burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Llama'dan güzel manken olur ama 0ne'dan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 mankent do it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben de manken olcam platinyum taktırıp 1.90 olmam lazım ama önce. bir de dünyanın en gerekli işlerinden birini bırakıp, en gereksiz işlerinden birini yapacağım gerçeğine kendimi adapte etmem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aslında hepimiz bir diğerinin yaşantısında adı sanı unutlmaya yüz tutmuş bir konu mankeni değil miyiz ey sevgili salyangozsevenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benden süper konu mankeni olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bende olucam hea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sen gel gel kucama gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 isteyen istediğini olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 konu dışına popo içerikli link koydun teorik olarak dasaanın seni banlatma yetkisi var artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 BANLAT BANLAT BANLAT YEAAAAH(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hepimiz mankeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Karar vermeden once, birde bunu dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 RamsesII said: llama abi de get manyak mısın ne mankenliği :D Valla ben jigolo olmak istiyorum sende düşün istersen :P biye manyak olayım abi para lazım bişeyler yapmak gerek jigolo konusunu bi ara başbaşa görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 valla bende giricem bu işe ama, bir türlü zayıflayamadım. saçlarıda kestiririm. heheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Hepimiz mankeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sakat iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 burtonesk said: Llama'dan güzel manken olur ama 0ne'dan olmaz. Bakalım aynı cevabı onlarda vericeklermi.Şimdi gidiyorum görüşmeye.Ayriyetten Çalıştığım organizasyonlardan ne kadar ücret alacağım? Görev alacağınız organizasyonlarda genellikle gün başına para alacaksınız. Alacağınız ücret çalışacağınız işin süresi, türü ve çalışma şeklinize (part-time, eleman, supervisör, sorumlu) göre değişecektir. Part time olması benim gibi üni okuyucak birisi için hem ek gelir hemde avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bu başlıkta benim de mesajım bulunsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 erkek mankenler genelde iyi para kazanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 0ne said: burtonesk said: Llama'dan güzel manken olur ama 0ne'dan olmaz. Bakalım aynı cevabı onlarda vericeklermi. AHAHAHA flash flash flash bakalim şirket bu duruma ne diyecek?!.. flash flash flash! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 heyecan dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şimdi manken olmaya karar versem, boyu uzatamayız onu geç. yüzü değiştirmek için rahat bi 70-80 bin YTL gidicek saçlar tiftik gibi ona da rahat Bin lira gider. sportif bi vücut da nerden baksan Bin Liraya malolur. bide tıp beni düzeltecek kadar gelişmiş midir sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dory said: 0ne said: burtonesk said: Llama'dan güzel manken olur ama 0ne'dan olmaz. Bakalım aynı cevabı onlarda vericeklermi. AHAHAHA flash flash flash bakalim şirket bu duruma ne diyecek?!.. flash flash flash! reklamları dinlediniz,şimdi ana haber bülteni ile karşınızdayız. Başvuru yapmak için xxajansa giden 0ne'ye form doldurup internet sitelerine koyulmak üzere resimlerinin çekiliceği gün için randevu verildi. Reklamlara kaldığımız yerden devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adamlar manken oluyor. helal olsun. tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ulan adama bak biz karar veriyoz adam uyguluyor vay anasını beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar