Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler Death Knight Açacak?

Vioxx

Öne çıkan mesajlar

oyunu açtığım gibi frost spec yaptım direk dk'yı, tank için yatkın gibi gözükmekle birlikte dps olarak da diğer speclerden daha etkili geldi bana;

4crit 4hit aoe dmga dikkat bu arada 6.3k. instance bittiğinde ben 430k 2. blood specli dk 340k diğeleri de arkasında şeklinde sıralanıyordu.

oyun sitili çok esnek moba hiç yaklaşmadan frost mage gibi kesebiliyorsunuz, yaklaşıp da devam edebiliyorsunuz. 4 lvl atladım yaptıgım ramparts dışında sanırım dünden beri max 4-5 kere yemek yemişimdir, acayip bir şekilde durmadan devam edilebiliyor öldürmeye.
şu an çok memnunum frosttan ama meraktan ve şu adamı yanına çekme (grip) ve ghoul olup patlama vs tarzları görmek için (ghoulken o spell kullanılıyor mu bilmiyorum gerçi)respec edicem bir ara.

özetle denemeyenlere frost tavsiye ederim.

Sosyal ağlarda paylaş

valla sizde nasıl bilmiyorumda şu anda kendimden 2-3 lvl yüksek herhangi bir diğer klası (eski klaslar) gördüğümde direk aha av geldi gözüyle bakıyorum yani hero luğu hissediyosun :)

şaka bi yana şu anda lvl kasan diğer klasların hakkı fena yeniyor hiçbiri DK kesemez ve quest arealarda sürekli zevkine gank yiyorlar, eğer bu klaslarla aynı olacaksa DK yakında nerf gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...