BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hiç daha önce kredi kartından nakit çekmedim. bayramda 500 çeksem, şubatın ortasına kadar falan ne kadar faiz biner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hatta 570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 çok biner kredi kartı kullanma ben sana vereyim ama faizini alırım. alamazsamda alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 cado 70 mi biner yoksa 570 mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 570 biner mi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Eskiden çok hayvandı faizleri ama artık düşürdüler. En fazla 40ytl gelir faizi 500çektin öteki ay 540-530 ödersin işte. her ay 40artıyor Taksitli nakit avans seçenekleri var.Çok zordaysan onları dene. Ama yine de uyarı Kredi kartıyla nakit avans çekme.Bul buluştur ama çekme.Alışkanlık oluyor göte geliyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tamamdır tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hiç ödeme yapmadan şubatın ortasına kadar beklersen haciz işlemleri başlayabilir.. 1 ay sonra ödemeyince kart kapanıyor, 2. ay telefonla aramalar, mail atmalar başlıyor, sonra ise hmmm sonra, bilmiyorum o levele gelemedim.. ama bankadan bankaya da değişir bizim arkadaşı 1 ay sonra haciz başlatıcaz yatırmazsanız die aramışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 çektikten sonra ödeyemezsen beni bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tefeci kermit?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tefeci değil o karagün dostu. şimdi bu eleman annesinden babasından para isteyebilse bu kadar parayı çekmez. onu geçtim ödeyemeyince arkadaşlarından istiycek "ya baba vallahi benimde durumlar çok kötü" felan cevapları alıcak. biz burda onun için varız canım asjdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kermit tefeci yaklaşma 1 ay ödemedin diye kart mı kapanır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ulan ilk ben yazdıydım ama postlamamıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar