Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdışında yaşayacak bir insanın yanında götürmesi gereken şeyler [Yiyecek Hariç]

uyurgezer

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
1. Tahret musluğu
gerisi önemsiz.

Bak bu mühim. Bauhause dan fln bulursun. Dalga fln değil, bir musluk biraz boru ama mühim. Çok ağırlıkta yapmaz çantada.

2. Gideceğin yere göre priz adaptörü. Yani kesin Laptop, fotoğraf makinesi alacaksın, gittiğin yerde fişler prize girmeyince baka kalma diye.

3.Ufak bir defter. Birşeyler karalamak, ufak notlar almak ve yolculuk hakkında kısa kısa birşeyler yazmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle "Rakı" !
Alkol kullanıcısıysan, "rakıyı sevmem" desen bile öyle bir özlemini çekiyorsun ki. Ahh diyorsun birde tuzlu beyaz peynir olsada gitse birlikte. Genelde ben yurt dışında tuzlu peynirde bulamadım o yüzden, ama peyniri boşver. Rakıyı kargoya koyacağın
valize koymayı unutma, Mümkünse 100lük hatta varsa üstü olsun.

Denenmiş, tecrübe edilmiş, acısı çekilmiş bir olaydır
Sosyal ağlarda paylaş

merdane, orada bulman zor olabilir. ha işine yarar mı bilemiyeceğim

lokum, eşe dosta tutarsın. eş dost yokken de verirsin tanımadıklarına, eş-dost olurlar işte! daha ne?

pişmaniye, pişmaniyesiz bir yolculuk düşünülemez

kımız, hoşmelim vs yerel türk tadları.. bozulur tabi bunlar

cüneyt arkın filmleri, her zaman gereklidir!

tesbih, delikanlı güney afrikaya değil yeni zelandaya taşınsa bile delikanlıdır!!

taraf gazetesi, uçakta tuvaletin gelirse diye. malum uzun yolculuk..

paraşüt, gerçi ben hiç ticari havayolllarından atlandığını duymadım ama ne olur ne olmaz.

korsan cd'ler.. oradan bulamazsın falan, eksik kalmasınlar. ini ver yarın yazıcıoğluna.. oradan alırsın işte 10-15tane
Sosyal ağlarda paylaş

ilaç götürmesi saçma, iki yıl diyor, iki yıllık ilaç götüremez, oradaki sistemi öğrenmesi lazım.

adaptör de bulabilir kanımca, güney afrika diyorsunuz, somali değil, medeni bir ülke orası. yine de hemen bulamayacağı için mantıklı olabilir aslında...

sucuk götür, ister bünye.
rakı aşkı varsa rakı götür, ama alkol kolay iş, ben olsam taşımam bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:
Yaşayacaksa taşınmalı zaten oraya.
Çoğu şeyini götürmeli kısacası.
İnsanlar lokum falan demiş.
Hiç anlamıyorum.
olm ev arkadasim turkiye'den haci bekir lokumu getirmis.
parti sonrasi falan bizim eve geciliyo genelde, direk lokum sunuyoruz. guzel bir olay ama gecen gun hintli bi eleman yarim paket lokumu bitirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Alexi_Septimus said:
Yaşayacaksa taşınmalı zaten oraya.
Çoğu şeyini götürmeli kısacası.
İnsanlar lokum falan demiş.
Hiç anlamıyorum.
parti sonrasi falan bizim eve geciliyo genelde, direk lokum sunuyoruz. guzel bir olay ama gecen gun hintli bi eleman yarim paket lokumu bitirdi.

vay hayvan herif ya doverim onu agzini falan kirarim. cok sinirlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

http://forum.paticik.com/thumbnails/98b/fbe/b0a/f03/435/79f/fd3/ab7/0e1/504/31_450xNULL.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...