sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Khelben said: avrupanın şerefli 2. si beşiktaş lalalala replerim bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aquila said: yazik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yazık lan adamlara 13 senede bir sampiyonluk yasadılar lider olunca hevesleniyor garibanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Şampiyon olduk mu nağmalup oluruz tüm derbileri alırız öyle oluruz. Hazır hissetmiyoruz böyle şampiyonluk için. İte kaka şampiyonlukla işimiz olmaz. Kalecisiz takıma yenil gel şampiyon ol. Azerbaycan ligi mi burası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çok kızdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 1 adamın yaptığı 1 gereksiz konu gene nelere malolmuş. 1 kişinin yaptığını neden takıma yığarsınız anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bir patinin yazdığı gibi, feneri yada galatasarayı fılan koysak ingiltere ligine ne olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Orta sıralara oynar Uefa kovalar. Abartmayın ya eşleşiyor takımlarımız ingiliz ekipleriyle de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 said: ashsadhsadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Spastik_Serce said: bir patinin yazdığı gibi, feneri yada galatasarayı fılan koysak ingiltere ligine ne olur sizce? hiç abartmıyorum bizim takımlarımız ingilterede olsa ligten düşmemeye oynarlar. en basiti o tempoyu kaldıramayız ve sürekli yan toplardan gol yeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 deathl0rd said: Orta sıralara oynar Uefa kovalar. Abartmayın ya eşleşiyor takımlarımız ingiliz ekipleriyle de... 5-2 8-0 5-1 6-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ulan bu konu başlıbaşına komik ama beşiktaşın konunun açılmasından bikaç saat sonra yenilmesi de tam epic fail olmuş ahah +rep terazine tıkladım Pzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Spastik_Serce said: deathl0rd said: Orta sıralara oynar Uefa kovalar. Abartmayın ya eşleşiyor takımlarımız ingiliz ekipleriyle de... 5-2====>Arsenal 8-0====>Liverpool 5-1====>Hatırlamıyorum 6-2====>vs Şampiyonluğa oynar demedim orta sıralarda oynarlar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bişeyi de anlamak lazım tabi. şampiyonlar ligi ile lig maçlarının konsatrasyonu farklı olur. fark olmasının 1. sebebi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bizim üç büyükleri premier lige koysan küme düşmemeye oynarlar uzunca bir süre. Ellerindeki kadro oradaki bazı takımlardan daha iyi olsa bile oradaki futbom mantalitesi, mantığı, yöneticilik başarısı, oyun adaptasyonu, teknik direktör kalitesi bizde sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şakamıyım neyim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Rewendor said: Bizim üç büyükleri premier lige koysan küme düşmemeye oynarlar uzunca bir süre. Ellerindeki kadro oradaki bazı takımlardan daha iyi olsa bile oradaki futbom mantalitesi, mantığı, yöneticilik başarısı, oyun adaptasyonu, teknik direktör kalitesi bizde sıfır. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bikere bizim üçbüyükler premier league de olsa takımlar daha değerli olurdu misal arda ardwen olduu için atıorm x yerine 2x değeri olucaktı fizikleri falan daha sağlam olucaktı, premier league sonuncusunun tottenhem olduunu düşünürsek pek bi şansları olmaz tak diye koyarsak.. edit : typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 arda - ardwen adasdfsfsd ahuuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 arwen daha güzel olurdu la aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Prosciutto said: yazık lan adamlara 13 senede bir sampiyonluk yasadılar lider olunca hevesleniyor garibanlar :( Şikeyle maç satın almayla olup kendini avutmaktan daha iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 _TaYFo_ said: Prosciutto said: yazık lan adamlara 13 senede bir sampiyonluk yasadılar lider olunca hevesleniyor garibanlar :( Şikeyle maç satın almayla olup kendini avutmaktan daha iyidir.. HAHAHAHAHAHHA şike şike şike şok şok aziz style gariban bjk ler paraları yok şike yapamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kitana said: _TaYFo_ said: Prosciutto said: yazık lan adamlara 13 senede bir sampiyonluk yasadılar lider olunca hevesleniyor garibanlar :( Şikeyle maç satın almayla olup kendini avutmaktan daha iyidir.. HAHAHAHAHAHHA şike şike şike şok şok aziz style gariban bjk ler paraları yok şike yapamıyorlar. Şikesiz bi halt yiyemediğiniz için garibanlıkla sizinki daha eş değer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 mahalleye dönmüş muhabbetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar