aslan. Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 arkadaşlar 30 ekimde aldıgım battlechest'i aktif ettim üzerinden 4 gün geçti henüz daha level 5 druidim varken accauntum online olarak ticaret yaptıgım gerekcesiyle kapatılmış, bırakın ticaret yapmayı oyunu oynamayı bile bilmiyorum napıcagım ben şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bu konu ile ilgili sana bi msj gelmistir kapatıldıgına eminmisin 24 saatlik suspended olmus olabilir buyuk ihtimallede ole oldugunu dusunuyorum eger acc tamamen kapatıldıysa blize bunu acıklıyan bir msj at ama sana tavsiyem arayıp konusmandır hem daha cabuk halledersin hemde konusarak daha rahat ikna edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 acc tamamen closed olarak gözüküyor şuan onlara az önce buraya yazdıgım türden bir email attım bakalım cevap ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 cvp biraz gec gelicektir tahminimce peki bc sifresininde girmismisydin accye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 evet :/ girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bunu bir savunma olarak kullanabilirsin battle chest aldım bole bisey yapıcak olsam neden bcyide alıyım fln filan die wotlk icin onsiparis werdim fln diye biraz bagır cagır adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yourfreedom zart zurt gibi seyler kullaniyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hayır hiçbir şey kullanmıyordum daha oyun hakkında bile pek bir bilgim yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oyunda arkadasların biri sana yuklu miktarda gold transferi yaptımı mail yoluyla yada direk elden bu yuzdende supelenmis olabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hayır işte en ilginç olayıda o yani daha en yüksek charım level 5 druid :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bence zaten mail atmıssın yarın bide telefonla ara biraz sinirli konus adamlarla onceden yaz sole diyim bole diyim die 4 5 tane onların cvp veremicekler lafı sok onlara mesela bole biey yapıcak olsam neden bcyide alıyım fln gibi :D en fazla 24 saat suspended kalır sonra acarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Telefona gerek yok, derdini düzgün anlattıysan eğer problem yaşamazsın, arkadaşım hacklendi ve acc.ı üzerinden online gold satışı oldu. Bunu blizz.e anlattık 1 hafta sonra açıldı acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 telefonla daha cabuk cozuluyo olaylar o yuzden telefon dedim 2 hafta once attıgım maile cvp gelmeyince bugun 15 dakikada telefonla hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kredi karti yuzunden account suspend ettiler 26 gun surdu mail ile cozmek - 2 mail geldi ve gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Siz çok şanssızsınız herhalde. Arkadaşıma ben yazdım mailleri ve yazdıklarım da; Online Trading işlemleri yapıldığı sırada acc.ın hacklenmiş olduğuyla ve 3 tane 70 lvl charı tekrar kasıp gear toplamanın zorlukları ve buna bağlı olarak WoW'u bırakmak ZORUNDA kalmakla alakalıydı. Arkadaşım bu mail'i yanlış adrese atmış ve attıktan 2 saat sonra bize tekrar mail geldi, mailde yolladığımız mail'in yanlış yollandığı fakat tech. support teamdeki Carlos vs. tarafından gitmesi gereken yere gönderildiği işlemlere en kısa zamanda başlanacağı yazıyordu. Bundan 2 gün sonra incelemeler olduğuna dair bir mail aldık haftasonu da acc. tekrar açıldı. Fakat kredi kartını kullanamıyordu arkadaşım bu seferde. Biz de memleketimizde game card satılmadığını ve kredi kartıyla ödeme yapmak zorunda olduğumuzu, hacklendiği için banlanan sonra tekrar açılan acc.ımızın kredi kartıyla ödemeye kapalı olduğunu belirten bir mail attık. 3 gün sonra falan da buna yanıt geldi "Açtık" diye. Ha öte yandan maskareyd de zamanında soyadımı yazarken O mu Ö mü yazdım unuttum diye mail atmıştı 3-4 hafta sonra mı ne "söyleyemeyiz" diye mail gelmişti. O da ayrı bir konu asasfasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 e sen şanslıymışsın o zmn 1 aydan fazla bekleyen arkadaşım var maile cevap beklerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 accountum ile ilgili bir problemim vardı, mail atmıştım. daha sonra sorunu çözemeden accountumu sattım üzerinden 1.5 ay geçti,2 gün önce mailime cevap vermişler. çok güldüm görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar