Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeitgeist Addendum

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Ayni soru onun icin de gecerli... Karsindakinin nasil yasadigina gore mi degerlendiriyosun "evet yasasin" ya da "hayir yasamasin" diye. Bir sorunun yaniti isine geldigi gibi sekillenmez. Eger isine hangisi geliyorsa ona gore cevap veriyorsan, verdigin cevapta, cevabin dayanaginda bi sorun vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

The Venus Project ile ilgili okul için bir sunum hazırlamayı planlıyorum.Zeitgeist Addendum da olanların dışında sizin değerli bulduğunuz görüşleriniz varsa sunuma eklemekten memnun olurum.The Venus Project in eksik gördüğünüz yanları pratiğe geçme aşamasında afallayacağını düşündüğünüz aşamaları vs vs gibi şeyler..
Sosyal ağlarda paylaş

ben jacque fresco'yla muabbetin yarısına kadar izledim sonra kesildi.. buranın saatiyle 10PM sizin saatle sabahın 4ü olması lazım.

Jacque Fresco çok güzel laflar etti. Bir an çok üzüldüm yayının kesildiğine ama kayıtları zaten sonradan internete koyacaklarmış, o yüzden rahat olun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunnar zaten türkiye'de hep konuşulan komplo teorilerinden biri.
bugün nerye gitseniz "dünyayı 3-5 kişi yönetiyor" der herkes zaten.kimi masonlar der,kimi tapınak şovalyesi, kimi mafya, kimi teknoloji liderleri falan.
doğru olsa bile bunlar biz bence bunları çok önce konuştuk tükettik ama amerika gibi hakkatten ayakta uyuyan bir halk için güzel olabilcek bi belgesel ekonomik olarak doğruluğunu bilemem ama en azından biraz düşünmeye iter insanları.

bu arada bunda değil ama bunun ilk filmi çok tırt ve bi kaç palavra var.
3 part'ın 1.si olan hristiyanlık karşıtı part oldukça gereksiz,bir yere bağlanmıyor ve bir çok bilgi tamamen sıkış.özellikle isa ile çok karşılaştırılan horus hakkında orda söylenenlerin hiç biri doğru değil ya da doğruysa da çarpıtılmış.resimlerde gözüken kişi de horus değil zaten.
bence o 1.part tamamen dikkatleri üzere toplamak için yapılmış ve böylesine ciddi ve dünya meselelerini -ya da çok büyüüük şehir efsaneleri- anlatmaya çalışan bir "belgesel" in tek "belgesel"lik içeren bölümü de sıkış olunca bana hakkaten tırışka geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

komik olan şey.. zeitgeist'a saldırmak isteyen herkes dinle alakalı bölüme saldırıyor. Gerisine birşey diyemiyorlar. Ondan sonra kendilerini bütün zeitgeistı elinin tersiyle kenara itmiş ve başarılı bir tezle çürütmüş sayıyorlar.

Neymiş? Gereksizmiş. Palavraymış.

Afrika'da bir deri bir kemik günde 1 dolarla geçinen insanlara da aynı şeyi söyleyebilirmisin?

Tanrı nerde binlerce yıldır inandığınız keyfine göre insanları ödüllendirip cezalandıran tanrı nerde? Veya onlar canlarını dişine takıp bütün gün çalışsalar bile düzgün para kazanamamaları onların suçu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

ayakları yere basmayan bi belgesel gibi geldi bana 2 zeitgeist ta. evet hmm falan dedirtiyor ama bi yandanda e madem olay bu kadar büyük bunu bi sen anladın da bi de sana belgeselini yaptırmana izin mi veriyolar gibi sorular takılıyo. venus project te süslü bi kac resimdir daha da oteye gidemez. yani cümleleri dikkatli düsününce falsolar cıkıyor ortaya. insanların suc işlemelerinin nedeni para ve parasal sistemin yarattıgı psikolojidir demek sacmalıgın dik alasıdır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...