riglous Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ayni soru onun icin de gecerli... Karsindakinin nasil yasadigina gore mi degerlendiriyosun "evet yasasin" ya da "hayir yasamasin" diye. Bir sorunun yaniti isine geldigi gibi sekillenmez. Eger isine hangisi geliyorsa ona gore cevap veriyorsan, verdigin cevapta, cevabin dayanaginda bi sorun vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 The Venus Project ile ilgili okul için bir sunum hazırlamayı planlıyorum.Zeitgeist Addendum da olanların dışında sizin değerli bulduğunuz görüşleriniz varsa sunuma eklemekten memnun olurum.The Venus Project in eksik gördüğünüz yanları pratiğe geçme aşamasında afallayacağını düşündüğünüz aşamaları vs vs gibi şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 broadcast cıss. /Estel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 izleyebilen varmı link açılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Abi niye cıss olsun, ben izliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bende izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben jacque fresco'yla muabbetin yarısına kadar izledim sonra kesildi.. buranın saatiyle 10PM sizin saatle sabahın 4ü olması lazım. Jacque Fresco çok güzel laflar etti. Bir an çok üzüldüm yayının kesildiğine ama kayıtları zaten sonradan internete koyacaklarmış, o yüzden rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ya bunnar zaten türkiye'de hep konuşulan komplo teorilerinden biri. bugün nerye gitseniz "dünyayı 3-5 kişi yönetiyor" der herkes zaten.kimi masonlar der,kimi tapınak şovalyesi, kimi mafya, kimi teknoloji liderleri falan. doğru olsa bile bunlar biz bence bunları çok önce konuştuk tükettik ama amerika gibi hakkatten ayakta uyuyan bir halk için güzel olabilcek bi belgesel ekonomik olarak doğruluğunu bilemem ama en azından biraz düşünmeye iter insanları. bu arada bunda değil ama bunun ilk filmi çok tırt ve bi kaç palavra var. 3 part'ın 1.si olan hristiyanlık karşıtı part oldukça gereksiz,bir yere bağlanmıyor ve bir çok bilgi tamamen sıkış.özellikle isa ile çok karşılaştırılan horus hakkında orda söylenenlerin hiç biri doğru değil ya da doğruysa da çarpıtılmış.resimlerde gözüken kişi de horus değil zaten. bence o 1.part tamamen dikkatleri üzere toplamak için yapılmış ve böylesine ciddi ve dünya meselelerini -ya da çok büyüüük şehir efsaneleri- anlatmaya çalışan bir "belgesel" in tek "belgesel"lik içeren bölümü de sıkış olunca bana hakkaten tırışka geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hayır gereksiz değil ve hepsi doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 n0ktayı koydu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 komik olan şey.. zeitgeist'a saldırmak isteyen herkes dinle alakalı bölüme saldırıyor. Gerisine birşey diyemiyorlar. Ondan sonra kendilerini bütün zeitgeistı elinin tersiyle kenara itmiş ve başarılı bir tezle çürütmüş sayıyorlar. Neymiş? Gereksizmiş. Palavraymış. Afrika'da bir deri bir kemik günde 1 dolarla geçinen insanlara da aynı şeyi söyleyebilirmisin? Tanrı nerde binlerce yıldır inandığınız keyfine göre insanları ödüllendirip cezalandıran tanrı nerde? Veya onlar canlarını dişine takıp bütün gün çalışsalar bile düzgün para kazanamamaları onların suçu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Oldurmeyeceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tanrı ufoymuş fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 said: broadcast cıss. /Esteldeğil bedava dağıtılıyor film telif hakkı korunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sir said: tanrı ufoymuş fdsf AHAHAHAAHAH muhteşem bir espriydi ya valla helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NHvTy_fVdJ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 15 Mart Zeitgeist gününde Peter Joseph hakkında: "We already have a quarter-million members,” he insisted from the stage. “At the rate things are going, this will be at Madison Square Garden next year.”" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 http://www.nytimes.com/2009/03/17/nyregion/17zeitgeist.html?_r=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ayakları yere basmayan bi belgesel gibi geldi bana 2 zeitgeist ta. evet hmm falan dedirtiyor ama bi yandanda e madem olay bu kadar büyük bunu bi sen anladın da bi de sana belgeselini yaptırmana izin mi veriyolar gibi sorular takılıyo. venus project te süslü bi kac resimdir daha da oteye gidemez. yani cümleleri dikkatli düsününce falsolar cıkıyor ortaya. insanların suc işlemelerinin nedeni para ve parasal sistemin yarattıgı psikolojidir demek sacmalıgın dik alasıdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 demekki sen 2 filmden de hiçbir şey anlamamışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 dünyanın en yüzeysel cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ama yerinde bi cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 pek degil kosun millet iki kelimelik ayar yarisi yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 na-aaaaah! ben 2 heceli zenci karısı böğürtüsüne çevirdim hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 neye göre kime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar