funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 duyanınız oldu mu? 29 ekimde ege cansel yazmış hürriyette, şu anda "paramla" indiriyorum, bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 calculus zaten kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nutella yerim said: calculus zaten kolay dsfdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nutella yerim said: calculus zaten kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya nerde öğrendiniz bu calculus'u kolayca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 onlar öğrenmiş şekilde yer yüzüne indirilmiş sanırım tabii derslerini hiç asmamış, devam etmiş, not almış ve günlük çalışmış da olabilirler ama ben bunun gibi tembelliğimi yüzüme vuran şeylerden ziyade mucizevi şeylere inanmak istiyorum.. kesin santa claus öğretti! lanet koca göbekli ihtiyar! bi tek bize hediye getirmedi zaten.. elime bi geçirirsem var ya.. bittin santa sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 /summon BloodyBeast. hala calculusla uğraşıyordu. :D 3. senesi mi ne xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 shaums outlines series in diferansiyel ve integral hesap adında turkceye cevrilmis bi yayını var onu tavsiye ederim,bi de dersi calculus bilen ve kendini veren bi ogretmenden alıp ekmeden donem boyunca gitmek en faydalısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nutella yerim said: calculus zaten kolay analiz dersine alalım sizi o zaman müyendis calculusu kolay tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ^^ diferansiyel denklemler en zoru ya da en çok formül ezberleteni calculus lise matematiğinin ilgili konularından hallice gerçi çabuk unutuluyor içerikleri, türev integral akılda kalsa yetiyor gibiydi müh. için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Calculus'u anlamak kolayda pratikte biraz sorunlar çıkıyor. İmzama bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ardeth said: nutella yerim said: calculus zaten kolay analiz dersine alalım sizi o zaman müyendis calculusu kolay tabi ben muyendis calculusu almiyorum bana laf sokamadin dimi ehah. calculus 1 kolay, advanced calculusta isler biraz can sikici complex calculusta zaman zaman aglayabilirsiniz calculus of variations almadim ama duydum ki fena degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Robert Adams'ın Calculus kitabı gayet şıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Calc'in zor kismi yok. Zaten zor kismini "yapamiyoruz" diye kestirip atiyolar. Hesaplanabilir seyler zor degildir. Yontemi vardir, soruya bakar, dogru yontemi uygularsin. Yontemleri bilmiyosan bu senin esekligin. O kitap naapar, sana listesini verir, ahanda kullanacaklarin bunlar der. Hepsine tek tek ornek verir. Sen "Cok kolay anladim" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 CALCULUS? KOLAY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Çok saçma ya türevmiş integralmiş nerden bulup çıkartmışlar hepsi atmasyon. Çok gereksiz bi ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ıssız , tropik bir adada olsaydık hepsi çok gereksiz olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 calculus cok kolay abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 integral hoca tahtaya artist artist formül yazarken aslında sadece tek bir formülün ezbernip ne kadar çok formasyonu olacağını anlamanı sağlıyor zaten aynı dersten 2 kere kalsan da aynı hesaba çıkıyor konu:termodinamik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 GEd said: ıssız , tropik bir adada olsaydık hepsi çok gereksiz olurdu :) keşke lan keşke!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kolay yaa, sıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 calculus for dummies i öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 mulgear6 said: calculus for dummies i öneririm var mı öyle bişi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Calculus For Dummies serinin diger yayınlarından seçmeler: Sex For Dummies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 d&r'da görmüştüm bu seriden bazılarını da calculus yok idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar