Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler Death Knight Açacak?

Vioxx

Öne çıkan mesajlar

Hero Class çünkü Shaman , Warrior , Paladin , Warlock gibi sadece bir ismi yok Knight benzeri , Death Knight işte , nasıl Mage ile Archmage fln farklı şeylerse , onun dışında Hero Class çünkü WC3 de bulunan hero nun ( Arthas ) olduğu class , bir hero nun classi oluyo buna benzer olarak Demon Hunter ( Illidan ) olduğu için demon hunter , adı hero class işte sonuçta herkes mage , shaman , death knight olabilir ama hepsi Khadgar , Ner'zhul , Arthas seviyesinde shaman , mage veya death knight olamaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:
Hero Class çünkü Shaman , Warrior , Paladin , Warlock gibi sadece bir ismi yok Knight benzeri , Death Knight işte , nasıl Mage ile Archmage fln farklı şeylerse , onun dışında Hero Class çünkü WC3 de bulunan hero nun ( Arthas ) olduğu class , bir hero nun classi oluyo buna benzer olarak Demon Hunter ( Illidan ) olduğu için demon hunter , adı hero class işte sonuçta herkes mage , shaman , death knight olabilir ama hepsi Khadgar , Ner'zhul , Arthas seviyesinde shaman , mage veya death knight olamaz :D
paladin niye heroclass değil o zaman diye baya düşünmüştüm zamanında
Sosyal ağlarda paylaş

Dk questleri çok güzeldi gerçekten.. Lich King in sana fısıldaması.. İnsanların seni görünce kaçması.. Hele son questlerden biri olarak sw ye giriyorsun herkez sana birşeyler atıyor küfür ediyor.. türükenler. ailemi kaybettim diyenler :D sonra kral Bağrına basıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

c.m.w said:
Helcaraxe said:
paladin niye heroclass değil o zaman diye baya düşünmüştüm zamanında

balonun içine giren class hero olur mu
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:
adamı bi anda %100 slowlama var , adamı direk kendine çekme var , valla 64 eyim 2 tane silence var fln

oh oh veri vel tenk yu. kasayım o zaman. bende dün 57.bıçık yaptım 1 saat falan takılıp at kaçırma olsun, ordaki halkın kaçması, Lich King'in Finish it diye fısıldaması falan çok süperdi cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tüm talent ağaçlarını denedim. pve için en rahat olan ve hiç duraksamadan mob kesmeyi sağlayan blood'u beğendim. unholy de gerçekten eğlenceli ve pvp'de çok hızlı indiriyosunuz rakibinizi. frost da buz gibi sağlam tank ama howling blast diye bir talent var ki area 2,5-3k critleyebiliyorsunuz.

oldukça eğlenceli ve güzel bir class olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Dün actım dk yı takıldım fln fln neyse 2 dk outlande gıttık malum hertaraf dk basladık kesmeye 1 2 3 5 derken adamlar 6 kısı gelmeye basladı.Inanılmaz zevklı combatlar oluyor ozellikle 2 kısı 4 kısıyı kesınce.Oynamayı bılmek cok onemlı dk da öncedende soylendıgı gıbı herkes dk acar ama herkes dk oynayamaz.Ama hernekadarda oynamayı bılsenız 70+ bır tauren warrior gelınce uzerınızden gecıyor.

kasarken dıkkatımı ceken noktalara deyınıyım.Ben unholy gıttım diger dk blood 2 sının arasındakı fark unholy bıraz daha zevklı ıyıde kasıyor sadece lvl kasılcaksa gayet basarılı dıyebılırım ama araya bırazda pvp girince dıger talent treeler kadar etkılı degıl.Blood hem guzel kasıyor hemde pvp de sansınız var ortalık su sıralar karısık hertarafda karsı faction dan adamlar oluyor genelde blood bıraz ıyı gıbı su sıralar.

Gnome dk olmak gıbısı yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...