Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 son değil de,sting'i beğendiysen Butch Cassidy and the Sundance Kid'i de izle :) Newman-Redford ikilisinin Sting'ten önceki filmi,gerçek bir efsanedir bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 vantage point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Le.Fabuleux.Destin.d'Amélie.Poulain The Truman Show The Man From Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 DarKRideR said: son değil de,sting'i beğendiysen Butch Cassidy and the Sundance Kid'i de izle :) Newman-Redford ikilisinin Sting'ten önceki filmi,gerçek bir efsanedir bu da sting i açtığımda görüntüleri biraz yadırgadım ama izlicek olan arkadaşlar biraz dişlerini sıksın eski olduğuna aldanmasın gerçekten iyi film.. bunlarıda indiricem kesin. bLackcha0s said: en son izlediğin en iyi filmi sormak istemiş galiba =) kesinlikle bu.. saçmamı kurmuşum cümleyi ne yapmışım değişik anlaşılmalar olmuş :D teşekkürler herkese tavsiyeleri için.. wall-e ve kung fu pandayı indirdim. sıradan devam edicem çekmeye gerçi çoğu izlediğim filmler zaten. 750 gb harici hard diski doldurdum nerdeyse ama durmak yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sonundan izleyip de iyi olduğunu düşündüğüm bi film olmadı /*Kafası karışmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 3 maymun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 DeBuffAndHeal said: Le.Fabuleux.Destin.d'Amélie.Poulain .dvdrip.ac3.bizripledik.avi diye gider bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Le.Fabuleux.Destin.d'Amélie.Poulain[2001].DvD-Rip-neno001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 şu da kraldır. http://www.imdb.com/title/tt0095327/ http://images.amazon.com/images/P/B00070Q84U.01.LZZZZZZZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Wristcutters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sg-1 said: sonundan izleyip de iyi olduğunu düşündüğüm bi film olmadı /*Kafası karışmıştır memento? obaa spoiler verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sonu en iyi film La Marionnette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 REC ışıklar kapalı bir şekilde izledim. Son 15 dk yi 25 dk da izlemişimdir. Efkarlandım böyle kalktım gezdim falan :P İyi oldu uzun zamandır iyi bir korku filmi izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 prestige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Iron Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Wall-E <333!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 iron man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar