Audfe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 nası yapılıo bu? hani parçayı açınca otomatk olarak lyric'lerini buluomuş ya.. nasıl acaba aydınlatırsanız sevinirim..[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist..
Berk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 o ekşi sözlük plıg ini değil onun adı lyricx winampin sitesinden plug in kısmında "lyrix" diye aratırsan bulur[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 ekşi sözlüğün de var. bence diğerlerinden daha keyifli. şarkının hem sözlerini görüyosun, hem de onun hakkındaki yorumları okuyosun. http://www.saveoften.net/ek$i[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 20 Ocak 2003 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 çok bi teşekkürler zed[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist..
Berk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 eh ben bun ubilmiyodum ben lyrix kullanıyorum ufak bişi hoşuam gidiyo ölle browser esvmem ben[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ekşi sözlük browser'ı yüklemiştim ama açmıyodu sayfayı namussuz.. sonra sildim.. meğerse pepelek lyrics için de o gerekliymiş..ama zed'in verdii link açılmıyo nedense artık..[hline]all i want to do is live..
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 pimp installer sorun cIkardI bende ya. corrupted dio.[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =]
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Sitede açıklamasını yapmış zaten wes nasıl kullanacaığınızın, fakat ilk adımdan önce winampe sağ tıklayarak menüyü açıp setup sekmesinden "Using LAN Internet connection" seçeneğini aktive etmek gerekiyor, yoksa çalışmıyor. Sonra zaten adım adım devam. Ben kullanıyorum süfer olmuş, pek eğlenceli.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: DeLi_CeVaT, 03 Şubat 2003 01:09 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük browser'ı yüklemiştim ama açmıyodu sayfayı namussuz.. sonra sildim.. meğerse pepelek lyrics için de o gerekliymiş..ama zed'in verdii link açılmıyo nedense artık..[hline]all i want to do is live.. ne? anlamadım? ayrıca bu program yeterince iyi mi lyrics açısından?[hline]
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: DeLi_CeVaT, 03 Şubat 2003 01:09 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük browser'ı yüklemiştim ama açmıyodu sayfayı namussuz.. sonra sildim.. meğerse pepelek lyrics için de o gerekliymiş..ama zed'in verdii link açılmıyo nedense artık..su anda aciliyor. dun gece kapaliydi site.[hline]wastiee
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 winamp 3'e oluyo mu bu?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben de onu denedim az önce ama ya bende bir şapşallık var ya da plug in dizini olmasına rağmen herhangi bir menüde göremedim plugin ayarlarını adını değiştirmişlerdir belki de bilemiyorum ama bulamadım WA3'de, eski versiyon yükledim çok güzel olmuş böyle =)
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 browser'da adres yazmasına rağmen sayfa görüntülenemiyo diyo.. * ''ühüü ben hiç bişeyi beceremiyorum'' der, depresyona girer ve akabinde camdan atlar.. *[hline]all i want to do is live.. [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 04 Şubat 2003 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 wa3 'de calisiyor mu bilmiyorum nukem, winampinin versiyonu kac?[hline]wastiee
Öne çıkan mesajlar