Spirit_Healer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 mrb uzun süreli pati kullanıcılarına bi sorum olucak. forum kuralları dahilinde forumdaki herhangi bir başlığa popo resmi koymak yasak mı? herhangi bir cinsel organ gözükmediği sürece ben yasak olduğunu sanmıyorum da ondan soruyorum. onaya ihtiyacım var, teşekkürler.
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yok gözükmüyo. seksi bir resim değil yani, porno içeriği de sayılmıyor internette popo resmi. dolayısıyla yasak mı olduğunu öğrenmem gerekiyordu. teşekkürler.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kimin poposunu koyacağına bakar. Misal fatih üreğin falan koyacaksan direk banlanmalısın sdf
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 erkek diilse koy. senın yerıne ben banlanıyım
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 erkek poposu ile niye ilgileniyosun? banlayın şunu ya
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dasaaa said: konu dışına koyma bence.. ahahahah
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 erkek poposunu napaym lam bölümümde.. git başka bi yere.. printer ile bastır cüzdanında taşırsın vs. vs.
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 biri dinazor dasaaa demişti. çok gülmüştüm. hatırladımda
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dasaaa said: konu dışına koyma bence.. süper ya:D
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dasaaa ya bölümünde konuyla ilgili bir başlığa, anlamlı bir şekilde koyarsam, yine de kızar mısın?
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kız poposu koyacağın zaman bilimsel bir tasvir altında bilim tekniğe koyabilirsin "bakınız burası dış sphincter bölgesi"
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ardeth said: kız poposu koyacağın zaman bilimsel bir tasvir altında bilim tekniğe koyabilirsin "bakınız burası dış sphincter bölgesi" tamam o zaman eğitim bölümüne koyuyoz popoları :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 erkek poposu ile niye ilgileniyosunuz!!!!! banlayın şunları yada gidin konu dışına topic açın dasaa şikayet etsin sizi.
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 cinsiyet ayrimina karsiyiz, bence koyulabilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Spirit_Healer said: dasaaa ya bölümünde konuyla ilgili bir başlığa, anlamlı bir şekilde koyarsam, yine de kızar mısın? erkek poposu diyince ben daha şimdiden sinirlendim zaten. resmi herhangi bi konuya ekleyince kızmayı bırak şimdiden sinirlendim ben! burtonesk'e falan yolla sen erkek poposunu.. garbage'a koy işte negzel.. kişisel'e koy istersen "erkek poposu vs cinsiyet ayrımcılığı" hede hödö diye..
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ok, herkes koyabilirsin diyor. koyuyorum, yetkililer bu başlığı göz önünde bulundursun lütfen, veya kurallar bölümüne "ne olursa olsun her türlü çıplaklık yasaktır" diye madde eklensin. teşekkürler.
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dasaaa said: burtonesk'e falan yolla sen erkek poposunu.. garbage'a koy işte negzel.. kişisel'e koy istersen "erkek poposu vs cinsiyet ayrımcılığı" hede hödö diye.. gerek yok.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dürümle erkek poposu arasında ilişkilendirme yapmayın!!!
Öne çıkan mesajlar