uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 evet. ocakta güney afrikaya gidiyorum. yurtdışında yaşayan bir insanın yemek dışında, çok özlemini çektiği ve ihtiyaç duyduğu malzeme ve objeler nelerdir? yani böyle kesin götür şunu dediğiniz birşey var mıdır? eşya, obje vs? teşekkürler şimdiden. EDIT! İstek üzerine gelen edit! Gıda, yiyecek, içecek şeyler hariç; diğer götürülmesi gerekenler hakkında tavsiye almak istiyor konunun sahibi.. ona göre katılımınızı bekliyoruz.. /dasaaa
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Uçaklara yiyecek içicek sokman yasak.
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yiyecek içecek götürmeyeceğim zaten. kesin şuna ihtiyaç duyarsın dediğiniz şeyler var mıdır onu merak ediyorum.
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kısmen yasak demek daha doğru olur. Baklava götürebilirsin mesela yanında yada kuruyemiş ama mesela içeceklere kesinlikle izin verilmiyor diye duydum. Diğerlerinide artık bir şekilde araştırırsın yada birileri paylaşır.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 laptop, traş mak., fotoraf mak., ve ucuz tekstil ürünü (uzun süre kalıcaksan)
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bi kabile şefi bul kendine bi totem seç bide yağmur duası öğren.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Law said: Kısmen yasak demek daha doğru olur. Baklava götürebilirsin mesela yanında yada kuruyemiş ama mesela içeceklere kesinlikle izin verilmiyor diye duydum. Diğerlerinide artık bir şekilde araştırırsın yada birileri paylaşır. benim bildiğim limiti var 300 ml gibi bişi. emin deilim.
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yemek değil başka şeylerden bahsediyorum zaten.. yemek gidermi yahu..
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bİlmiyorum :) bende duyduklarımı yazdım içecek konusunda.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 benden tavsiye yanında traş makinesi götür hem saç hem sakal için uzun kalcaksan tabiki sigara stoğunu yapmayı unutma(içiyosan) götürceğin elektronik aletlerin şarj aletlerini kesinlikle unutma aklıma gelirse daha yazarım.
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fiş, 3'lü 5'li, hatta internetten bakıp ne kullandıklarına göre adam akıllı bir adaptör.
GEd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yemek dışında birşeyin özlemini çekmezsin zaten ,kafan rahat olsun.
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kuran-ı kerim karınca dausı okunmuş pirinç
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Uzun süreli bi gezi ise Prof. Dr. Orhan Kural'ın "Gezi Kitabı"nı okuyabilirsin.
Aral Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Tropikal hastalıklara karşı yapılan bir aşı var, onu yaptırmayı unutma..
Rock Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kalıcı olarak gidilecekse; 1- Ekmek makinesi 2- Kırmızı biber(mümkünse antep, urfa çevrelerinden) 3- İçinde musluk olan bir klozet :D Diğer ülkelerde pek bulunmuyormuş. Geçici olarak gidiliyorsa, 1- İnternete girilebilecek smartphone veya notebook, 2- Şarj aletleri, 3- Fazladan bir takım giyecek(t-shirt, pantolon, ayakkabı, iç çamaırı) Ne olur ne olmaz.
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 2 yıl kesin ordayım sonrası %75 ihtimal.
sesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 adamınbiri said: Uçaklara yiyecek içicek sokman yasak. yoo ben sokuyorum hep yiyecek ha bir de semizotu seversen semizotu götür ben ölüyorum burada aşermekten.
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 güney afrikayı bilmem ama bangladeşe giden bir tanıdığımın buradan ilk istediği banyo süngeri olmuştu :P
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 abi afrikaya gidiyorsun en önemli şeyi unutuyorsun. KONDOM! Sonra AIDS olma :(
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 lol afrikada vardır heralde condom
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ama pahalı bişi demekki okadar insan aids olduğuna göre :D
Öne çıkan mesajlar