roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Neden ünlü oldu ya da ünlü mü bilmiyorum, paticik varlığı ile yokluğu bir olduğu için banlandığı pek belli olmayan kullanıcıların banlarını açıklama servisi olarak yazdım işte. Okadar.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fenris said: bu elemanın hikayesi ne ki? niye böyle ünlü oldu? Niki ekmek ama kendisi yumurta gibi çocuk. Ondan hepimiz hayranız.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 o kadarcık şeyle de ban mı yenir :S
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yalnız o değil de ban süresi 1 aya çıktı yakında herkes banlanacak kimsenin de süresi gelmediği için paticik ölü şehir gibi olacak. hiç hoş değil bu gidiş. çat çat çat ban. çözüm değil, yasalar açıklanıp uygulanmaya başladığından beri de kimsenin oh be negzel oldu, rahatladık dediğini sanmıyorum. sıradan bir forum gibi yönetiliyor şu anda pati, ama aslında öyle değil. patiyi pati yapan sıcaklıktır, eğlencesi, geyiğidir. bu site bu yüzden yıllardır ayakta
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 TEPKİSİZ KALMA! EKMEĞİNİZİ ELLETMEYİN.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 said: yakında herkes banlanacak kimsenin de süresi gelmediği için paticik ölü şehir gibi olacak. az kaldı az. bir kişi daha ayrılacak aramızdan. i see banned people.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fastreloader said: yalnız o değil de ban süresi 1 aya çıktı yakında herkes banlanacak kimsenin de süresi gelmediği için paticik ölü şehir gibi olacak. hiç hoş değil bu gidiş. çat çat çat ban. çözüm değil, yasalar açıklanıp uygulanmaya başladığından beri de kimsenin oh be negzel oldu, rahatladık dediğini sanmıyorum. sıradan bir forum gibi yönetiliyor şu anda pati, ama aslında öyle değil. patiyi pati yapan sıcaklıktır, eğlencesi, geyiğidir. bu site bu yüzden yıllardır ayakta dimi.. ah cons olcaktı..
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 eheh forum yakında kızlara kalcak bu gidişle =) her erkeğin içinde seviyesiz bir hayvan yatar ahah
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ShadowFury said: ekmek banlandıysa pasta yiyelim? öööf :(
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Syn said: eheh forum yakında kızlara kalcak bu gidişle =) her erkeğin içinde seviyesiz bir hayvan yatar ahah kızlarda da var o. yalnızca ortaya çıkarmıyorlar.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://slicedbreadmag.com/storage/Sliced%20Bread.JPG
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben şimdi sosis i neyin arasına koycam? opf.
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 idi Sabancıya gidince HALKINI UNUTTU, GELDİĞİ YERİ UNUTTU, KISMET
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Voys said: ben şimdi sosis i neyin arasına koycam? opf. sade yersin artik.
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hala kimse üç kere öpüp alnına koymamış ayıp.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aquila said: Voys said: ben şimdi sosis i neyin arasına koycam? opf. sade yersin artik. pwnd
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aquila said: Voys said: ben şimdi sosis i neyin arasına koycam? opf. sade yersin artik. /Kısaltma olarak ta olsa küfür yasak malumunuz.
Öne çıkan mesajlar