SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Nerede bu millet yahu oynayan kaldı mı? Oynayan varsa nickler nedir?Eu mu Us mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sanmam oynayan olduğunu patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 gncl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Halen guild wars oynayan varmı? daha yenı arkadastan aldım id yı bır pve char kasım dıyorumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 eskidi artık GW bıraktı herkes. gözler GW 2'yi gözler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gw aslında çok iyidi fakat neden böyle bir duruma geldi hiç bilmiyorum. hala paketleri duruyor bi ara açıp oynucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Aynı şeyi ben yaptım şimdi, açtım kutuları, kuruyorum. Gerçi bi tek orjinal GW ile Nightfall varmış ama yeter ya, çok bi beklentim yok. Yalnız gerçekten iyi sistemler oturtmuş adamlar, kalitesiz bi oyun diilmiş kesinlikle. Niye tutmadı oyunlar ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 10 kişiyiz oynuyoruz. Eğleniyoruz. İsteyen varsa oyun içinden öm atsın bana. Silvana Sunstirider Sunstrider değil Sunstirider yanlışlıkla i kaçmış araya :D Guildimiz var yardımcı oluruz. Bu arada paketler 7 Eur. Orjinal sitesinden alırsanız 19 Eur. Paket almak isteyenler öm atsın yine yardımcı oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 NeroWarden said: 10 kişiyiz oynuyoruz. Eğleniyoruz. İsteyen varsa oyun içinden öm atsın bana. Silvana Sunstirider Sunstrider değil Sunstirider yanlışlıkla i kaçmış araya :D Guildimiz var yardımcı oluruz. Bu arada paketler 7 Eur. Orjinal sitesinden alırsanız 19 Eur. Paket almak isteyenler öm atsın yine yardımcı oluruz :D selam nerede oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 gw oynayanlar nerede öm atın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hala gw oynayan arkadaşlar var mı ? varsa öm lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar