Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya şu ekşi sözlük plug-in'i..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nası yapılıo bu? hani parçayı açınca otomatk olarak lyric'lerini buluomuş ya.. nasıl acaba aydınlatırsanız sevinirim..[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist..
Mesaj tarihi:
o ekşi sözlük plıg ini değil onun adı lyricx
winampin sitesinden plug in kısmında "lyrix" diye aratırsan bulur[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Mesaj tarihi:
eh ben bun ubilmiyodum ben lyrix kullanıyorum ufak bişi hoşuam gidiyo ölle browser esvmem ben[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sitede açıklamasını yapmış zaten wes nasıl kullanacaığınızın, fakat ilk adımdan önce winampe sağ tıklayarak menüyü açıp setup sekmesinden "Using LAN Internet connection" seçeneğini aktive etmek gerekiyor, yoksa çalışmıyor. Sonra zaten adım adım devam.
Ben kullanıyorum süfer olmuş, pek eğlenceli.
Mesaj tarihi:
said:
DeLi_CeVaT, 03 Şubat 2003 01:09 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük browser'ı yüklemiştim ama açmıyodu sayfayı namussuz..
sonra sildim..
meğerse pepelek lyrics için de o gerekliymiş..ama zed'in verdii link açılmıyo nedense artık..[hline]all i want to do is live..

ne? anlamadım?

ayrıca bu program yeterince iyi mi lyrics açısından?[hline]
Mesaj tarihi:
said:
DeLi_CeVaT, 03 Şubat 2003 01:09 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük browser'ı yüklemiştim ama açmıyodu sayfayı namussuz..
sonra sildim..
meğerse pepelek lyrics için de o gerekliymiş..ama zed'in verdii link açılmıyo nedense artık..
su anda aciliyor. dun gece kapaliydi site.[hline]wastiee
Mesaj tarihi:
ben de onu denedim az önce
ama ya bende bir şapşallık var ya da plug in dizini olmasına rağmen herhangi bir menüde göremedim plugin ayarlarını

adını değiştirmişlerdir belki de bilemiyorum ama bulamadım WA3'de, eski versiyon yükledim çok güzel olmuş böyle =)
  • Yeni Oluştur...