do9uz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Miraul said: suan icin 55ve ustu bir charinin oldugu serverda dk acxabiliorsun sadece soruyu sorduktan sonra bende bir arastirayim dedim. Soyle bisey buldum. "all you need is one character on your -entire account- that is level 55 or higher" galiba komple accountunda tek bir tane lvl 55 olmasi yeterli tum serverlar icin. DK FAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 dk bolgesi cok buyuk bir alana sahip degil bu durumda kalabalik olacaktir ama suda varki 55-58 arasi q larin yapilacagi bu alan cok zor degil kalabalikta olsa q yapmak kolay olucak esas onemli bolum yeni kita orada q yapmak pvp serverinda cok zor olucak genelde herkez instance larda lvl almaya calisicak fakat q lar genelde 20 k civarinda xp verirken 5 kisilik instance ler 80 k xp veriyor ve eger blizz instance lara bir sinirlama yani belli bir saatte belli oranda instance yapacaksiniz derse ozaman olay baya zorlasicaktir herkez maplere q lara yogunlasacaktir. zaten blizz aciklamalarinda yeni haritanin heryerini oyunculara gezdirecegiz herkez heryeri gorucek aciklamasi var buda lvl kasmayi instance agirlikli degil q agirlikli yaptiracak izlenimi uyandiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 instancelarda 5 sınırı var aynı instance için, yada vardı değiştirdilerse bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kesin bir aciklama gormedim ama duyumlar o 5 sinirinin 3 e indirilecegi yonunde ki indirilmese bile 5 siniri bile yeterince zor olucak mecburen maplere q yapmaya cikicak herkez 5 den 3 e indirilmesi olabilir gibi geliyor cunki blizz lvl kasmayi instance lardan almayi dusunuyor ve bence o yuzden 5 man instance 80k verirken q 20k veriyor bole bir durumda q yapmak hem rep alma hem xp kasma yonunde daha mantikli ama pvp serverinda cok eglenceli olmiycaktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sparkcaster said: instancelarda 5 sınırı var aynı instance için, yada vardı değiştirdilerse bilemiyorum 1 saatte 5 instance-seed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Arkdaşlar yanlış anlamıyor isem Northrend e ayak bastığımızda atıyorum Uthergarde ye 5 kere Nexus a 5 kere girdikten sonra daha giremeyecek miyiz o gün için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Gangren said: Sparkcaster said: instancelarda 5 sınırı var aynı instance için, yada vardı değiştirdilerse bilemiyorum 1 saatte 5 instance-seed. aha gangren bey yazmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 1 ustteki msg da yazdigi gibi saatte 5 reset hakkin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 said: Kimler Death Knight Açacak? ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Hayda bu 1 saatte 5 kere instance olayı kötü oldu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 lvl 55+ karakterin oldugu serverda sadece acılıyor dk su an ıcın sonrada bir tane 55+ charın oldumu butun serverlarda acabılıceksınız ama şimdilik charın bulundugu server ıle sınırlı. sız 5 ınstance yapıncaya kadar zaten saatler gecıcek o yuzden sabahdan aksama kadar ınstancelerde durabılırsınız(bildigim kadarı ile).bu ıyı bır fikir olmamakla bırlıkte lvl atlama hızınız buyuk olcude dusucek kım ne derse desın en ıyı quest yaparak lvl atlanır.Bakın powerlvl up guide lere hepsi ınstancelerden uzak durun der.en fazla 1 kere gırın varsa q tınızı yapın yolunuza devam edın.Özellikle 1 item dussun dıye ınstance farmlamak cok anlamsız olur lvl kasan bırı ıcın. dk actıgınızda bulundugunuz alan ınstance gibi biyer ally ısenız her taraf ally horde ısenız her taraf horde.Outlandde ıse dk dan baska 3 bılemedın 5 eskı classlardan lvl kasan olur baskada olmaz.Zaten lvl 70 oluncaya kadar mıllet 80 ler en azından 75 olur northrend de.Oraya gıdıncede rahat rahat kasarsınız. zaten Dk Blood spec lvl atlamak ıcın super tree.Yanlıslıkla 3 4 mob pullasanız bıle kesebılırsınız. genel olarak Dk kasması kolay olucak gıbı.Ama her serverda oldugu yada olacagı gıbı high lvl gankerlar (Stranglethorn Vale desem ne demek ıstedıgım anlasılır sanırım) olucaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 dk'nın mountu veren questte biraz sıkıntı cekilebilir baslarda, tek mob var kesilmesi gereken, geziyo ortalıkta. summon oldugu gibi indirileceginden bayar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Vioxx said: sız 5 ınstance yapıncaya kadar zaten saatler gecıcek o yuzden sabahdan aksama kadar ınstancelerde durabılırsınız(bildigim kadarı ile).bu ıyı bır fikir olmamakla bırlıkte lvl atlama hızınız buyuk olcude dusucek kım ne derse desın en ıyı quest yaparak lvl atlanır.Bakın powerlvl up guide lere hepsi ınstancelerden uzak durun der.en fazla 1 kere gırın varsa q tınızı yapın yolunuza devam edın.Özellikle 1 item dussun dıye ınstance farmlamak cok anlamsız olur lvl kasan bırı ıcın. Full t6 & sunwell gear lı grubun bi instance dan içeri girip çıkması 15-30 dakika sürer. Gear ile bağlantılı bi durum yani. Ondan dungeon levelling i ilk günler için çok daha avantajlı. Quest alanları çok dolu olacak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 dungeon'ı basından sonuna yuruyerek gitmen 7-8 dakikanı alır minimum. 15 dakikada imkansız kralı gelse bitiremez. 30 dakikada da kolay değil. sp gibi ezik bi yer olması lazım, ordan burdan sirk maymunu gibi zıplayarak ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Beta da uthargarde yi çok hızlı bir şekilde bitiriyorduk. Maksimum 30 dakika filan gibi birşey, chain pull eşliğinde gidiyorsun. Beta diye mi öyleydi, yoksa biz mi çok iyiyiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bilmiyorum girmedim ben dungeona hic betada ama t6 setine sahip olsam da, quest bolgeleri kalabalık olsa da yine de quest yaparak levellıycam. loreu seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 lore u seviyorsunda , sanki questleri tek tek okuyup yapiyorsun :D , ha öle yapıyorsan bişi diyemem ama direk quest giver a tıklayıp accept yapiyorsundur herkes gibi D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 accept yapıyorum da hepsinin icinde bindir turlu event gizli, questi yaparken gecen konusmalar, gezdiklerin gorduklerin vs. ayrıca phasing sistemi geliyor. artık cok daha zevkli ve onemli bir hale gelecek quest yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Quest leri okumak gereksiz. Zaten quest in kendisini yaparken gördüklerin, yaptıkların ve bazen npc lerin kafasında çıkan ekstra event baloncukları sayesinde yeterince bi lore içerisine giriyorsun, quest leri okumak zaman kaybı gibi birşey olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 varmıdır acaba tek tek questi okuyanlar ben genelde böle ucu Thrall a ona buna uzanan questleri okuyorum bi değişik oluyo onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Evet, öyle şeyler tatlı oluyor, okuyorum bende. Hepsini okuyan varsa da helal diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 İlk warriorumla level 47 olana kadar her questi okumuştum. Sonra başka bir servera geçince vazgeçtim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 benı etkıleyen tek quest silithus da ordakı NE npc nın karısınımı ne aramaya gıdıyon yer altında öldürüyon fılan quest baya guzeldı yanı konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Valla death knight açmayı çok istiyorum bi gelsede görsem , main yapıcam eğer çok beğenirsem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oyuna ilk başladığım sıralarda her questi okurdum ama şimdi o eski büyüsü kalmadı nadiren okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar