Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 spamlayın rick'i boş durmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi şu "seksi" şarkıcılardan biri kesin ödül alır o gece. mesela şey olsun. böyle o seksilerden birinin performansı anons edilsin, ondan sonra sahnenin ışıkları kapansın. yanınca RICKROLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ya Beyonce Madonna filan vardı aynı kategoride. Onlar alırsa valla yaşama köserim. SPAMLAYIN ULAN! DELİRTMEYİN ADAMI! FORZA RICKROLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oylama bugun itibariyle kapanmıştır yarını nasıl bekleyelim? uyku da tutmaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sitesinden izleniyomuş galiba edit: hmmm televizyonda da varmış ki bende mtv. neyse hiç kasamam. ama buraya yazın kazanırsa ben açık mavi kot gömleğimi ve pantolonumu giydim bekliyorum. gömleği pantolonun içine soktum, pantolonu göbeğime kadar çektim ama durmuyo. siyah kemer de bulursam hazır olucam. gömleğimin en üst düğmesini bile ilikledim, kollarını katladım. adağım var, eğer en iyi sanatçı seçilirse balkonda dansını yapıcam. aaaaaaaay cıst vaana tel yu hav aym fiiylin... dım dım dım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Raidde söylediler seçilmiş! Başardık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hahaha rickroll'd herif gelmemis ama ya almadi odulu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 iişte demokrasinin gücü!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 AAAAAAAAAAAAAAY CAST VANA TEL YU HAV AYM FİİİİYLİN! BEN KENDİMİ SOKAKLARA ATIYORUM ABİ OHELEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ABİ HERİF 945 MİLYON OY ALMIŞ AUAUHAUHAUHA rickvoter diye yazılım var ahauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ahaha çok sevindim be nedense (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kaç milyon kişi rick rollandı acaba bide türk olarak kim çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 emre aydın çıktı.. iyiydi bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 you knoooow the ruleees soooo doooo iiii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 never gonna give you up, never gonna let you dooown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 never gonna giveeee never gonna giveee giveaaaa you upppp never gonna givee never gonnaaa give...give yoouu upppp xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 rick kazanmıycakda kim kaznıcak! abı mukemmel ya,işte internetin gucu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 BU ZAFER HEPİMİZİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Aket-Atum said: kaç milyon kişi rick rollandı acaba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar