FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben sabah 4 tane pooğça yedim okula giderken. sonra eve geldim üşendim bişeyler yemeye. açım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 frenç fraaayz > all sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Lancelion said: frenç fraaayz > all sori neden sori, bak bunun yaygınlaşmasını ve genel kullanımını çözemedim.. hani bu şey gibi bişiy mi "ben ağzının tadını bilmeyen biriyim. kusura bakmayın böle eblehçe yaklaşımlarda bulunabiliyorum.. çok üzgünüm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bLackcha0s said: İşte bu ağırdı adamım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dasaaa said: Lancelion said: frenç fraaayz > all sori neden sori, bak bunun yaygınlaşmasını ve genel kullanımını çözemedim.. hani bu şey gibi bişiy mi "ben ağzının tadını bilmeyen biriyim. kusura bakmayın böle eblehçe yaklaşımlarda bulunabiliyorum.. çok üzgünüm"daha çok im truly sory for your lots gibi bira+patates ftw ayrıca Rajeesh said: lan tam da rüyamda patates kızarmatası yiyordum::o topike mi uyandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 fastreloader said: Rajeesh said: lan tam da rüyamda patates kızarmatası yiyordum::o topike mi uyandın? ilahi güçler uyandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bLackcha0s said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ah simdi kokorec ayran olcakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 of kokoreç:( zaten teminde matrax ta ballandıra ballandıra anlattılar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 biraya midye tava gider diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bir gün içerisinde ikinci kez aynı içerikte mesaj atıcam ama, patates kızartması yönetir. Ayrıca hazır konusu geçiyorken, bira çok ''çerez'' bir içki gibi geliyor bana, sahil manzaralı bir mekanda takılırken muhabbetin yanına içebileciğin, ya da tv filan izlerken yanında bir tane tane götürebiliceğin türden. Çok fazla tüketmenin de güzel bir şey olduğunu sanmıyorum. İllaki kafa olayım dağıtayım diyorsan daha kaliteli şeyler içilmelisin, ki öteki sabah kafanda ağrı, boğazında ekşi bir tatla uyanıp naptım ben demeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Marl0_on said: Bir gün içerisinde ikinci kez aynı içerikte mesaj atıcam ama, patates kızartması yönetir. Ayrıca hazır konusu geçiyorken, bira çok ''çerez'' bir içki gibi geliyor bana, sahil manzaralı bir mekanda takılırken muhabbetin yanına içebileciğin, ya da tv filan izlerken yanında bir tane tane götürebiliceğin türden. Çok fazla tüketmenin de güzel bir şey olduğunu sanmıyorum. İllaki kafa olayım dağıtayım diyorsan daha kaliteli şeyler içilmelisin, ki öteki sabah kafanda ağrı, boğazında ekşi bir tatla uyanıp naptım ben demeyesin. Alkolü zevkle tüketen insan mantığı ^^ Gayet başarılı. Bira içerek sarhoş olunmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 İyide siz birayı patatesin yanında sarhoş olmak için mi içiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 o değil de eve geldim şimdi, açım lan. patates kızartması olsaydı şimdiiiiğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bLackcha0s said: İyide siz birayı patatesin yanında sarhoş olmak için mi içiyorsunuz ?Patatesle alakasız olarak bahsettim. Yani konudan farklı olarak, hazır bira resimleri filan konulmuş. Rahatsızlığımı sizinle de paylaşayım istedim, bakarsın rahatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ŞİMDİ RAHATLADIN MI EGE? RAHATLADIN MI?! http://artofmanliness.com/wp-content/uploads/2008/01/gladiator-crowe.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar