DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Theridone said: şimdi manken olmaya karar versem, boyu uzatamayız onu geç. yüzü değiştirmek için rahat bi 70-80 bin YTL gidicek saçlar tiftik gibi ona da rahat Bin lira gider. sportif bi vücut da nerden baksan Bin Liraya malolur. bide tıp beni düzeltecek kadar gelişmiş midir sfdsf sırf bunlarla mı manken olunuyor ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Llama said: ulan adama bak biz karar veriyoz adam uyguluyor vay anasını beee Öyle çok zamanım var ki,sıkıntıdan yaptığım bişey,en azından elime bi yerden para geçer.Yoksa elbette kendimi Kenan İMİRZALIOĞLU falan zannettiğim yok,öyle göstermeye çalışanlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 boyum iyi sayılır tipim çok da kötü değil yani çok iyi değil ama ortalama işte saçlarım düz vücut atletik sporcuyum zaten ama manken değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ha bi de başvurucan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yanağımda bi tane sivilce var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aysun kayacıda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 0ne said: Llama said: ulan adama bak biz karar veriyoz adam uyguluyor vay anasını beee Öyle çok zamanım var ki,sıkıntıdan yaptığım bişey,en azından elime bi yerden para geçer.Yoksa elbette kendimi Kenan İMİRZALIOĞLU falan zannettiğim yok,öyle göstermeye çalışanlar utansın. valla bende kaldırsam biyerlerimi gidicemde taktir ettim yani yarım saat içinde hallettin sen olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 0ne bu özgüven nereden geliyor allasen. inan ki çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 nihan bariz kıskanıyosun. itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 manken olamadım diye korkmayııığn! olmuyor diye üzülmeyiiiğn! pati bağyanlarını manken yapıcam.. özel mesajlan ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben madonna olmaya gidiyorum.gelişmeleri bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 burtonesk said: 0ne bu özgüven nereden geliyor allasen. inan ki çok merak ediyorum. İnsanın kişiliğiyle alakalı bi durum olsa gerek.Sonuçta ben herkes değilim,herkesde ben değil,bundan ibaret olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 fiziğim de taş gibi izmirli bayan patilere selam ederim diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Herşey kafada bitiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bu 0ne dediğiniz kişi gollum gibi bişi mi niye bukadar üstüne gidilmiş bende görmek istiyorum tipini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 insan yekparedir abi öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 mankenlik pencereden asagi bakmak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adamınbiri said: bu 0ne dediğiniz kişi gollum gibi bişi mi niye bukadar üstüne gidilmiş bende görmek istiyorum tipini. http://forum.paticik.com/read.php?62,3637197,3637239#msg-3637239 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Sağol cansın.0ne sanada bi çift lafım var; AHHAHAHAHAHA olm manyakmısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 llamadan sağlam murat boz olur :D olur lan hakkaten. gerçekten bak. benden olmaz mesela. benim sorunum karar verememek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 senden de antonyo banderas olur olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oyuncu olmak için yasıklı olmak gerekmiyo, arkadas da anladıgım kadarıyla oyunculuk reklam vs tarzı bi ajansa gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Neden üstüme gelindiğini bende anlamadım ama arkadaşlara imzamı sunuyorum.Dahada mesaj yazmam bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 fede said: llamadan sağlam murat boz olur :D olur lan hakkaten. gerçekten bak. benden olmaz mesela. benim sorunum karar verememek ama olum bariz peter petrellisin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar