roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Neden ünlü oldu ya da ünlü mü bilmiyorum, paticik varlığı ile yokluğu bir olduğu için banlandığı pek belli olmayan kullanıcıların banlarını açıklama servisi olarak yazdım işte. Okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fenris said: bu elemanın hikayesi ne ki? niye böyle ünlü oldu? Niki ekmek ama kendisi yumurta gibi çocuk. Ondan hepimiz hayranız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 jkhkhjkgkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ekmek çok kral unlu mamül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 o kadarcık şeyle de ban mı yenir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yalnız o değil de ban süresi 1 aya çıktı yakında herkes banlanacak kimsenin de süresi gelmediği için paticik ölü şehir gibi olacak. hiç hoş değil bu gidiş. çat çat çat ban. çözüm değil, yasalar açıklanıp uygulanmaya başladığından beri de kimsenin oh be negzel oldu, rahatladık dediğini sanmıyorum. sıradan bir forum gibi yönetiliyor şu anda pati, ama aslında öyle değil. patiyi pati yapan sıcaklıktır, eğlencesi, geyiğidir. bu site bu yüzden yıllardır ayakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 TEPKİSİZ KALMA! EKMEĞİNİZİ ELLETMEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 said: yakında herkes banlanacak kimsenin de süresi gelmediği için paticik ölü şehir gibi olacak. az kaldı az. bir kişi daha ayrılacak aramızdan. i see banned people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 you are next.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 AYEMDİNEKST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fastreloader said: yalnız o değil de ban süresi 1 aya çıktı yakında herkes banlanacak kimsenin de süresi gelmediği için paticik ölü şehir gibi olacak. hiç hoş değil bu gidiş. çat çat çat ban. çözüm değil, yasalar açıklanıp uygulanmaya başladığından beri de kimsenin oh be negzel oldu, rahatladık dediğini sanmıyorum. sıradan bir forum gibi yönetiliyor şu anda pati, ama aslında öyle değil. patiyi pati yapan sıcaklıktır, eğlencesi, geyiğidir. bu site bu yüzden yıllardır ayakta dimi.. ah cons olcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 eheh forum yakında kızlara kalcak bu gidişle =) her erkeğin içinde seviyesiz bir hayvan yatar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ShadowFury said: ekmek banlandıysa pasta yiyelim? öööf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Syn said: eheh forum yakında kızlara kalcak bu gidişle =) her erkeğin içinde seviyesiz bir hayvan yatar ahah kızlarda da var o. yalnızca ortaya çıkarmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 allah kimseyi ekmeksiz birakmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://slicedbreadmag.com/storage/Sliced%20Bread.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben şimdi sosis i neyin arasına koycam? opf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 idi Sabancıya gidince HALKINI UNUTTU, GELDİĞİ YERİ UNUTTU, KISMET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Voys said: ben şimdi sosis i neyin arasına koycam? opf. sade yersin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hala kimse üç kere öpüp alnına koymamış ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aquila said: Voys said: ben şimdi sosis i neyin arasına koycam? opf. sade yersin artik. pwnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 o şimdi kızlarla alem yapıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aquila said: Voys said: ben şimdi sosis i neyin arasına koycam? opf. sade yersin artik. /Kısaltma olarak ta olsa küfür yasak malumunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar