Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 erkek mankenliğini para kazanmak için düşünüosan hiç başlama erkek mankenler sadece oyunculuk yaparlarsa para kazanabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Tansaş'ta yeni çıkan bi sucuğu pişirir kürdan batırıp ,"denediniz mi? =]" diye dağıtırsın ilk zamanlar max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Rejisörün yatak odasından geçersin ileride hayatın kurtulur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 unicef afislerinde is yapabilirsin. asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bi burnumu sokayımda herşeyde iş yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bLackcha0s said: Rejisörün yatak odasından geçersin ileride hayatın kurtulur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bi 10-15 fotonu görmüşümdür garbageda rahat, ekran yüzün yok bence. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 rejisor olmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu başlıkta murat boz resmi görmeseydim uyuyamıcaktım valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 alsancakta mı ne bi ajans vardı bizim arkadas gidiyordu(bayan)pehlivanoglu tansaş bilumum yerlerde krem peynir/zero coke flm tanıtımı yapıyordu yarın okulda görürsem sorarım.nasıl bişi arıyorsun tam olarak bilmiyorum ama direk podyum yada billboard olmaz gibime geliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 cerebralis said: bu başlıkta murat boz resmi görmeseydim uyuyamıcaktım valla:D fede mi diye baktım ama çıh değilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 valla denk geldiğinde direk katalog bile olabilir eğer aranılan tipse bahsi geçen şahıs.ama tanınmıo die pek para vermezler.. ama tecrübe olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Fin said: alsancakta mı ne bi ajans vardı bizim arkadas gidiyordu(bayan)pehlivanoglu tansaş bilumum yerlerde krem peynir/zero coke flm tanıtımı yapıyordu yarın okulda görürsem sorarım.nasıl bişi arıyorsun tam olarak bilmiyorum ama direk podyum yada billboard olmaz gibime geliyor =P yok direk o işleri yapmam bana öyle gerek yok para vermiyorlar zati direk karıları kullanıyorlar ben dicem direk durum bu isterse illa vardır böyle ajanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Tatlım , seni şöhret basamaklarında hızla yukarlara taşımamı ister misin ? ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bLackcha0s said: Tatlım , seni şöhret basamaklarında hızla yukarlara taşımamı ister misin ? ara.. ya boşuna çalışma vermem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu zihniyetle asla manken olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bLackcha0s said: Rejisörün yatak odasından geçersin ileride hayatın kurtulur işte. aquila said: rejisor olmaya karar verdim. omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mesela iç çamaşırı defilesine çıkarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Llama said: kızla işimiz yok bizim Bu ne demek ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 manken olamazsan, konken olursun, uzulme. /wrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 elesso said: mesela iç çamaşırı defilesine çıkarmısın Güzel soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben sana manken olmazsın demedim! adam olmazsın dedim! /baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bende bi göz atayım şu mankenlik olayına.Bakarsın olur,boy müsait,yüzü zaten makyaj dı cart curt hallediyolar,gözler zaten yeşil(lens olayı yok) Biraz kiloda aldımmı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 AHAHAHA, bu pati beni öldürücek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar