aente Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oyunu açtığım gibi frost spec yaptım direk dk'yı, tank için yatkın gibi gözükmekle birlikte dps olarak da diğer speclerden daha etkili geldi bana; 4crit 4hit aoe dmga dikkat bu arada 6.3k. instance bittiğinde ben 430k 2. blood specli dk 340k diğeleri de arkasında şeklinde sıralanıyordu. oyun sitili çok esnek moba hiç yaklaşmadan frost mage gibi kesebiliyorsunuz, yaklaşıp da devam edebiliyorsunuz. 4 lvl atladım yaptıgım ramparts dışında sanırım dünden beri max 4-5 kere yemek yemişimdir, acayip bir şekilde durmadan devam edilebiliyor öldürmeye. şu an çok memnunum frosttan ama meraktan ve şu adamı yanına çekme (grip) ve ghoul olup patlama vs tarzları görmek için (ghoulken o spell kullanılıyor mu bilmiyorum gerçi)respec edicem bir ara. özetle denemeyenlere frost tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 @aente benmı yanlıs anladım yoksa death gripi talent mı sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 eskik yazmışım cümleyi ya, yanına çekip kendini patlatma diyecektim, bilmiyorum ghoulken o spell var mı da tam ölmek üzereyken o muhabbet yapılıyorsa eğlenceli olabilir pvp için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Penthesilea said: Blizzard hero class isini kotaramadi. Hero class D&D 3'teki special class miydi neydi onlar gibi birsey olacakti, archer a arcane archer, mage e red mage, prieste war priest falan filan. boyle bok gibi bisey oldu prestij klas mevzuu gibi yapamadı ki angutlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 evet dk açma da kısıtlama olsaydı biraz daha keşke, herkes de görünce pek havası kalmıyor sanki. ya da charlara mage-archmage vs gibi adapte edilebilen bir skill olsaydı iyi olurdu. hellfire da 40 tane dk görüyorum her who list yapışımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 evet ya ben de kasamıyorum dk mı o yüzden. hep quest hep quest bayar, arada instance filan yapmak lazım, o da ayrı dert herkes dk olmuş. bekliycem 1 ay fln, bu dk çılgınlığı bitsin, ondan sonra kasarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Herkez dk olmadiki. DK actiginizda dogal olarak dklarla birlikte kasicaksiniz. O lvl araliginda cok olmasi normal. Lvl 80 deki popülasyona bakarsiniz bikac hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bu arada bizim serverda ilk lvl 80 dk az once oldu.(Al'akir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 25/0/26 gibi birsey yaptım talentları cok rahat lvl atlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sawer said: bu arada bizim serverda ilk lvl 80 dk az once oldu.(Al'akir) adam 55 ten ezik gearla 80 ledi ben hala iş yerindeyim... ama 73 üm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/WoWScrnShot_111508_224032.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bu arada runeforging ile weapona yapılan enchler bir arada olabiliyor mu?(olamıyordur sanırım op olur sanki ama sorayım dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 olamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 normal encantler olmuyo, geciciler oluyo, stonelar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 miraul 80 oldun mu :D ben daha yeni 70ledim charı götürdüm koydum northrende şimdi okula gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 lvl 61 ım ama hk 180 ı buldu kes kes bıtmıyor bu hordeler.Mainleri ile geliyorlar lvl 70 gene kesiyoruz super zevklı :) Dk Pawa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 valla sizde nasıl bilmiyorumda şu anda kendimden 2-3 lvl yüksek herhangi bir diğer klası (eski klaslar) gördüğümde direk aha av geldi gözüyle bakıyorum yani hero luğu hissediyosun :) şaka bi yana şu anda lvl kasan diğer klasların hakkı fena yeniyor hiçbiri DK kesemez ve quest arealarda sürekli zevkine gank yiyorlar, eğer bu klaslarla aynı olacaksa DK yakında nerf gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 achievement icinde seni kesior goren yuksek level :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 evet yalnız üst lvl olması fark etmiyor lvl 61 ve arkadaş 62 olarak lvl 70 mage'i kıstırıp kıstırıp dövdük valla, bana oldukça op geldi class..ulan buna da nörf gelirse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 cok denemedim ama gidisatı gercekten salam gibi. bencede biraz op olmus. yani guild bulma problemi olmasa direk oynicam ama almıyo kimse:) bide low lvl zonelarda dk dan baska bişi yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 level kaç oldunuz var mı 80 olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ölünce ghoul olarak devam eden dklar hangi spec oluyor. :D rogue olarak onlar baya acıtabiliyor ama diğer specleri kesebiliyorum. dün gece nagrand'da işi gücü bırakıp 2 saat boyunca corpse camp yaptım dknın birini forumlara reklam oldum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Masquerade said: ölünce ghoul olarak devam eden dklar hangi spec oluyor. :D unholy oluyor. aynı lvlda oldugun dkları mı kestin ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Evet. Mutilate'im gayet rahat kesilebiliyor. stunlar, disarm, cloak of shadow blind vs gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hay şansıma ya. dk son questinde hani savas falan warya baya gucleniosun dalıosun falan. ordan hemen once spirit res yaptım ve butun esyalarım kırmızı oldu tabi :P hiç bişi yapamadım savas sırasında. tekrar gorme şansım warmı o sahneyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar