Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Serpent Passage? Open RvR? Chp 22 PQ Farmlama? Bastion Stair / Lost Vale? Inevitable City / Altdorf Rank 5 Instanceları? Son birkaç gündür inanılmaz sıkılmaya başladım WAR'dan. Neden derseniz? Bütün Tier 4 PvP'si, Serpent Passage senaryosundan oluşuyor. İnanılmaz bayık bir senaryo, doğru dürüst aksiyon bile olmuyor. Spawn pointe yığıl, salak salak işler yap, dur. Open RvR yapalım diyorsunuz, o kadar fazla RvR Lake var ki, hiçbirisine konsantre olunmuyor. Tier 4 seviyesinde 9 tane RvR Lake var, zaten serverlar boş. Düzgün warband bulana, ne mutlu. "Hadi kale alalım" diyorsunuz, bu kadar amaçsız birşey yok. Mythic gitmiş, Kale siegelerine katılan low-levellara bonus vermiş, eğer warbandiniz dışında bir lowbie varsa, kesin goldbag'i alıyor, kaçarı yok. Ayrıca kale savaşları o kadar bayık ki, oyunun Player vs Player kavramı ile alakası yok. 1. Kapı kır 2. Yağı kır 3. Diğer kapıyı kır 4. Champleri kes. Keza aynı şey Battle Objectiveler için de geçerli. 1. Champ kes 2. Bayrağı tıkla 3. 3 dakika savun İşin içinde biraz PvP olsa süper olacakta, dediğim gibi o kadar fazla RvR lake var, o kadar az oyuncu var ki, elini kollayan rahat rahat girip çıkıyor. PQ farmlamak, bi noktadan sonra ölesiye bayıyor, buna hiç girmiyorum. Hele PQ'ların ilk stageleri yok mu? "20342304870980957 tane şu mobdan kes, öyle gel" Ama gel gör ki, o mobun spawnı yavaş, beklemek sıkıyor, hele bir de farmlayan başka bir party varsa, oof oof. Getirisinin de çok az olduğunu düşünüyorum ayrıca. Bastion Stair / Lost Vale / Şehir High-Level Instancelara gelince. Neden PvE? Şu anda oyundaki en yararlı loot PvE'den. Böyle olmayacağı söylenmişti. Armor Progression başlığında da bahsettim. Eğer ben PvP yapıp, şehri ele geçireceksem, arkasından da kaymağını yiyeceksem, neden Instace ve PQ farmlamak zorundayım? Hadi onu da geçtim, Bastion Stair'de yer alan bosslar, tank & Spank. Hiçbir özelliği yok, zaten PQ üzerine kurulular, abartı uzun reset süreleri de cabası. Bilmiyorum, oyun şu son zamanlarda beni inanılmaz baydı. Yapacak birşey bulamıyorum açıkçası ve Serpent Passage ile Renown Rank kasmak kadar da bayık bir olay yok. 8'inde tekrar uzatıp, uzatmayacağım konusunda tamamen kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ayrıca bu salak Mythic'in dengesizlik üzerine kurulu PvP'si ise çok sinir bozucu. Bütün RvR, adam fırlatıp, adam çekme üzerine kurulu, inanılmaz gerzek bir durum. Onu da geçtim, sen yapmışsın 30'a yakın senaryo haritası, bre-salaklar, biraz teşvik edin de millet Nordenwatch, Stone Troll Crossing, Tor Anroc ve Serpent Passage'dan dışarı çıksın. Valla en zevklisi Nordenwatch ve Gates of Ekrund. Direkt PvP yapıyorsun, salak gibi havada uçuşma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bende t4'de sıkıntıdan öldüm, sonra fallout3 indireyim dedim, iyi de etmişim, 3 gündür war'a girmedim eheh. mythic serverları birleştirmeden pek oynanacak gibi gözükmüyo t4 ve sonrası, bence en güzel çözüm oyuna ara vermek bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bizim serverda oyuncu sayısı problem değil. Tek problem benim lvl kasacak vaktimin olmaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Nasıl değil Abso ya, sen farkına varmamışsın, ABARTI düşüş var K8P server oyuncu sayısında. Neyse konu oyuncu sayısı değil, saptırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gangren said: Son birkaç gündür inanılmaz sıkılmaya başladım WAR'dan. Neden derseniz? Bütün Tier 4 PvP'si, Serpent Passage senaryosundan oluşuyor. İnanılmaz bayık bir senaryo, doğru dürüst aksiyon bile olmuyor. Spawn pointe yığıl, salak salak işler yap, dur.. CrossSC mantığı yok ki olmamasında hoşnutum. Ama 3-4 tane SC olunca doğal olarak 1 tanesine yüklenme oluyor. Ki bunun çözümünü Blizzard her hafta bir BG yi bonuslu yaparak yakaladı. Aynısı gelince bizde rahatlarız... Gangren said: Open RvR yapalım diyorsunuz, o kadar fazla RvR Lake var ki, hiçbirisine konsantre olunmuyor. Tier 4 seviyesinde 9 tane RvR Lake var, zaten serverlar boş. Düzgün warband bulana, ne mutlu. "Hadi kale alalım" diyorsunuz, bu kadar amaçsız birşey yok. Mythic gitmiş, Kale siegelerine katılan low-levellara bonus vermiş, eğer warbandiniz dışında bir lowbie varsa, kesin goldbag'i alıyor, kaçarı yok. Ayrıca kale savaşları o kadar bayık ki, oyunun Player vs Player kavramı ile alakası yok. 1. Kapı kır 2. Yağı kır 3. Diğer kapıyı kır 4. Champleri kes. Keza aynı şey Battle Objectiveler için de geçerli. 1. Champ kes 2. Bayrağı tıkla 3. 3 dakika savun İşin içinde biraz PvP olsa süper olacakta, dediğim gibi o kadar fazla RvR lake var, o kadar az oyuncu var ki, elini kollayan rahat rahat girip çıkıyor. Burada bi sorun yok. Yani kaleyi alma şekli. Ama PvP değilde daha çok RvR olmuş. Çok fazla RvR lake olması bu hale getiriyor. Sayısı her realmde LvL38-40 için 1'e düşürülürse bu sorunda ortadan kalkacaktır. Gangren said: Bilmiyorum, oyun şu son zamanlarda beni inanılmaz baydı. Yapacak birşey bulamıyorum açıkçası ve Serpent Passage ile Renown Rank kasmak kadar da bayık bir olay yok. 8'inde tekrar uzatıp, uzatmayacağım konusunda tamamen kararsız kaldım. Ben dün gece uzattım valla :S Oyun CC üstüne kurulu. Ben WoW'dan kaçarken burada daha beterini buldum. Sap>sheep>fear>cyclone>cyclone olayından çok rahatsızdım. Bi adam 2. kere herhangi bir CC yedikten sonra immune olmalı bence. Mevcut PvP oyunda çok kötü. Masaya yatırılması gerekiyor tekrardan. Ki zaten slow/silence debufflar diminish , rift/root/kb ler 1min immune şekline dönmezse ben 1.1'den sonra instant kapatacam acci :) Class dengesi diye bişey yok zaten ki bu beklenendi. Ama CC muhabbetinde tek kelimeyle dumur oldum. Bu kadar salakça olacağını hiç beklemiyordum... Her tier'da ki SC/RvR lake/PQ zenginliği bizi bu hale getirdi. Oyun daha başlarken çok şeyi barındırıyor. Ama contenti çabuk eskiyor. Çünkü sizin end-gamede PvP yapmanız gerekiyor Renown için. Ama tek pvp Serpents passage'da dönüyor. Ve onu yaparkende 30sn içinde 3 kere engineerlar beni sırayla çekince şalterler atıyor. İnsaf ulan diosun... Animations&spell effects/performance/class balance gibi major sorunların yanına yukardakileride eklersek büyük bir patch gelmesi gerekiyor... Pyroliza > Phizzy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Endgame ile oyuncucu sayısı ile ilişkili ama. Oyuncu sayısı bu şekilde azalmaya devam ederse "T4 / Endgame'de zamanınınızı nasıl geçiriyorsunuz?" sorunun cevabı "geçirmiyorum" olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gece 3te Medium doluydu server dün gece. Eskidende öyle oluyordu ama mediumun altı seviyesi üst seviyesi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 O yazan ibarelere bakma hiç, hiçbirşey ifade etmiyorlar. Inevitable City ne zaman girsem bomboş, daha hiçbir IC PQ'su yapıldığını görmedim. Altdorf Kuşatması, Order'ın VP (Victory Point) bug dönemi dışında bir daha yapılamadı - ki bırak Altdorf Kuşatmasını, Campaign'e bakıldığında Praag, Dragonwake, Thunder Mountain'ın daha Contested'tan çıktığını görmedim. Eateine gidiyorsun, bomboş. Reikland'a gidiyorsun, bomboş. Kadrin Valley bomboş. Arada bi işte, guildin teki çıkıo bi kale alıyor, sonra yine sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gangren çok güzel anlatmışsında durumu benim bir Mythic fanı olarak en çok kızdığım nokta:Abi wowun pvpsinden baymış milyonlarca playerı var ve bunlar kesinlikle istemiyor wotlk almak ve mecburen başka seçenek olmadığı için devam ediyorlar. Aoc desen zaten baydığı için herkez bıraktı.Yani anlatmak istediğim milyonlarca oyuncu var şu an boşta olan.Ulan Mythic kas birazdaha şu oyun üzerinde kardeşim herşeyi düşün taşın iyice irdele.Aoc gibi patlamış bi oyun var ondan ders al.Wow dan ders al oynanabilirliğinden player bağlamasından falan.Çıkar 10 numara bi oyun bütün pvp'r ler aksın warhammera hepimiz güzel güzel oynayalım ilk ay bitince dondurmayalım... Çok üzülüyorum çok.Konuyu saptırmak istemedim wowla aocla kıyaslamadım sadece Mythicin wotlk çıkmadan playerları kapiyim düşüncesiyle oyunu çok eksik çıkardıklarını düşünüyorum onu belirttim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 valla biraz lake wintergrasp yaptım wotlk da, üç beş oyuncu olmasına rağmen sooon derece aktif gelişen olaylar var ve baya zevkli yani, gangren in söylediği sebeplerden bıraktım bende 1 inde, t4 pvp diye bir olay yok, pve yapmak zorundasınız, pveyapcaksanızda wow yerine bunu oynamak baya saçma, yine harcanan bir oyun potansiyeli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Barathum, hiç WoW ve AoC konularına girmeyelim, karşılaştırma sidik yarışına dönmesini istemiyorum başlığın. Oyun bariz SIKIYOR insanı, seçenek yok, yani eldeki var olan hataları düzeltmek yerine, enteresan bir şekilde yok Witching Night, yok Heavy Metal, bıdı bıdı bir ton zevzeklikle uğraşıyorlar. T4'te, 3 - 4 haftadır gördüğüm tek senaryo Serpent Passage, ve o kadar bayık, o kadar kötü dizayn edilmiş bir harita ki, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gangren said: Barathum, hiç WoW ve AoC konularına girmeyelim, karşılaştırma sidik yarışına dönmesini istemiyorum başlığın. Oyun bariz SIKIYOR insanı, seçenek yok, yani eldeki var olan hataları düzeltmek yerine, enteresan bir şekilde yok Witching Night, yok Heavy Metal, bıdı bıdı bir ton zevzeklikle uğraşıyorlar. T4'te, 3 - 4 haftadır gördüğüm tek senaryo Serpent Passage, ve o kadar bayık, o kadar kötü dizayn edilmiş bir harita ki, inanılmaz. Serpent's Passage bence çok güzel bir harita. Sorun o başlangıca sıkışma olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 LvLlarken aynı senaryo keyifli oluyor ama 40 olduktan sonra senaryo dışı bişi yoksa hakkaten sıkıcı olabilir. Allahtan yavaş LvLlayan biriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gangren said: Barathum, hiç WoW ve AoC konularına girmeyelim, karşılaştırma sidik yarışına dönmesini istemiyorum başlığın. Oyun bariz SIKIYOR insanı, seçenek yok, yani eldeki var olan hataları düzeltmek yerine, enteresan bir şekilde yok Witching Night, yok Heavy Metal, bıdı bıdı bir ton zevzeklikle uğraşıyorlar. T4'te, 3 - 4 haftadır gördüğüm tek senaryo Serpent Passage, ve o kadar bayık, o kadar kötü dizayn edilmiş bir harita ki, inanılmaz. Ben çok iyi anladım seni Gangren :) yok benimde son istediğim 3 oyunu karşılaştırmak.Benim anlatmak istediğim bukadar boşta ve düzgün bir pvp oyunu arayan player varken Mythic'in bu fırsatı kaçırmış olması :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 en basindan denmisti "oyun casual oyunculara hitap edecek, level grinde abanip bir ayda 40'larsaniz oyundan zevk alamayacaksiniz, end content cok eksiktir muhtemelen, bu surecten zevk almaya bakin" diye. vakti bol olanlar sanssiz kitleye giriyor o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bu olayın başından bu şekilde gelişeceği belliydi bir kaç yazımda bunu belitmiştim.Oyun insanı kazanmıyor, akıçılık oynama istedi ,verdiğin değeri hak etme gibi kavramların hiç birine sahip değil. Para var ,malzeme var ,oyunu oynayacak bir sürü oyuncu var ama çıkan oyun ortada yarışı başlamadan kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mum_Chamber said: en basindan denmisti "oyun casual oyunculara hitap edecek, level grinde abanip bir ayda 40'larsaniz oyundan zevk alamayacaksiniz, end content cok eksiktir muhtemelen, bu surecten zevk almaya bakin" diye. vakti bol olanlar sanssiz kitleye giriyor o yuzden. Şu "denmişti" yazısının kaynağını görmeyi çok isterim. Evliyim, çalışıyorum, akşamları 2 - 3 saat oynayabiliyorum, sadece haftasonları fazla oynadığım oluyor. Bu süre içerisinde (CE HS dahil) Zealot 40'ladım (oynayanlar bilir) Ki şu anda oyunun başlangıcının üzerinden 1.5 aydan fazla bir süre geçti. (14 Eylül) Aynı durumu koruyup, 1 ay daha ekle bu süreye, eminim ki oyun çok daha beter bir durumda olacak. Çünkü dengesiz, çünkü sıkıcı, çünkü endgame yok - var olan endgame de planlama açısından çok kötü. (100 tane R40 var online, 9 tane RvR lake var T4'te, gibi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Akıllılık edip bir an önce server merge işlemi yapmaları lazım. Kalabalık serverlara geçişi açıp sonrada kapasiteleri arttırmaları lazım ve milleti toplamda 4-5 serverda birleştirmeleri lazım ki insanlar oyunu bırakmasın. Ve bence en büyük hataları nerdeyse herkese 1 ay bedava oynama hakkı vermiş olmaları çünkü insanlar 1 ay oynayıp sonra bırakıyorlar bağlayıcı birşey (aylık ödeme) olmadığından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 o zamanda her oyunun ilk ayı bedava bu neden paralı? buna para mı vereceğim ? gibi mantıkla oyunu satın almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 2U2U said: Bu olayın başından bu şekilde gelişeceği belliydi bir kaç yazımda bunu belitmiştim.Oyun insanı kazanmıyor, akıçılık oynama istedi ,verdiğin değeri hak etme gibi kavramların hiç birine sahip değil. Para var ,malzeme var ,oyunu oynayacak bir sürü oyuncu var ama çıkan oyun ortada yarışı başlamadan kaybettiler. Oy oy...oyunda sorunlar var ama dediklerinle alakalı değil. O bir kaç yazında da boş yazmışsın demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Absolut said: Akıllılık edip bir an önce server merge işlemi yapmaları lazım. Kalabalık serverlara geçişi açıp sonrada kapasiteleri arttırmaları lazım ve milleti toplamda 4-5 serverda birleştirmeleri lazım ki insanlar oyunu bırakmasın. Ve bence en büyük hataları nerdeyse herkese 1 ay bedava oynama hakkı vermiş olmaları çünkü insanlar 1 ay oynayıp sonra bırakıyorlar bağlayıcı birşey (aylık ödeme) olmadığından :) akıllılık etme devresi çoktan gerçi, 1 haftadır oyuna girmiyorum server bomboş oldugundan, artık geç olmadan şu merge işini yapmaları lazım, ya da ne yapacaklarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gangren said: Mum_Chamber said: en basindan denmisti "oyun casual oyunculara hitap edecek, level grinde abanip bir ayda 40'larsaniz oyundan zevk alamayacaksiniz, end content cok eksiktir muhtemelen, bu surecten zevk almaya bakin" diye. vakti bol olanlar sanssiz kitleye giriyor o yuzden. Şu "denmişti" yazısının kaynağını görmeyi çok isterim. Evliyim, çalışıyorum, akşamları 2 - 3 saat oynayabiliyorum, sadece haftasonları fazla oynadığım oluyor. Bu süre içerisinde (CE HS dahil) Zealot 40'ladım (oynayanlar bilir) Ki şu anda oyunun başlangıcının üzerinden 1.5 aydan fazla bir süre geçti. (14 Eylül) Aynı durumu koruyup, 1 ay daha ekle bu süreye, eminim ki oyun çok daha beter bir durumda olacak. Çünkü dengesiz, çünkü sıkıcı, çünkü endgame yok - var olan endgame de planlama açısından çok kötü. (100 tane R40 var online, 9 tane RvR lake var T4'te, gibi.) ben sana söylemiştim daha black orc level 22 iken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Quel-Thul said: Absolut said: Akıllılık edip bir an önce server merge işlemi yapmaları lazım. Kalabalık serverlara geçişi açıp sonrada kapasiteleri arttırmaları lazım ve milleti toplamda 4-5 serverda birleştirmeleri lazım ki insanlar oyunu bırakmasın. Ve bence en büyük hataları nerdeyse herkese 1 ay bedava oynama hakkı vermiş olmaları çünkü insanlar 1 ay oynayıp sonra bırakıyorlar bağlayıcı birşey (aylık ödeme) olmadığından :) akıllılık etme devresi çoktan gerçi, 1 haftadır oyuna girmiyorum server bomboş oldugundan, artık geç olmadan şu merge işini yapmaları lazım, ya da ne yapacaklarsa artık. Bunu Warhammer official forumlarında dile getirmen en mantıklısı oturup beklemek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 t3 de bir saat sıra bekledim hala gelmedi rvr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar