MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fm de 100 olsun throwin ozelligi bu adamin yuh bak yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Fifa bu adamdan sonra taçtan ofsayt kuralını getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 nası kol bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adam 35 metre tacı korner gibi kullanıo, serbest atış gibi . oha demek istiyorum. ayrıca bjk topiğinde yoktum, yazım bile olmamasına rağmen millet sardırmış bana, helal diyorum sizlere agalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aga senin mesajların rakip takım topiclerinde. :D neyse futbol bu ya tabiki gülüp eğlenecez kaybedince rakibimiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sorun senin o baslıkta mesajının olmaması zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 eğitimdeydim bütün gün, ara ara girip bakabildim yazılanlara. cevap weremeden topic kitlenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 öyle penaltı mı olur ya direk gol sayılsın arkadaş, kendisini tebrix ediyorum çok kenkzor adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 abi ister ınanın ıster ınanmayın ama aşşa yukarı bu kadar taç atabiliyorum bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Spastik_Serce said: abi ister ınanın ıster ınanmayın ama aşşa yukarı bu kadar taç atabiliyorum bende :D Spastik_Serve aKa Paticik City için tacı penaltı yapan adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benimde altıpas çizgisinin gerisinden karşı kaleye gol atmışlığım vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Olay atmak değil de adamın attığı gibi muntazaman atmak, yoksa bizim burda adanalı, diyarbakırlı, tekirdağlı karpuzcular da 80 metre atar o topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 PESde bu tür hareketler yapılmadığı için gerçekçi gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar