. saolsun bursadan atlamis, gelmis, gelirken tatki getirmis, baklava. kimse yemedi onu bu arada acikcasi, ist tayfasi tatlidan korkup, yemedi, zehir olabilir gibi. tabi biz bi garip olduk bu kadar erken beklemiyorduk. *azmo telefonla yayina akar* evet tamam evet evet evet mic sesini kiscam? tamam kistim suan ksitim(DUYAMIYORUM ) abi anlamiyosun abi mic cikmiyo playbackte(eklesene lan) driver ayarlarindan yapmam lazim onu mrimirmir dur abicim emir bu secili degil zaten abi dur abi yani ben duyyorum suan ha epic fail oldu yemin ediyorum. AY AYARLAYIN OYLE YAZCAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 damn shit ya düştüm düşüş o düşüş ya efff dinleye dinleye " abi oldu mu olmadı mı" dinleyebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 what you hear ı kapa boost u aç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ALOOW niye 32 kisilik limit var, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yoruldum of:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Abi lol, hıyarın teki 4 tane winamp açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 LAN yapmistir adamlar belki sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tamam tekrar aranzdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dinnemiorum ama hakkımda kötü yorum yapma plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 resmen yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 adsfgdgjfkhjAFSGDHFJGKGADHFSG SEN KIZ ARKADAŞINDAN AYRILDIN MI?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 arkadaşım arkada yer var bak ilerleyelim rica ediyorum, millet kapılarda kaldı1!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 asıl bombalar birazdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 radyo patladı =) baltacı üyeler süpermiş ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Adam yayını unuttu. /os Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ne çileli yayınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar