Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 googlea french fries yazınca çıktı bu. yoksa ben ayırmam.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 popoyu kaldırıp gidip yapın arkadaşım!!!!!!!!!!! tembellikte bi yere kadar.. hazır içeri gitmişken bi de sprite getiriver bakaym bana.. hayde!
Rajeesh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 lan tam da rüyamda patates kızarmatası yiyordum::o
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bazıları patates kızartması kimyonla yiyo biliyo muydunuz? ben de denedim bikaç sefer fena değil.
sesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benim de canım yoğurtlu battes çekiyor kaç gündür ya.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yoğurtlu derken, nasıl yoğurtlu?
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sesu said: benim de canım yoğurtlu battes çekiyor kaç gündür ya. daha dün yedim yahu. Ne de güzel şeydi. Yanında köfte de yaptık :)
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 off okulda olan bi öğrenciye bu yapılmaz YAPILAMAZ para harcama sebebi
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Eternalus said: yoğurtlu derken, nasıl yoğurtlu? yanında yoğurt olucak banacaksın böyle teker teker. Onu demiş sanırım.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yeni yedim valla çizburger menü. hiç canım çekmiyor o yüzden. sarımsaklı mayonez de ftw.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 abi bi de tabağa patatesleri alıp üstüne yoğurt devirenler oluyo. öyle mi acaba diye soracağıdım. nası yiyolar abi onu? battes yımışıyo ki öyle.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 pattis dediğin kıtır olur. daha da kıtırlaştırmak için kızartmadan önce bi miktar una bulayın. nefis oluyor.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 onu biliyorum ya. ama onu öyle değil de şöyle uygulamaları tavsiye edicem ben izleyicilerimize. şimdi bi kızartmalık pattes oluyo bi yemeklik falan. biri kızarınca kararıyo ve yumşak oluyo, öbürü olmuyo mesela sarı kalıyo çıtır kalıyo. eğer patatesten çıtırlık konusunda randıman alamıyorsanız una bulayın.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 lan dün akşam patates püresi yaptım, okul yemekhanesinde bugün püre vardı. ben böyle bahtsızlığın...
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bende öğlen pattes püresi yedim demin de tropic thunderı izledim. iyi gidiyo iyi.
Öne çıkan mesajlar