Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T4 / Endgame'de Zamanınızı Nasıl Geçiriyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahali bana delisin diyor ama ben kale kapılarına ciddi takmış durumdayım.

içinde 3 tane 40 olan geri kalanı 30-35 aralığında olan 18 kişi ile t4 kaleyi 15 dakika civarında aldık geçen şaka gibi

aynı zoneda olsanız kapıya ilk vurulduğunda farketseniz bile kaleye gidene kadar kapılar inmiş oluyor bence bu büyük bir saçmalık.

önceden beklemiyorsanız bir kaleyi savunma şansınız hiç yok bide çok fazla zone çok fazla kale vs populasyonu etkin kullanamıyorsun.

eleştirmek kolay meziyet çözüm üretmek bana en mantıklı çözüm kalelerin hepsine belirli bir saat vermek mesela salı günü şu zone savaşa açık çarşamba bu vs gibi ki insanlar bir yerde toplansın çünkü mevcut durumda kimse open pvp yapmıyor hele bizin serverda order senaryoları baya bir domine eder durumda o yüzden dışarıda ne oldu kimsenin umurumda değil.

NOT: oyunda inanılmaz fazla pve raid zone u var çoğu bilinmiyor gizli access yapmak lazım vs ama end game raid olarak 10 taneden fazla raid alanı var ama bunlarda bilinmediği yada insanlar istemediği için yapılamıyor yoksa oyunda end game fazlasıyla var
Mesaj tarihi:
Karak 8 peaks serverinde destruction olan arkadaslara bir sorum var..lvl 40 daki seneryolardada genelde order larmi yeniyor devamlı ? t3 de sıkıntı geldi.. bir bilgi verirseniz iyi olur?yenilmekden sıkıntı geldi t3 de :(
Mesaj tarihi:
bende bu haftasonu hiç oyuna girmedim şu an bile istemeyerek oyundayım,t3 de chap 11-12 de bi tane adam bulamadım,yaklaşık 1 saatir scen. gelmesini bekliyorum,ciddi ciddi baymaya başladı artık
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:
bende bu haftasonu hiç oyuna girmedim şu an bile istemeyerek oyundayım,t3 de chap 11-12 de bi tane adam bulamadım,yaklaşık 1 saatir scen. gelmesini bekliyorum,ciddi ciddi baymaya başladı artık
bende aynı durumdayım sıkıldım içim karardı daraldım cıktım oyundan 3 saat içinde 2 tane sc ye girebildim axe bite pass da durum vahim.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Dün 12 gibi T3 için 2-3 dakika bekledim ama solo giriyordum. T4 deneme forsatım olmadı. K8Pde %60 order alıyor T3 senaryoları KB akıllı kullanırlar ise.

order dakılerın kb lerı bıldıgım kadarı ıle daha once gelıyor ve dest te cıddı healer sıkıntısı var bu halde bıle okadar ezıcı ustunluk saglayamıyolar dedıgın gıbı %60 onlar %40 ta desc alıyor k8p de , yada bana denk gelmedı. (:
Mesaj tarihi:
quality>quantity misali bir haraket bu bizim serverda oyun başladı t1 t2 t3 galibiyet göremedim resmen 5% civari oyun kazanıyorduk oda zoruna t3 bizde bir yığılma oldu destro kazandı kazandı gitti t4 e geçti o dakikadan sonra oyunun dengesi değişti order low destro 250 kişi sıra ile açılan serverda releasele gelenler yetişti son 1 aydı destroya oyun vermedim.

burdan order oyuncuları çok matah anlamı çıkmasın zira değil ancak destro harbi şuursuz bir zerg order nispeten daha derli toplu oynuyor
Mesaj tarihi:
32 den sonra bıraktım ben kasmadım iyikide bırakmışım gördügüm yaptıgım duydugum şeyler hep aynıydı 40 a ulaşsam belki farklı olucak diye yanlış bi düşünceye kapılmamışım ne güzel.. belliki patlamış işte oyun..
Mesaj tarihi:
Pvp'den hoşlanmıyorsanız bu oyun size göre değil, kale savaşları çok zevkli yanlız bir denge sorunu var bazı serverlarda , biz 20 kişi gitsek adamlar 50 kişi geliyor eh doğal olarak pek bir şansımız olmuyor =P
Mesaj tarihi:
PvP'den hoşlanmamak değil olay, PvP'nin gittiği yönden hoşlanmamak.

Sen Rift/Electromagnet + AoE üzerine kurulu RvR'nin "zevkli" olduğunu söylemeyeceksin herhalde bana? :p
Mesaj tarihi:
Deptlypo said:
32 den sonra bıraktım ben kasmadım iyikide bırakmışım gördügüm yaptıgım duydugum şeyler hep aynıydı 40 a ulaşsam belki farklı olucak diye yanlış bi düşünceye kapılmamışım ne güzel.. belliki patlamış işte oyun..

güzel ve bomba yorum "oyun patlamış" beni aldı götürdü eski zamanlara...
Mesaj tarihi:
Hayata beyaz ve siyah pencereden bakmaya başlamayın gene. Gri tonlar var.

Hiçbirşeyin patladığı yok. Oynadıkça sığ yanlar fark ediliyor. Önemli olan yapımcı beylerin buna ne derece hızlı tepki vereceği.
Mesaj tarihi:
1.1 i bekleyin bence, birçok sınıfa değişiklik ve denge unsurları eklenecekti, BW,Sorc,We 'ler büyük ölçüce aynı kalırken diğer sınıflar bufflancak yazıyordu bir yerde.
Mesaj tarihi:
Genel anlamda, detay verilmeden "Yapılcak, edilcek" muhabbeti, hiçbir zaman deneyimli MMO oyuncularına hitap etmez, açıkçası.

Biraz daha somut şeyler lazım.

WAR şu anda, benim gözümde, hali hazırda var olan kredisini yiyor, yakın zaman içerisinde yapılacak değişikler olmazsa, sıkıntı yaratacağı düşüncesindeyim.
Mesaj tarihi:
1.5 aydan bıraz fazla bır oyun ıcın bu kadar dar goruslu olmak bıraz komık degıl mı? Eksıklıkler var herkez farkında bunların adamlar sankı tamam bu oyunun son noktası budur bundan baska patch match yok alın oynayın dıyorlar adamlar elınden gelenı yapmaya calısıyorlar bence. Merge de gelır careerer lar arası balance larda duzelır kale zımbırtılarınıda hallederler gerek yok acaleye bence.
Mesaj tarihi:
dar görüşlü olmaktan ziyade hep pvp kısmı lanse edildi dolayısıyla bence son derece güzel olan pve kısmından kimsenin haberi yok

lvl 40 oluyorsun kazandığın senoryadan 400-500 renow alıyorsun insan oturup 50 lvl böyle geçmez deyip karamsarlığa kapılıyor

bide bir çok opsiyon arasında hep aynı hep aynı senaryo bayıyor
benim anlamadığım herkes join all diyor niye hep serpent pasage geliyor
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Genel anlamda, detay verilmeden "Yapılcak, edilcek" muhabbeti, hiçbir zaman deneyimli MMO oyuncularına hitap etmez, açıkçası.

Biraz daha somut şeyler lazım.

WAR şu anda, benim gözümde, hali hazırda var olan kredisini yiyor, yakın zaman içerisinde yapılacak değişikler olmazsa, sıkıntı yaratacağı düşüncesindeyim.

Yaw elonia-can haklısında sorunlar aslında atla deve değil.
- SC lerde her hafta bir tanesi ciddi bonuslu olsa
- Thor'un dediği gibi lockdown kalıp yine belli günlerde belli RvR lakeler açılsa vs gibi durumlarda topluluk bir araya getirilmiş olur.
- Class dengesi ve CC olayı için 1.1i bekliyeceğiz. Orada bizim tiksindiğimiz CC olaylarına Mythicin bakış açısı ortaya çıkacak bizde kararımızı vereceğiz...
- Akşam gel renown alak biraz :D

Pyroliza > Elonia
Mesaj tarihi:
Gangren dediklerine tamamen katılıyorum ama sen zaten bayadır R40sın, oyunu da herkesten iyi biliyordun yani bunlar senin için yeni şeyler olmamalı. İzninle WOTLK'a adam topluyor diyeceğim :)

Scenario'dan keyif almayanlar samimi diyorum kapasın hesapları, WOTLK denesinler, FO3 falan oynasınlar ne bileyim çünkü bunun böyle olacağı, contentin oturmasının zaman alacağı belliydi. Renown boş yere 80 seviye değil. 6 çeşit scenario var yahu. Sorun tek scenarioda toplanılması, RvR'nin dağılması. RvR'nin bir şekilde toplanması lazım. Keşke bütün raceler için T4 RvR lake tek ama devasa bir zone olsaydı. Keşke scenariolar random gelseydi böylece Serpent's'dan kurtulurduk.

Bir başka sorun da benim gibi scenario seven insanların Serpent's gibi REZALET bir scenarioya mahkum olmaları :( Neyse ki patch ile yeni scenario geliyor, insanlar mutlaka deneyeceklerdir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...