Griswold Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ömrümden 10 sene falan gitti sanırım. Ses GELİYOR
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bu akşam sağlam olay dönecek ahahah
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 papadapulos said: admin ibne dedi., tek alınanda sen oldun galiba sdf......
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?66,3684174 surdan kayntalım dırek parti uzerine olcak bu yayın cunku
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bliywig said: papadapulos said: admin ibne dedi., tek alınanda sen oldun galiba sdf...... sizin haklarınız için biz uğraşıyoruz.
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 papadapulos said: bliywig said: papadapulos said: admin ibne dedi., tek alınanda sen oldun galiba sdf...... sizin haklarınız için biz uğraşıyoruz. gerzemişmisinyoksahırtmısınyavrucumuck
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sadece beggin için açtıysan bence çık direkt, ahaahahahaha
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ohannes "server full" diyor.tamda nihayet demisken ah benim aciz kaderim...
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 server fullmus gitti sarki ya of dinleyemedim
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Dela nukelemis radyoyu sdfsdfhsdfh diyo bana msnden.
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aaa ben girdim lan durup dururken neyse dinleyek bari
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Album hakkinda biraz bilgi ekleyim; said: Türkiye'nin en iyi müzik adamları eşliğinde yaklaşık 1.5 yılda tamamlanmıştır.Albümde 11 eser yer almaktadır. Ayrıca bu albümde Tarkan, Deniz Seki , İzel , Cihan Okan sesleriyle, Ufuk Yıldırım, Nurhat Şensesli, İsmail Soyberk , Birkan Şener, Mehmet Akatay, Bülent Altınbaş, Hüsnü Şenlendirici, Bora Dicle, Gürkan Çakmak, Gürkan Özkan , Deniz Atalay, Bahadır Tatlıöz, Serdar Barçın, Mert Türkmen, Volkan Öktem, Gündem Yaylı grubu da sihirli elleri ve nefesleriyle yer almaktadır. Oldukca muzikal, her telden, bi cok tarzdan tam anlamiyla tattirmis guzel bi album yapmis Ayhan Gunyil.Cok hosuma gitti acikcasi. Bunun disinda ses kartim desteklemedigi icin mikrofon kullanaraktan anlatamiyorum,mazur gorunuz.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Son parcam arkadaslar, dinleyen herkese cok tesekkur ediyorum.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Pazarda hamallar monavar tisortu giyiyor.
Öne çıkan mesajlar