Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 millet gece gece enteresan fotoğraflarını koyuyor foruma sen hala benle uğraş sdf ben en normalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 1. Tahret musluğu gerisi önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Absolut said: 1. Tahret musluğu gerisi önemsiz. Bak bu mühim. Bauhause dan fln bulursun. Dalga fln değil, bir musluk biraz boru ama mühim. Çok ağırlıkta yapmaz çantada. 2. Gideceğin yere göre priz adaptörü. Yani kesin Laptop, fotoğraf makinesi alacaksın, gittiğin yerde fişler prize girmeyince baka kalma diye. 3.Ufak bir defter. Birşeyler karalamak, ufak notlar almak ve yolculuk hakkında kısa kısa birşeyler yazmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Kesinlikle "Rakı" ! Alkol kullanıcısıysan, "rakıyı sevmem" desen bile öyle bir özlemini çekiyorsun ki. Ahh diyorsun birde tuzlu beyaz peynir olsada gitse birlikte. Genelde ben yurt dışında tuzlu peynirde bulamadım o yüzden, ama peyniri boşver. Rakıyı kargoya koyacağın valize koymayı unutma, Mümkünse 100lük hatta varsa üstü olsun. Denenmiş, tecrübe edilmiş, acısı çekilmiş bir olaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Birde not olarak şunu ekleyeyim: "Orada bulamayacağın şeyleri götür!" Sonuçta çakı denmiş defter denmiş. Oralarda biraz turlasan çoğu şeyi bulabilirsin, bulamayacağın şeyleri not et onları al yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 beni götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 prezervatif geciktirici mesir macunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 İlaç Çok ilaç Daha Çok ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ne götüreceğini bilmiyorum da, gelirken charlize theron'u getirsene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 merdane, orada bulman zor olabilir. ha işine yarar mı bilemiyeceğim lokum, eşe dosta tutarsın. eş dost yokken de verirsin tanımadıklarına, eş-dost olurlar işte! daha ne? pişmaniye, pişmaniyesiz bir yolculuk düşünülemez kımız, hoşmelim vs yerel türk tadları.. bozulur tabi bunlar cüneyt arkın filmleri, her zaman gereklidir! tesbih, delikanlı güney afrikaya değil yeni zelandaya taşınsa bile delikanlıdır!! taraf gazetesi, uçakta tuvaletin gelirse diye. malum uzun yolculuk.. paraşüt, gerçi ben hiç ticari havayolllarından atlandığını duymadım ama ne olur ne olmaz. korsan cd'ler.. oradan bulamazsın falan, eksik kalmasınlar. ini ver yarın yazıcıoğluna.. oradan alırsın işte 10-15tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ilaç götürmesi saçma, iki yıl diyor, iki yıllık ilaç götüremez, oradaki sistemi öğrenmesi lazım. adaptör de bulabilir kanımca, güney afrika diyorsunuz, somali değil, medeni bir ülke orası. yine de hemen bulamayacağı için mantıklı olabilir aslında... sucuk götür, ister bünye. rakı aşkı varsa rakı götür, ama alkol kolay iş, ben olsam taşımam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 düzneli kullandığın ilaç varsa muadilini bulmak sıkıntı yaratıyor. ondan ilaç diyorlar gayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 guney afrikanın neresine? johannesburg cape town durban falan tarzı bi sehire gidiyosan eger; arkadaslar öle filmlerden falan dusundugnuz gibi heryer aslan antilop kosturmaca yerliler adam pisirmece degil, istanbuldan 100 kat medeni yerler oralar, hicbi eksik cekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Yaşayacaksa taşınmalı zaten oraya. Çoğu şeyini götürmeli kısacası. İnsanlar lokum falan demiş. Hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 6-7 tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 at avrat silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Alexi_Septimus said: Yaşayacaksa taşınmalı zaten oraya. Çoğu şeyini götürmeli kısacası. İnsanlar lokum falan demiş. Hiç anlamıyorum.olm ev arkadasim turkiye'den haci bekir lokumu getirmis. parti sonrasi falan bizim eve geciliyo genelde, direk lokum sunuyoruz. guzel bir olay ama gecen gun hintli bi eleman yarim paket lokumu bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kimse bunu dedi mi acep mazhar fuat özkan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 said: ama gecen gun hintli bi eleman yarim paket lokumu bitirdi. ayı onlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Penthesilea said: Alexi_Septimus said: Yaşayacaksa taşınmalı zaten oraya. Çoğu şeyini götürmeli kısacası. İnsanlar lokum falan demiş. Hiç anlamıyorum.olm ev arkadasim turkiye'den haci bekir lokumu getirmis. parti sonrasi falan bizim eve geciliyo genelde, direk lokum sunuyoruz. guzel bir olay ama gecen gun hintli bi eleman yarim paket lokumu bitirdi. vay hayvan herif ya doverim onu agzini falan kirarim. cok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kaç yüz bin milyon kilometre yol gelmiş bir tabiat harikası gıda ürününü, gözü doymadan, başkasını düşünmeden, löpür löpür götüren elemanı çarmıha germeli. sonra da ateşe atıp yakmalı!! YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 4 sene kendi ilacımı kendim turkiyeden aldım kullandım. Senelik stok yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Penthesilea said: olm ev arkadasim turkiye'den haci bekir lokumu getirmis. parti sonrasi falan bizim eve geciliyo genelde, direk lokum sunuyoruz. guzel bir olay ama gecen gun hintli bi eleman yarim paket lokumu bitirdi. http://forum.paticik.com/thumbnails/98b/fbe/b0a/f03/435/79f/fd3/ab7/0e1/504/31_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sesu said: adamınbiri said: Uçaklara yiyecek içicek sokman yasak. yoo ben sokuyorum hep yiyecek ha bir de semizotu seversen semizotu götür ben ölüyorum burada aşermekten. aaaah semizotu aaah!! Amerikaya gelip semizotu aşeren bi benim zannediyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 zaten öylesin sesu ingilterede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar